חזון אחרית הימים!!!!

GoatGuy

New member
חזון אחרית הימים!!!!

לא ייאמן!!! מטורף לגמרי - הiPod photo 40GB ה100מם שלי, שהזמנתי לפני בסה"כ חודשיים (כ62 יום אני חושב) הגיע סוף סוף לארץ. אך אבוי, פקידי הדואר המשועממים החליטו שמגיע להם לפצוח בעיצומים והגעתי לדואר שעה אחרי שהם סגרו (במקום לפתוח ב16:00 הם פשוט עבדו רצוף עד 15:00 וסגרו) אז אאלץ לחכות למחר ב8:00 בבוקר (ואני אהיה שם ראשון, כמובן). לרוע המזל - המוצר חייב במכס 270 ש"ח. שזה כנראה חישוב של מע"מ או משהו, לא מדוייק (כלפי מטה למזלי) אבל עדיין הרבה כסף (במיוחד ששילמתי על האייפוד איזה 1900 ש"ח) לא נורא, העיקר סוף סוף האייפוד שלי יגיע, אני כבר לא יכול בלעדיו. אני כל כך רגיל לאייפוד, שעד היום- 62 יום אחרי, עדיין בבוקר אינסטקטיבית התחלתי לחפש את האייפוד כדי שאוכל להיות רשמית מוכן ליציאה (לא משאיר אותו בבית). כרגיל התאכזבתי להזכר אחרי 5 שניות שאין לי אייפוד. ואז בקניון בחנות של באג הסתכלתי על אביזרים לאייפוד..ואז על אייפודים..ואז הסברתי למתעניין כל מיני דברים על אייפוד שסתרו לגמרי את השטויות שהמוכרת הסתומה אמרה ("לא, האיכות של הדיסק-און-קיי האלה ב2.90 ש"ח הרבה יותר טובה...")..ושוב היה לי עצוב. ואז בדרך חשבתי אולי סוף סוף בעזרת השם (תרתי משמע) שלחו לי את טופס ההצהרה (שלא קיבלתי מוצר) למייל ואוכל כבר לקבל תוך שבוע אייפוד חדש. בקיצור, עבר עליי יום מלא אייפוד שהסתיים בצורה הטובה ביותר. רק מקווה שאצליח לישון
רשמים, תמונות, שקלים, כלות אוקראיניות - מחר בצהריים

GoatGuy

New member
שכחתי לציין - מדובר בהודעה על דואר

רשום מחו"ל, עם הפרטים על התשלום למכס וכו'- כל הפרטים תואמים את החבילה של האייפוד, וגם לא הזמנו שום דבר אחר מחו"ל בחודשים האחרונים. לכן אני צריך ללכת לדואר. ההימור שלי שלפני חול המועד הגיע שליח, לא היינו בבית, הוא החזיר את החבילה למחסנים שלהם, ואז חיכו אחרי חול המועד כדי לשלוח אותה. אבל זה עדיין לקח איזה 45 יום המשלוח הזה.

JaneLame

New member
"לא היינו בבית". איפה אתה חי?

שליח של רשות הדואר לעולם לא בודק אם אתה בבית. הוא ישר שם את ההודעה על דבר-דואר בתיבה. נסה פעם להיכנס לסניף של הדואר. הייתי בסניף מקווה ישראל ת"א שליד הבית השבוע. יש שם תור של 40000 איש, וליד חצי מהפקידים יש שלט של העמדה סגורה. יותר סיכוי שרשות הדואר אשמה במחדל הפוד שלך מאשר BHPHOTO. בעצם גם BHPHOTO יהודים. אולי הם גם מכירים את העניין הזה של ביורוקרטיה.

GoatGuy

New member
הזמנתי בשיטת שילוח שמגיעה עם שליח

והפרוצדורה היא שאם שליח מגיע ואתה לא בבית שולחים את זה מחדש בדואר רשום.

JaneLame

New member
זה נכון לדבי כל דואר רשום.

הבעייה היא שהם לעולם לא יטרחו לבדוק אם אתה בבית ופשוט ישאירו את הפתק.

AGENT SHESH

New member
וואי, כל כך הרבה זמן? ../images/Emo2.gif

נראה לי שהזמנת אפילו לפניי, לא?

GoatGuy

New member
תודה תודה תודה

הזמנתי ב05.03.05 משמע לפני חודשיים בדיוק, משמע 61 ימים. היום היום ה62... בכל אופן, אני יודע, זה לקח המון זמן, ועכשיו אני עוד צריך לשלם מכס, וזה חרא. ובסוף אני יודע מה יקרה (חס וחלילה) אני אקבל אייפוד עם פגם האודיו, והוא גם יהיה שמן ולא ימצא חן בעיניי.

GoatGuy

New member
אה, אני מבין עכשיו את החישוב...

אנשי המכס הסתכלו בקבלה (שמופיעה בלי דמי המשלוח של ה200 ש"ח - בעעע) וראו שזה עלה לי 359 דולר. שלפי שער הדולר העדכני (שירד מאז הרכישה) זה יוצא 1565 ש"ח בערך. שזה אומר ש270 ש"ח זה בדיוק המע"מ 17% מהמחיר הזה. וואלה, יצאו פיירים.

benler

New member
../images/Emo49.gif יופי לך

ותגיד תודה שלא לקחו גם מכס. ברוך הבא למועדון בעלי ה Photo. בן

GoatGuy

New member
כן אני די מרוצה מהעניין

ואני שמח להיות במועדון - חוץ מהעובדה שאני מפחד מאוד שהשקעתי 400 דולר, חודשיים מזמני והרבה לחץ ועצבנות על אייפוד שיש מצב שיהיה כל כך עבה שאני לא אוהב אותו. מישהו עם תמונות המחשה להרגיע אותי?

GoatGuy

New member
שאלות ipod photo חשובות! ../images/Emo66.gif

היי שוב
טוב אז אני שומע עכשיו את הסיקור של אייפוד לאונג' על האייפוד החמוד שלי (להעביר את הזמן עד מחר. אגב, לשמוע - כמובן, כי יש לי iMac G5 ומאז שרכשתי אותו הפסקתי לקרוא סיפורים, אם המחשב כל כך רוצה להקריא אותם - אז למה לא?
) בכל אופן, יש לי 3 שאלות בנוגע לאייפוד פוטו (למשתמשים מנוסים עם המכשיר הספציפי בלבד!) 1.) כמה הוא עבה? אני ממש ממש חושש שאני אקבל מעין אייפוד ענק ושמן בהיסטריה שאני אשנא ואז אני אחשוב לעצמי שהייתי צריך להשאר עם הדור הרביעי 20 ג'יגה הדקיק והשקסי (והקליל) 2.) איך הנרתיק המצורף? הוא שווה משהו? הוא שומר על האייפוד כמו שצריך? או שכדאי לי לחכות קצת עם האייפוד עד שארכוש לי i-skin? אני שונא את האייסקין, ומעבר לגרב המגניבה שיש לי (לא יוצא בלעדיה מהבית) אני לא חושב שאני באמת אשתמש באיזהשהו כיסוי... 3.) אני מבין שבגירסה הראשונה של הפוטו היו כל מיני באגים קטנים בפוטו-סלייד וכאלה, או שלפעמים הוא היה נתקע ושטויות. האם קיימות מאז גרסאות חדשות לאייפוד? שכחתי כבר איך זה - האייטונז מודיע אוטומטית על גרסאות חדשות? כמה גרסאות עברו מאז הראשונה? תודה.

B E N 14

New member
מס' תשובות לגביי הפוטו...

יש לי פוטו 30GB שקיבלתי לפני כחודש מהונג-קונג, עד כה לא נתקלתי בבעיות כלשהן (האייפוד הוא גרסא 1.1, הכי חדשה, והאייטונז גרסא 4.7.1, גם כן הכי חדשה ). לגביי העובי של ה- 40GB לעומת ה- 30GB מדבור בכ- 0.12 אינץ' (ע"פ האתר של אפל), יש האומרים שזה משמעותי מבחינתם ולכן הם החליטו לקנות את גרסאת ה- ,30GB ויש האומרים שמבחינתם זה ממש לא משנה וזה עניין שולי (ע"פ מה שקראתי בפורום של iPod Lounge). אם כבר התרגלת לגודל של ה- 20GB אולי ייקח לך מספר ימים להתרגל אך אני מאמין שזו לא כזו בעיה קריטית. לגביי הנרתיק שמגיע עם המכשיר, שמעתי ממספר אנשים, גם כן מ- iPod Lounge שהנרתיק לא מומלץ לשימוש מכיוון שבזמן ההכנסה וההסרה של האייפוד הנרתיק גוק=רם לשריטות במכשיר. לא התנסיתי בנרתיק בעצמי לכן אני לא יוכל לומר לך מבחינה אישית, אני מסתמך על מה שקראתי מאנשים אחרים. לי יש iSkin Arctic ועד כה אני די מרוצה ממנו, מלבד העובדה שהוא "תופס" אבק בכמויות מסחריות... מקווה שעזרתי!

GoatGuy

New member
לא מספיק המכשיר שמן

גם אני אשים עליו אייסקין? לא רוצה. אני אסתפק בגרב שלי - היא רכה וטובה ושומרת על האייפוד. קצתה תלכלכה לי כבר, אבל שטויות - נכבס אותה או משהו וזה יהיה אחלה. אפילו נשתמש במרכך כביסה כדי שהיא תהיה ריחנית. האמת? השיטה הכי טובה. זה לא שורט את האייפוד אפילו קצת, אין לחץ בהכנסה, זה חמוד ופרוותי, לא מכוער, ובסופו של דבר כשאתה מוציא את האייפוד זה אייפוד נטו - לא מכוסה בכל מיני נרתיקים ומדבקות ושיטים מעצבנים כאלה. אני חושב שאני גם אקנה את ערכת הגרביים שיהיה לי בכל הצבעים, אני ממש אוהב את זה.

למעלה