חזון "אחרית הימים "

gryphon music

New member
חזון "אחרית הימים "

רבות נאמר על מצב התרבות בארץ,על קשיי הקיום של האמנים שנקלעים בלית ברירה למצבים מעוררי רחמים. כבעל של מוסיקאית אני מבין את הצורך בחילטור על מנת לחיות בכבוד , אך יחד עם ההבנה העמוקה ל"חוסר ברירה " עדיין היה לי קשה , וקשה ביותר, לצפות במופע התבזות של גבי שושן שאני כל כך אוהב בלובי של מלון בים המלח. רק עם פלייבק הוא שר את מייטב להיטיו , חלקם בעיבוד של דאנס,שירים של ניסים סרוסי , יהורם גאון וכל העת ביקש מהקהל לקום לענטז על הרחבה שמולו. ילדות יפות מצוות הבידור של המלון סייעו לו במלאכת הקודש. אני לחלוטין לא בקיא במלונות אבל הייתי בשוק , וחייב בעיקר התנצלות לילדים שלי ושל החברים שמיום שנודע לי על ההופעה אני טוחן להם את המוח על האיש ופועלו. בסוף ההופעה ניגשתי אליו בבר , נזפתי בו שלא שר את " בראשית " המדהים והוא היה בהלם כי מעולם לא ביקשו ממנו את השיר. שאל אם יש התענינות בקרב אספנים באלבומים שלו וגילה לי ש" אחרית הימים " עומדים להתאחד בלי זוהר לוי שפנה לעסקים ולא מעוניין כלל לשמור על קשר עם חבריו הישנים. חבל היה לראות אומן מצוין מופיע כך , ומי שחושב שההופעה שלו עם עוזי פוקס ושרי היא חלטורה שיחשוב שנית.

melancholy man

New member
עצוב

בעיקר עצוב לי שאתה משחית את זמנך על מלונות בים המלח, אבל אחרי שהייתי בחודש שעבר במלון באשקלון וזכיתי לחמש דקות של גירסת צוות הבידור ל"כוכב נולד" באמת שאין לי סיבה להרגיש טוב עם עצמי גם... זה הכל בא והולך לאותו מקום, אין לנו תרבות של "תרבות" ובטוח חוסר היחס הזה לתרבות בכלל כמשהו חשוב, היחס לתרבות פופ, הוא בכלל מזעזע, גבי ושן הוא איש המון זכויות, העניין הוא שהזכיות האלה מא מזכות כאן איש לא בכסף ובטח לא בכבוד, למעשה הוא ועוד כמה כמותו, נדחקים למקום הזה של חלטורות מביכות בבתי מלון ומועדונים סוג ג', יש משהו מביך בזה שאומנים גדולים מופיעים בבתי מלון בוואגס, אבל שם לפחות החלטורה מופקת הייטב. גם בזה, נדמה לנו שאנחנו מחקים את ניו יורק, וואגס או לוס אנג'לס, אבל בעצם, אנחנו מחקים, איזה מרכז מסחרי בארקנסו שמחקה את ניו יורק ולוס אנג'לס...

gryphon music

New member
אני לא חושב שזה להשחית את הזמן

האלטרנטיבה לעשות עם האשה והילדים טרקים בים המלח בטמפרטורה של 49 מעלות !!! פחות קסם לי. כמובן שהייתי שמח כמו יקי לקחת את הילדים לשמוע את פיירפורט והסטרובס באנגליה {אולי אפילו בלי פלייבק} מאשר לקחת אותם לישרוטל ים המלח לשמוע את גבי שושן עושה קאבר ל"אתניקס ".

chenc19

New member
אגב חלטורות

ראו כתבת מעריב מהשבת על הופעות אמני הארץ ב"וועדי עובדים" - הופעות שהיו עד לא מזמן "חלטורות" אבל היום - כבוד ומקור הפרנסה העיקרי בעידן תרבות מוסיקלית / צרכנית לא ברורה. ממה עוד יתפרסנו אמני מוסיקה בארץ - במיוחד כאלה שלא במיינסטרים... היי אמנון, זה חן, עוד אחד מהלקוחות שאוהבים לבוא בצהרי שישי וכאילו לא לדעת מראש שיישארו שם כמה שעות איתך בדיונים מוסיקליים:)

noamrap

New member
עדיף שאמנים יעשו חלטורות כאלה...

... מאשר שישמרו על הכבוד שלהם ולא יהיה להם כסף ללחם. לכל אמן יש את הזכות לעבוד ובכל תנאי... העיקר לעבוד !! ונכון שלשמוע את גבי שושן עם פלייבק זה מבאס, אבל עדיף לראות גבי שושן חי וקיים ושר ועובד מאשר גבי שושן שבר-כלי ללא עבודה.

melancholy man

New member
מוסיקאים צריכים לעשות מוסיקה

לא משנה איפה ומתי, ומוסיקאים, כמו אנשים באופן כללי, צריכים לאכול ולהתפרנס, וכל מה שהם עושים בשביל זה מכובד. ואחרי שאמרנו את זה, לא יודע, יש משהו עצוב במעמד של מישהו כמו דני שושן בארץ (או לא כמו, במעמד של דני שושן), זה קצת כמו לשמוע שגריס סליק עושה חלטורלות באתרי נופש בפוקנוס, ועושה קאברים עם פליבק ל White Rabbit

Caraya

New member
בנאדם יש לך את החנות הכי מגניבה במזה"ת!

הייתי אצלך היום, קניתי סינגל של נירוונה ו-Monsters of Rock פשוט מקום שכיף להיות בו, אחלה מוזיקה והרבה אוצרות ב-20 ש"ח...

למעלה