חזה ופטמות

יעל37

New member
חזה ופטמות

האם אתן אוהבות שנוגעים לכן בחזה או ממש נרתעות מזה האם זה מגרה אתכן או להפך אתן מרגישות שרק לא ייגע שם ואולי רק בשלב מאד מתקדם של הגירוי ואולי בכלל לא?

יעל37

New member
לא כל כך "לצערי"

זה נראה לי הרבה יותר טוב לא להרגיש שום דבר מממש להרתע ממגע באזור

היי לך

אני מכירה נשים שיכולות כמעט לגמור ממגע בחזה ובפטמות שלהן, במיוחד בצורות מסויימות ולעומתן כאלה שלא מרגישות שם יותר מידי... כמו בכל דבר, אצל נשים לפחות, כל אחת היא ממש שונה
למה את שואלת? האם את חווה כלשהו עם מגע בחזה שלך?

יעל37

New member
אני שואלת

כי אני ממש לא רוצה שיגעו בי שם ותמיד אני מרגישה רגשות אשם על זה. נשים תמיד "מוכרות" את החזה שלהן (מחשופים וכו') ואני חושבת שגברים שמונעים מהם מגע כזה יוצאים מתוסכלים.

אוקיי

אשמח לשמוע מדוע את לא רוצה שיגעו שם? האם זה כואב או לא נעים? האם הסיבה היא אחרת?

ארטימיס

New member
אני אישית מאוד אוהבת כן :)

ממש מגרה אותי בדרך כלל! צביטות קטנות ולפעמים חזקות יכולות כל כך לעשות לי את זה..

דנה2112

New member
גם אותי זה ממש מגרה

פעם אחת אפילו גמרתי מזה (כמובן שהוא נגע גם למטה)

אני לא אוהבת מגע בחזה בתחילת המשחק

המקדים..... זה מציק לי ואני מרשה לו רק כי אני יודעת שזה מגרה אותו. אבל כשאני כבר עומדת לגמור זה הופך להיות נעים. בכלל הפטמות שלי מאד רגישות.

אש באשה

New member
אולי לא ממש בהתחלה

ובטח שלא ישלח ישר ידיים למשש ולצבוט,אבל בהמשך...מממ חייבת פשוט חייבת ואוהבת.אני גם אוהבת ללטף ולצבוט את הפטמות לעצמי תוך כדי אוננות. כשמלטפים לי את החזה וצובטים קלות את שתי הפטמות יחד זה יוצר מין משולש כזה של זרמים נעימים בין הפטמות ללמטה שלי, ממש מגרה.

Zoharrr

New member
אני אוהבת מאוד...

ומתגרה מאוד... אני גם אוהבת מאוד את החזה שלי...

למעלה