חו"ל

Drunk Bullet

New member
מונגלואידים? לא הייתי אומר

אבל עצמות לחיים קצת בולטות/גבוהות - כן.

Drunk Bullet

New member
כתוב..

"отличаются --слабо-- выраженной монголоидной примесью", ז"א שהמאפיין שהזכרתי (עצמות לחיים בולטות) מתאים לתיאור שבציטוט (מראה מונגלואידי מתאפיין, בין היתר, בעצמות לחיים בולטות).

Ivan Ivanov

New member
מאפין זה קיים אצל השבדים והנורבגים?

או שמא הדבר בולט רק אצל הפינים בגלל קשריהם עם עמים פינו אוגרים אחרים ...

Drunk Bullet

New member
אגב עמים פינו אוגרים אחרים

באסטוניה למשל, לאנשים כמעט ואין את המאפיין הזה. בקשר לשבדיה - לא זוכר שזה היה משהו נפוץ, ז"א צורת הפנים אכן שונה מצורת פנים של אנשים ממרכז אירופה לדוגמה (כן, עצמות לחיים קצת גבוהות יותר) אבל לא במידה כזו כמו בפינלנד, שזה מזכיר פנים מונגלואידיות. כנ"ל בנורבגיה.

SpyKid

New member
וואו, נשמע מרתק!!!

חחחח מדריך תיירים

Drunk Bullet

New member
../images/Emo7.gif

אדגר. בצבא כבר הספקתי לראות גרסה חדשה לשם שלי..."אטגר"

AeroSlash

New member
תגיד תודה...

ידיד מהכיתה, קוראים לו מקסים. כשהוא קיבל את הזימון לצו הראשון היה כתוב שם 'תכסיס' במקום זה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב שלא הגזימו חחח

Janem

New member
חול...

נכון לעכשיו, הייתי רוצה לגור בהוואי... עצבן אותי הגשם היום :( רק דורך ברחוב, ספלאש!!!! מבול!!! מלחמת עולם... ואז כל הדרך אני:"מה נסגר, מה הקשר גשם עכשיו???, רבאק"...

wildgirl1

New member
חול

רוצים לגור שם
אמממ אני עוד לא סגורה על זה , אבל אם לגור בכול אז רק בשיוויץ, לא הייתי רוצה לגור בארצות הברית לתמיד אבל הייתי רוצה לבקר לתקופה. רוצים לנסוע לאנשהו
אממ כן אני רוצה לנסוע לשיוויץ, אני רוצה לבקר את המשפחה שלי ברוסיה אבל לא לגור שם! אממ הייתי רוצה לחזור לבקר בפולין כקצינה מהצבא אבל זה לא יתאפשר לי לצערי הרב. אני רוצה לנסוע לארצות הברית. לא רוצה לחזור לצרפת, לא אהבתי בכלל את הארץ הזאת. אנגליה ארץ חביבה אולי לשם כן הייתי חוזרת. כל המזרח הרחוק לא מושך אותי אבל יש ארצות באירופה שמאוד מעניינות איטליה אבל לא בא לי לבקר גרמניה בכלל לא לא בא לי בכלל טורקיה יש לכם חויות או המלצות
אמממ החוויות שלי הם בעיקר מלונדון פאריז ופולין אז אממ לפריז אני לא ממש ממליצה לנסוע אבל לפולין זה חשוב לנסוע לדעתי. לונדון גם ממש חביב ונחמד שם. אבל בעיקרון אנשים מכירים את עצמם ויודעים מה הם אוהבים אז קודם תילכו למקומות שאתם הכי אוהבים ואז הפחות האהובים

למעלה