חו"ל

Natalila

New member
אני ../images/Emo9.gif

לא רוצה לגור בחו"ל! טוב לי פה לא הייתי שם אף פעם אז אין לי המלצות או חוויות אני רק רוצה לנסוע לטייל ואני לא יודעת לאן יש הרבה מקומות... (מה שבטוח שאת ירח דבש שלי אני רוצה באיטליה
) לא רוצה לחזור לרוסיה... לא מושך אותי בכלל! אולי לבקר קרובי משפחה

i v g y

New member
שניץ מחשבות על ירח דבש?

כבר? תזקרי מי מכין אותך לחתונה אבל חסר לך שלא וגם לי לא בא לרוסיה או לאוקראינה

Natalila

New member
אתה תהיה

מעצב השמלה מעצב השיער מעצב הזר מעצב הנעליים מעצב התכשיטים המאפר והמעודד הנפשי

i v g y

New member
קצת הגזמת לא?

אני אסתפק בשמלה והשיער ולעודד - אני תמיד פה בשבילך :)

the freaky girl

New member
../images/Emo13.gif

רוצים לגור שם
האמת? יש לי עתיד בישראל.. פעם רציתי מאוד, אבל בינתיים כשקריירה לא מושכת אותי לשם - אין לי מה לגור בחו"ל..
רוצים לנסוע לאנשהו
אוהו... כןןןןן.. אני רוצה לפולין [קרקוב, עיר מדהימה
], אני רוצה לצ'כיה.. סבתא ואמא שלי טסו לשם בחופש הגדול - מקומות יפיפיים!!!, הייתי רוצה להולנד, לנורווגיה, ללונדון [ביקור קצר..
] ושוייץ או בלגיה, אמא שלי היתה שם והיא סיפרה דברים מעניינים.. הייתי רוצה גם לבקר באוקראינה - לא בגלל ה"נוף".. אלא בגלל שחברה טוה שלי טסה לשם השנה לצמיתות, ואני נורא מתגעגעת אליה והייתי רוצה להיפגש איתה...
יש לכם חויות או המלצות
הממ.. טסתי לחו"ל פעמיים בבגרותי, פעם אחת - טיול "בת מצווה".. טסתי לטורקיה עם ההורים, מקום נחמד, אבל יותר מידיי ערבית... אני לא אוהבת ערבית...:\ פעם שניה היתה המסע לפולין.. זה היה המסע הכי טוב שעברתי בחיי.. חו"ל בלי הורים, חוויות והרפתקאות, הכרות עם הפולנים החתיכים, טיולים בכיכרות, כמובן שהיו גם הדברים הנוראיים יותר, שעל זה אני לא מתכוונת לפרט עכשיו.... בפולין יש כל כך הרבה מקומות יפים, ירוקים, מעוררים וכל כך התרשמתי לטובה ממקומות מסוייים - אין, זה קשה לתאר..

the freaky girl

New member
כן, גם אני הכרתי..

פשוט בשנה האחרונה התחלתי ממש לשנוא ערבית, ואני לא יכולה ממש לסבול את השפה.. בעע.. למרות ששם דיברנו רוסית...

אני מכיתה ב' שונאת ערבית!

אבל שמה דיברו איתנו אנגלית... כל אחד נגיש ושאל מה שלומך? חחחחחחחחח זה מצד אחד מציק מצד אחד נחמד
ואיזה עם כמה אנשים דיברתי באנגלית...(
) היה נחמד=)

i v g y

New member
אני למדתי ערבית

ועשיתי בגרות תשאלו למה? אין לי מושג אבל קיבלתי 95 אז מה אכפת לי

d d s s

New member
יפה

השפה הזאת ממש לא תזיק לאף אחד. אני למדתי על מצויין בחטיבה ערבית אבל החלטתי שאני לא רוצה ללמוד את זה בתיכון. יש מצב שזה היה מעשה טיפשי כי אני זקוקה לערבית עכשיו.

אני מתה על טורקייה../images/Emo9.gif

זה בין המקומות היחידים שהיתי בהם, ואני בטוחה שאחזור אליהם שוב

beatman

Member
אכן

שפה מוזרה לגמרי... אני זוכר ימים הייתי יושב על הערוץ הטורקי ומנסה לקלוט איך השפה הזאת נשמעת

למעלה