חו"ל

d d s s

New member
הכל

האווריה, הים, האנשים עצמם. יש לאודסה שפה משלה ובדיחות והומור משלה. זאת עיר בפני עצמה שאין שנייה לה בעולם.. למרות שיש עיר בשם אודסה באמריקה. (כמו שיש עיר בשם מוסקבה באמריקה). אם לפחות פעם אחת אתה תבקר שם, אתה גם תתאהב במקום וגם תחשב אחד מהאודיסיטים לתמיד. אם יהיה לך מצב לבקר שם, אל תפספס ואל תחשוב פעמיים, אני מבטיחה שזאת תהיה בשבילך חוויה נפלאה וזיכרון מתוק לתמיד! ואתה היית פעם בחו"ל? דרך אגב- בעיקרון ניחשב שאני עכשיו בחו"ל כי מקום הולדתי ומקום שממלא את לבי זאת העיר היקרה שלי. אז אני טוריסטית בישראל לנצח.

i v g y

New member
חחח

טוריסטית לנצח חזק אני יצאתי מאוקראינה ולנברזניה צ'לני (שם גרה נטלילה בעבר) הייתי שם כמה פעמים אפילו שם נולדתי אז הטיסה הראונה שלי היתה בבטן והשניה בגיל חצי שנה חזרה משם לאוקראינה. במקומות אחרים לא הייתי

eMiFrEaK

New member
למרות שמעולם לא הייתי שם..

כל המשפחה שלי מצד אמא הם מאוקראינה אז מין הסתם (ומין זה לא סתם.!) שמעתי על המקום הזה הרבה... זאת מעין עיר תיירותית, כאילו אנשים בעיקר נסעו לשם בחופשות, משהו בסגנון של אילת..=) לפי מה שהבנתי היא עיר מיוחדת מאוד..והתרבות שם מגניבה... חחח אמא שלי אמרה לי פעם שכל בנאדם שהיא מכירה משם יש לו חוש הומור יוצא דופן... אם הייתם מיכירים את המורה שלי לשעבר בכימיה הייתם מבינים על מה אני מדברת :)

i v g y

New member
אני אישית לא אוהב את ההומור

של אודסה הוא די מעצבן אותי תחלס אבל כל אחד והטעם שלו

eMiFrEaK

New member
../images/Emo8.gif

בדיוק בגלל שגם אני לא ממש מתחברת אליו בחרתי במילים: "הומור יוצא דופן"..

AeroSlash

New member
אבא שלי שירת שם בצבא...

וסבתא שלי [אמא שלו] הכינה אלבום ענק ומושקע של התקופה הצבאית של אבא. אז יש שם כל מיני תמונות בנות 200 שנים, שחור לבן וישנות כאלה. קיצר אפילו מהתמונות רואים שזה מקום יפה..

עונה!!

רוצים לגור שם
פעם רציתי לגור בארה"ב עכשיו ממזמן הבנתי שזה לא בשבילי ואני רוצה לחזור רק לרוסיה... רוצים לנסוע לאנשהו
הייתי בפריס,|קפריסין,יוון וטורקיה|,והחוויה הכי טובה הייתה בסנקט פיטרבורג בשנה שעברה=)(רוסיה בשבילי לא חו"ל אלה הבית השני שלי אבל בכל זאת... שנה הבאה אני טסה כמעט בטוח למוסקבה בטח לאיזה חודשיים
אני רוצה לנסוע עוד להרבה מקומות לאיטליה אירלנד הולנד אנגליה שוויץ ארגנטינה ברזיל ארה"ב(לדודים וחברה) ספרד פולין.... ועוד המון.... ועוד הרבה...... יש לכם חויות או המלצות
החוויה הכי גדולה שהייתה לי זה בסנקט פיטרבורג ועלייה אני ממליצה....

d d s s

New member
וואי.. סאנקט פטרבורג

איזו עיר נפלאה, למרות שהיא תמיד אפורה וגשמית. עיר פשוט מקסימה. כמה מקומות לבקר בהם, נראה לי שאפילו מי שגר שם אף פעם לא יספיק להיות ולהבין עד הסוף את הקסם של העיר הזאת.

דווקא כשה הייתי שם היה לי חם מאוד

חחחחח טוב לא מאוד אבל חם... וגשם היה רק איזה פעם וחצי זהו.... כשה עזתי היה שם מבולים חחחחחח

d d s s

New member
ככה זה אצל ישראלים

לאן שלא יבוא בחול מביאים איתם את החום. אח"כ החיים חוזרים לנורמה כשאנחנו עוזבים את המקום. ככה היה לי כשטסתי לאוקראינה לבקר אצל סבים, היה אצלם ממש חם בטירוף, כאילו אנחנו בארץ, באותו יום כשעזבנו התחילו לרדת אצלם גשמים והטמפ' ירדו ממש.

d d s s

New member
מאז הפסיכומטרי

אלקה סיפרה לי על הפורום הזה. מה קורה נסטיה?

d d s s

New member
למה אלה?

מה את לא אוהבת ססגוניות? יפור וגשמי זה נחמד לתקופה מסויימת אבל זה ימאס עלייך תאמיני לי. יש לי קרובי משפחה בגרמניה שגרים במקום דומה לסאנקט פטרבורג מהבחינה של הגשמים והם ממש מתעייפים ומתבאסים מזה ורק שואפים למקומות יותק חמימים וציבעוניים כי זה רק מביא דיכאון. ולמה שאנחנו אח"כ נישתמש בפרוזק?

AeroSlash

New member
אני יודעת מה זה לחיות

במקום שהוא רוב הזמן אפור, תאמיני לי. ואני גם יודעת למה אני אומרת שזה בשבילי. אני שונאת שמש, חום וכל השאר. אני מדעיפה גשמים רוב ימות השנה, שיהיו חודשיים של שמש מצידי, מספיק. אפילו פחות..

למעלה