חו"ל עם ילד בן שנה -

Nיה

New member
חו"ל עם ילד בן שנה -

יש לנו את הרצון והיכולת לנסוע ביולי לשבוע לחו"ל עם נועם, לכבוד יום הולדת שנה שלו (עלאק. זה גם יום הנישואים שלו, וסתם זמן טוב לנסוע). מצד שני, אנחנו יכולים גם להשאיר את הנועם אצל ההורים ל-4 ימים, ולנסוע לבד לחו"ל קצר. לאן הייתם ממליצים לנסוע עם ילד בן שנה, שעדיין לא הולך ? אני משערת שטיול שנוסעים בו רוב היום באוטו ומסתכלים על הנוף הוא לא בשבילנו. גם לא טיול מוזאונים. איזה לאן כן ? אשמח להמלצות. ובכלל - האם כדאי לנסוע איתו ? אנחנו מדמיינים את הסיטואציה: השעה שמונה וחצי בערב. עושים לנועם מקלחת, ומשכיבים אותו לישון. ומה עכשיו ? כל אחד קורא בשקט בצד שלו של המיטה ? רואים שידורי טלוויזיה לא רלוונטים והולכים לישון בתשע כל יום ?

yoyo10

New member
זה הכל תלוי בכם

טיול עם ילד שונה מאשר טיול בזוג השאלה מה אתם רוצים ואת האמת נרא לי שאחרי יום טיול עם הילד נרדמים איתו ב8 בערב את האמת שגם בתור זוג שטיילנו נשפכנו מאוד מוקדם לישון אחרי ימי טיולים עמוסים

Nיה

New member
אנחנו רוצים להעביר זמן בנחמדות -

זה לא שאנחנו זוג צעיר ופרוע, שהולך לקרוע את העיר או לעשות טרקים. רוב הטיולים שעשינו עד כה, היו טיולים אורבניים. השאלה אם להסתובב בשווקים או לראות את גני טיולרי מעניינים ילד כל כך קטן. וגם אנחנו נשפכים מוקדם, אבל לא בתשע... יש לך המלצות ספציפיות ?

yoyo10

New member
לדעתי הכי חשוב זה שיהיה מקום לינה

אחד שכל ערב תחזרו עליו נראה לי סיוט לנסוע עם ילד ולהחליף מלון כל יום אם יש אפשרות להשכיר דירה עם מטבחון אז בכלל טוב

pandy

New member
גם אנחנו מתכננים נסיעה ../images/Emo9.gif

ההבדל הוא שנעם אוטוטו בן שנתיים בשנה שעברה העדפנו סופי שבוע בארץ - בקיץ יצאנו לסוף שבוע עם העבודה באילת ועצרנו בדרך לטייל (נעם כבר הלך מגיל 11 חודשים) וחלק מהדרך הוא עשה במנשא היינו במספר סופי שבוע בצפון - עשינו הרבה טיולים, חלקם טיולי אפניים שהבאנו איתנו בכנות...אם יכולנו להשאיר אותו אצל סבא-סבתא ולנסוע לבד, היינו עושים את זה אני הייתי יוצאת לטיול בטן-גב, מקום שיש בו חוף ים ואפשר להיות בו במשך היום או איזשהו קלאב שיש בו עוד זוגות צעירים עם ילדים שאפשר להעביר איתם את היום והערב והכי אידאלי - לנסוע עם עוד זוג עם ילדים באותו גיל ולעשות בייביסיטר אחד לשני וככה להרויח מדי פעם איזה ערב שקט מחוץ לחדר

Nיה

New member
פששש... כל הכבוד על האומץ...

אני משערת (לפי התאריך בחתימה) שתסעו אחרי הלידה השניה, נכון ? כל הכבוד !

pandy

New member
ככל שהם קטנים יותר - קל יותר

צריך חיתולים וציצי

talyeled

New member
בינתיים נסענו רק בארץ..

אבל מהניסיון שלנו, נראה לי שהשאלה היא עד כמה אתם מוכנים להתפשר ולהאט את הקצב. אני בספק אם הוא יתעניין במוזיאונים ובשווקים. ואם משהו שם ימשוך את תשומת לבו זה לא בהכרח מה שאתם הייתם רוצים להתמקד בו. - שלא לדבר על האופציה שהוא דווקא יתלהב מהשווקים וירצה לגעת בכל דבר (כולל דברים שבירים ויקרים. לנו זה קרה פעם ולמרות שמיד הרחקתי משם את יונתן, אני עוד זוכרת את המבט המבועת של המוכרת כשהוא החזיק את הפסל העדין שהיא הכינה ..). תקחו בחשבון שזה יהיה טיול יותר איטי, שאולי תצטרכו לעשות הפסקות אוכל בזמן שלא תכננתם, שסביר שהערב באמת יהיה כמו שתיארת, ושלא ממש תנוחו. מצד שני, זו תהיה חויה שונה. פתאום תראו דברים בצורה אחרת, דרך העיניים שלו. יכול להיות שנורא תהנו מהדברים שהוא יעשה וילמד שם. כשאנחנו נסענו איתו (למלון בארץ) כל ארוחה במלון הפכה לחויה (לפעמים גם מתישה, אבל ללא ספק יותר משעשעת מארוחו בלעדיו). והתגובות שלו לכל מה שראינו ועשינו היו שוות את הכל (למשל ההתלהבות המטורפת מלהאכיל יונים - ולרדוף אחריהן במקביל..). מצד שני, כשחזרנו באמת הרגשנו שאנחנו צריכים חופש....

דילוש

New member
אנחנו נוסעים

בסוף שבוע זה אנחנו טסים עם הבונבון,בן שנה עוד שבועיים,(נחגוג לו בסן-פרנסיסקו) לחודש לטיול בארצות הברית. אז נכון שלא יהיה קל,ואין לנו משפחה לשהות אצלה, אלא אנחנו שוכרים רכב, נעשה את החוף המערבי ואח"כ שבוע ניו-יורק. גם כשהיה בן 3 חודשים טסנו איתו להולנד ל-3 שבועות. אם לוקחים את החיים קשה,אז הכל יהיה קשה. אנחנו מסתכלים על זה שנהיה כולם ביחד,נכייף כזוג,נעשה חיים ולא נתגעגע לבונבון אם נשאיר אותו בארץ. צריך להנות בחיים האלה. קרן

אהבתי את הגישה. אנחנו מתכננים

לנסוע ל-3 לילות לפראג עם הקטן, 5 חודשים(טפו, טפו) - האם הם לא סובלים בטיסה? איך מסתדרים עם סטריליזצייה של הבקבוקים? היכן הם ישנים? בלול? תודה מראש על הטיפים

שקדייה

New member
אנחנו מתכננים נסיעה בזוג.

את בן השנה המתוקי שלנו נאפסן ל-4 ימים בערך גם אצל הסבא וסבתא. אני חושבת שלגרור אותו לחו"ל בגיל הזה יהיה יותר מתיש מכייף. כמה אפשר לתקוע אותו בעגלה? הוא יתחרפן לנו. ומצד שני לסוע כדי לשבת בגינות ציבוריות בלי סוף- יש לנו את הגינה מתחת לבית. חבל על הכסף. אנחנו נוסעים ורוצים ל-נ-ו-ח!!!! בגיל שנתיים נפצה אותו בהודו..

shani74

New member
זה הזמן הכי טוב!

נראה לי שהרבה יותר קל לנסוע עם ילד שלא הולך, כך שהוא יכול לשבת בעגלה כשאתם מסתובבים ואת לא צריכה לרוץ אחריו. ומצד שני, ככל שהילד יותר גדול יותר כיף איתו (אולי רק לפני גיל שנתיים הנורא). אנחנו היינו חודש באוסטריה ופריז עם התינוקת כשהיא הייתה בת שנה, ועשינו את כל סוגי הדברים פרט לטיולי שטח עם מנשא (את זה עשינו בגיל חצי שנה באיטליה עם עוד זוג עם תינוקת בת עשרה חודשים - וגם היה נהדר), ולא הייתה בעייה עם כלום - אם רצינו ללכת למסעדה בלילה פשוט לקחנו אותה ואם היא הייתה עייפה היא נרדמה בטיולון (קנינו טיולון שאפשר לשכב בו - פג אריה), ואם לא, היא אכלה יחד איתנו (למשל אצל רובושון). אם טיילנו בשוק, היא טיילה איתנו, ושמחה לקראת כל כלב או ילד. אם טיילנו במוזאון והיא לא ישנה, לקחתי אותה לראות דברים שיותר מעיינים אותה. מדי פעם (בכל זאת - אנחנו היינו חודש) הייתי הולכת איתה למקום רק בשבילה - גן משחקים, מוזאון לילדים, חנות צעצועים. מה שכן, מצטרפת להמלצות לישון באותו מקום כל הטיול.

למעלה