חו"ל עם הילדים

• פותח הנושא kriz
  • פורסם בתאריך

kriz

New member
חו"ל עם הילדים

אני רוצה לטוס עם הילדים לחו"ל באוגוסט.
הגדולה תהיה בת 3.5 והקטן בן 9 חודשים.

לאן אתם ממליצים?

(וזה אם נשים בצד את העובדה שחמותי אמרה לי שאם אני אטוס עם הילדים היא לא תישן בלילה כבר מעכשיו
)

ninii

New member
נראה לי שהמפתח

סביב טיול בחו"ל עם הילדים היא המחשבה שהטיול הזה הוא סביב הילדים והצרכים שלהם- אם זה בראש שלך יכול להיות טיול כיפי ביותר בכל מקום

לא יודעת מה להגיד לך, אני ויתרתי בגילאים האלו על טיול לחו"ל איתם (בעצם, על טיולים בחו"ל בכלל
)
טסנו עם הילדים בפעם הראשונה רק בסוכות האחרון, כשהגדול היה בן 7 וחצי והקטן בן 4. טסנו ללונדון והיה מאתגר ולא פשוט (שני בנים שובבים...) אבל בהחלט חוויה לכולם. מצד שני, השנה אנחנו לא טסים איתם שוב
בהחלט ניתן להם לגדול עוד שנה.
הקטן הוא לא פקטור להתחשב בו (בלי להעליב אף אחד כמובן) כי גם ככה הוא מן הסתם יהיה בעגלה רוב היום. אבל כן אולי לחשוב על מקומות שיש בהם פארקים וגינות כדי לתת לו פה ושם לשכב על הדשא על שמיכה ולזוז קצת.
הגדולה היא יותר issue, היא כבר ממש גורם משמעותי. ברור שלסחוב אותם למוזיאונים וכאלו זה לא לעניין.
על מה בדיוק חשבתם? יש לכם איזה יעד בראש?

kriz

New member
אין לי שום דבר בראש אני פשוט רוצה חופשה

איתם.
הכיוון הוא אוגוסט כי אז הם בחופש.
לא אכפת לי חופשה בארץ (אולי אפילו עדיף
) פשוט בארץ נראה לי מוגזם להוציא כל כך הרבה כסף על חופשה...

חו"ל באוגוסט בכל מקרה יוצא יקר מאוד אלא אם כן את משווה לאילת.
אנחנו השנה נשארים בנופש בארץ - 3 לילות בקיבוץ דפנה יצא לנו 4000 ומשהו ש"ח. גם אם את מוסיפה מסעדות כל יום (מה שלא יקרה, אבל נגיד) זה לא יעבור את ה-5000 ומשהו ש"ח. חו"ל זה יותר יקר.
אבל אני כנראה לא הבנאדם לשאול
גם אם היית משלמת לי לא הייתי נוסעת עם ילדים בגיל הזה לחו"ל.....

kriz

New member
זה כנראה מה שיהיה

ככל הנראה ניסע לצפון לכמה לילות...

האמת שישנה אופציה גם לאילת במחיר מוזל אבל אני לא מסוגלת להיות באילת באוגוסט

גם אני לא. מה שכן, אני ממליצה חום להתחיל לחפש ולסגור כבר עכשיו. דברים מתמלאים מאוד מאוד מהר בקיץ (אם הם לא התמלאו כבר....)

מניחה שהמטרה הנה חופש

אבל מה בעייניך ייתפס כחופש?
טיולים? בטבע? בעיר?
אטרקציות לילדים? לדעתי עדיים קטנים מדי
בטן גב על שפת אגם/ים?

מבחינתי, יוון היא המקום! יש בה הכל. אנחנו טיילנו ביבשת במשך שבועים וחצי והבטחנו לעצמנו לחזור לשם שוב!

kriz

New member
בעיני חופש נחשב כמנוחה ולכן המטרה

של הטיול היא לא חופש אלא טיולים, אטרקציות ושהילדים (הגדולה בעיקר כי הקטן עוד קטנצ'יק) יהנו

ולמה בעצם חו"ל?

נראה לי שבאוגוסט יצא יותר יקר מאוגוסט בארץ לפי מה שאת מחפשת.
נניח צימר/חדר אירוח באחד הקבוצים בו יש בריכה וגני משחקים ואזור לטייל מסביב. בגלל העונה כדאי טיולי מים ואז עדיף בצפון. אולי בכלל משהו על חוף הים. ואם מדבר על יותר מכמה ימים אז אפשר לשלב עם טיולי כוכב מהבית או שהות במקום נוסף.
ואם חול אז שוב יוון קופצת לי לראש! וביבשת. למשל בחצי האי פליון: נופים עוצרי נשימה (למבוגרים), חופי ים משגעים, עיירות ציוריות, גני משחקים על קו המים (היינו בכמה מהם, שוים ביותר!), אוכל מעולה (ולא יקר) וצימרים או מלונות קטנים, ביתיים ונעימים במיוחד, אנשים מקסימים. מה עוד חסר?
כמו שכבר הבנתם - התאהבתי ביוון.

תהנו!

kriz

New member

כן, הצלחתי להבין

לא יודעת למה דווקא חו"ל...
פתאום מאוד התחשק לי חו"ל, אבל בכמה ימים האלה מאז שהתחלתי לחשוב על זה - הרבה גורמים הסיטו את המחשבה ואולי באמת עדיף בארץ, בצפון...

בעלי אומר שאם חו"ל אז בלי הילדים אבל אני חוששת לטוס בלי הילדים (נכון לעכשיו)...

אביבקיץ

New member
בגילאים האלה הם צריכים דברים פשוטים

גן משחקים (גן פשוט, חס ושלום לא צריך "יורודיסני").
גן חיות.
טיול ליד אגם ולהאכיל ברווזים.

לרוב האנשים יש אילו שהן מגבלות תקציביות, ואז קצת חבל "לבזבז" הכסף על נסיעה לחו"ל. הילדים ייהנו לא פחות, ואולי אפילו יותר, בשמורת טבע או צימר בצפון, ליד בריכת שחיה. (אולי יותר - כי זה בלי הטיסה, וכי יש האוכל שהם מכירים וכולי).

אם לך ולאישך בא לבלות קצת בחו"ל - רודוס זה מקום קרוב, חופים מקסימים, אפשר לנוח, קצת לטייל רגלית.

אני אהבתי את אזור אלזס ואזור פרובנס בצרפת - עיירות יפות, הרבה טבע, נחלים מפכפכים בכל מיני מקומות. בשני האזורים האלה אנחנו עשינו טיולים נינוחים ומהנים.
נדמה לי שנסענו מפאריס מזרחה אל אלזס, היינו שם כמה ימים, ומשם דרומה אל פרובאנס.

adif11

New member
אני במקומך - מציעה לחמותך להתחלף

שהיא תיסע עם הילדים לחו"ל ואת לא תשני

ועכשיו ברצינות - מצטרפת בחום להמלצות קודמי ,למה לחו"ל עם כאלה קטנטנים ? נראה לי שהטרחה תהיה רבה מההנאה.
בגילאים שלהם כל צימר עם דשא ובריכה קטנה יהיה בילוי משפחתי מענג. לך יהיה הרבה יותר קל והעלות זולה בהרבה.
בעוד 4-5 שנים תוכלי לפנק אותם בענק. פריז ,לונדון רומא - כל העולם
בשביל מה לשגע את עצמך עכשיו כשהם לא יפיקו מזה כלום ואולי אפילו יהיה להם קשה ?

kriz

New member

היא עכשיו בחו"ל (אבל הילדים בארץ
)

הוחלט צפון הארץ... מקווים שיש עדיין מקומות...

למעלה