חו"ל חו"ל חו"ל

Volldemort

New member
חו"ל חו"ל חו"ל

עונת המלפפונים בעיצומה...
אין משהו חדש לפרסם בנוגע להישרדות הישראלית... אז יאללה, בואו נתעדכן מהאמריקאית
כמובן, בתור מכור לסדרה האמריקאית אני מרגיש צורך לשתף אתכם בכל החוויות שלי! אז הבאתי לכם קישור לקטע בין הטובים ביותר שהיו אי פעם בסדרה. הוא מעונה 16 (מיקרונזיה- מעריצים נגד פייבוריטים), ככה שאם אי פעם תרצו לראות את העונה, ראו הוזהרתם!
הסבר על הקטע: נשארו חמישה אנשים במשחק. 4 בנות + בן. כל הבנות בברית אחת עד הסוף, אבל... הבן (קוראים לו אריק) זוכה בחסינות! הבנות מתלבטות ולא יודעות מה לעשות... עד שעולה הרעיון שהם ינסו לשכנע אותו לתת לאחת מהן את שרשרת החסינות שלו. אריק כמובן חושב שהוא יהיה מוגן בכל מקרה, כי יצביעו למישהי אחרת. במועצת השבט הבנות משתלטות על השיחה ומנווטות אותה לכך שהן אומרות משפטים כמו "אריק כל הזמן שיקר לנו", "אנחנו לא סומכות עליו", "מעשים יותר משפיעים ממילים", "אנחנו רוצות לדעת שאתה סומך עלינו" ועוד הצגות למיניהן
מה קורה אח"כ? האם אריק מתפתה להצעה? כל התשובות כאן! (באמת שווה לראות
- רק בשביל התגובות של חבר המושבעים לעניין המשעשע הזה) http://youtube.com/watch?v=PR8eT6MGu10

XDDDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo57.gif

ראיתי, זה קורעע!! איזה איש טיפש!!!! והרסתי לעצמי את העונה ה-16. כל הכבוד לי..

זה לא הורס את כל עונה 16

העונה הזו עדיין מדהימה גם עם ידיעת הקטע הזה שנשארו 4 בנות ובן 1 בסוף.

אני אני כן יודעת עכשיו |פסטרמה|

שהבליינדסייד על אוזי הצליח, שאלייזה וג'יימס בחבר המושבעים, את שמותיהן של הפיינל 4.. בקיצור- זה הרס את רוב העונה..

לוקאס 99

New member
what's up with the pasrama??../images/Emo6.gif

חשבתי שהסימן שלך זה המדוזה........לא? או שאני מבלבל אותך עם מישהו אחר(?)
וסליחה אם כן חח

לוקאס 99

New member
אהה חח..אוואה כניראה שבאמת לא הייתי פה יותר

מדיי זמן
. ככה? לעבור מאחד לשני ולהתפרפר? חח
סתם בצחוק..אבל....אין "פסטרמה"
טוב שיהיה לך בכייף

לוקאס 99

New member
אפרופו הישרדות אמריקאית...

מישהו ראה היום את הישרדות 10 ששידרו? היום שודרו ב-AXN ה-6 פרקים האחרונים של עונה 10, וזה פשוט מ-ד-ה-י-ם עד כמה הבדלי הרמות בין 2 הגרסאות (שלנו ושלהם) הם בעצם כמו 2 עולמות נפרדים ומרוחקים. הכל שם כל כך טוב, ערוך ועשוי מצוין. לא מתערבים ולא כלום פשוט נותנים למשחק לזרום מעצמו גם אם יש שבט שמנצח 7 חסינויות ברציפות ומהשבט השני נישארים רק 2 אנשים(!!!). לכל מי שרואה את זה, יודע על מה אני מדבר- פשוט חלום

לוקאס 99

New member
../images/Emo12.gifבאמת??

איזה באסה. אז..פספסתי?(
) טוב לא נורא, הגעתי ישר לאקשן
|משגנע את עצמי שזה לא כזה נורא| חח.. לא להאמין, איך אצלינו זה 400 אלף פרקים ואצלהם זה רק 15. אצלינו למשל זה בחיים לא היה קורה, שנגיד עושים "מרתון הישרדות- כל העונה" פשוט מהסיבה הפשוטה שהיו איזו 40 פרקים (שכל אחד זה שעתיים). פשוט עצוב. לראות את האמריקאי- ולבכות שאצלינו זה לא כך://...

Volldemort

New member
אכן ../images/Emo99.gif

אין על הישרדות האמריקאית. שם הכל יכול לקרות- בליינדסיידים כמו שהיו בעונה 16 (בלינק) או בשאר העונות לא יהיו לעולם בהישרדות הישראלית!

לוקאס 99

New member
אממ אני מסכים איתך לגמריי

אם רק הייתי יודע מה זה בליינדסיידים
חח..אבל בכללי זה נכון מה שאמרת, שום דבר שם לא צפוי, ראיתי את ההדחות (במרתון ששידרו את העונה העשירית, 6 הפרקים האחרונים שראיתי) ופשוט לא ידעתי מי עף(!!!) זה כל כך מדהיםםם..אתה אף פעם, בשום הדחות ומועצות שבט, לא יכול לדעת/לנחש מי יעוף. כל יומיים מחליפים שם שבטים ועוברים מהצד האחד לצד השני. ורק ברגע ההכרעה (קריאת הקולות) אתה יודע מי עף- הכוונה *לאחר* קריאת הקולות כן?
אבל שאלה ברצינות- מה זה בליינדסיידים?
סורי על הבורות..

לוקאס 99

New member
ובכל זאת, לא היה לי מושג מי יעוף

ושוב להזכיר- אני מדבר על ה-6 פרקים האחרונים שאני ראיתי. לא יודע מה היה לפני בהדחות.. ושוב זה רק מוכיח ומראה על הבדלי הרמות בין שלנו לשלהם. את מבינה מה זה? גם ב"אחת העונות הצפויות" לא ידעתי מי יעוף. כלומר תמיד שיערתי אבל לא יכלת לדעת את זה בוודאות, בניגוד לזבל שלנו ששם לא רק שידעת מי יעוף- גם ידעת את הסדר (! ! !).

לוקאס 99

New member
טעות בהדגשה../images/Emo13.gif

ושוב להזכיר- אני מדבר על ה-6 פרקים האחרונים שאני ראיתי. לא יודע מה היה לפני בהדחות.. ושוב זה רק מוכיח ומראה על הבדלי הרמות בין שלנו לשלהם. את מבינה מה זה? גם ב"אחת העונות הצפויות" לא ידעתי מי יעוף. כלומר תמיד שיערתי אבל לא יכלת לדעת את זה בוודאות, בניגוד לזבל שלנו ששם לא רק שידעת מי יעוף- גם ידעת את הסדר (! ! !).

למעלה