חו"ל זוגי בספטמבר

חו"ל זוגי בספטמבר

בספטמבר אנחנו חוגגים 10 שנות נישואים, ובנזוגי החליט שאין כמו קפיצה קטנה לחו"ל כדי לחגוג את המאורע.
מה מחפשים?
הוא- בורגני בהתהוות, מחפש מלון מפנק, נוף יפה, אוכל טוב ורומנטיקה.
אני- קיבוצניקית נצחית, מחפשת טיולים ברגל או ברכב, נופים ורומנטיקה גם בסדר...

מאחר ולא יהיה ארוך במיוחד (6-7 ימים גג, כנראה פחות), מחפשים יעד לא מרוחק, ולא עיר.

אני עדיין מנסה לשכנע אותו שלא צריך חו"ל, ואם כבר, אז ביחד עם הילדים.... בינתיים ללא הצלחה... אז לפחות שהיעד ימצא חן בעיני...

רעיונות?

פרמלה

New member
פארק היורה

בחו"ל אני לא מבינה הרבה.

איך היתה מסיבת היומולדת בסוף?

היה כיף, הילדים נהנו מאוד

בעל השמחה יצא מרוצה ושמח.
באופן מפתיע, הפינה שהילדים הכי אהבו (חוץ מהדפסה על חולצות) הייתה הפינה של חיפוש 'עצמות' דינוזאור בתוך ארגז חול גדול. כל הגילאים (היו שם אחים של, החל מגיל שנתיים ועד גיל 10 בערך) ישבו בחול בהנאה גדולה.
מה שהכי אהבתי, בסוף היומולדת, אחרי שכובו הנרות ועוגת הדינוזאור נכחדה במהירות שיא, הילדים מהקיבוץ נשארו ושיחקו. הם קבוצה של כמעט 20 ילדים מהקיבוץ, והיה כל כך כיף לראות אותם משחקים יחד (משחק שלא הצלחתי להבין, אולי סוג של תופסת, אבל בקבוצה), הזכיר לי אותנו... קבוצה מגובשת של פראים יחפים ועליזים... אחרי חצי שעה בערך נאלצתי לשלוח אותם הבייתה, כי כבר התחיל להחשיך.

פרמלה

New member
כיף לקרוא את הפוסט שלך

ואהבתי את השנינה "עוגת הדינוזאור נכחדה"

maysher

New member
נשמע כיף

וממליצה על פירנצה
טסנו למילאנו, יום אחד במילאנו (כולל ביקור במסעדה של השף קלרו קראקו בעקבות המאסטר שף בארץ)
רכבת לפירנצה- עיר מהממת ויפיפיה - אפשר בכיף לבלות בה 4-5 ימים
וחזרה לארץ
בספטמבר יהיה עדיין קצת חם אבל יכול להיות גם בסדר

imasarit

New member
יום הנישואין העשירי הוא בהחלט

סיבה טובה לנופש זוגי

אולי כרתים או סיציליה

maysher

New member
אני אגב חושבת שכן חשוב לצאת גם לחופשות זוגיות

במיוחד אם יש הזדמנות כזאת
אומנם המלצתי על פירנצה אבל ראיתי שלא רציתם עיר
אבל אני בחופשה זוגית היתי כן בוחרת בעיר ואת הטבע שומרת לחופשות משפחתיות. איכשהו טיול בטבע בלי ילדים נורא מבאס אותי כי אני יודעת כמה היו נהנות. אבל דווקא טיול עירוני בלי ילדים יכול להיות מעולה
אני גם אוהבת נופים וטבע אז הולכים גם לפארקים ואפשר לקחת אוטו ולשלב יומיים עיר ויומיים נופים
לונדון למשל נהדרת לחופשה משפחתית ואז לצאת לשלושה ימים של האנגליה הכפרית
אגב גם קפריסין סבבה למטרה הזאת. אנחנו לקחנו מלון ביער ולא ליד החוף והיינו עם האוטו וטיילנו והיה ממש כיף
ומשהו אחר
טיול ג'יפים בגאורגיה!
גם נופים מהממים וגם קצר וגם אפשר לטוס ל5 ימים ולא ממש יקר
יעד מושלם עבורכם

baraline

New member
גם אני חושבת שאיטליה נשמעת כמו פתרון טוב

תוכלו בקלות לשלב בין עיר לבין טיולים כפריים ונופים. אתם יכולים להיות ברומא/מילאנו/ונציה כמה ימים ובשאר הימים לשכור רכב ולטייל בין הכפרים.
מבחינת הפינוק יהיה אוכל טוב ויין טוב בשפע :)

חזרנו הבוקר מפראג

עונה על הדרישות של שניכם, למעט מספר הימים (6-7 זה הרבה מידי ליעד הזה, אלא אם משלבים כמה יציאות מחוץ לעיר.)

מזל טוב!

תמצאו לכם עיירה נחמדה בהרים

היינו לפני שלוש שנים באנסי באלפים הצרפתיים - זו עיירה יפה על אגם שאפשר לטייל (ולאכול טוב) בתוכה, ולצאת ממנה רגלים לטיולים בהרים. פעם הייתי גם באינסברוק בטירול האוסטרית וגם היא ממלאת פונקציה דומה (+ רכבל לפסגת ההר המושלגת). אם עיירות כאלה הן יותר מדי "עיר" בשבילך, תמיד אפשר ללון בכפר מחוץ לעיירה, אבל אם לנים בתוך העיירה יש גם מסעדות זמינות, מלונות מפנקים יותר או פחות, ובאופן כללי אולי גם דברים שיותר עונים על צרכי הבורגני (אבל עם נוף מול העיניים ומסלולי טיול במרחק כמה צעדים).

למעלה