חו״ל או לא???

קליט

New member
את יכולה לתאר בבקשה

מה זו אמריקאית 100% נטו ? . . . תודה

בננה147

New member
כשהייתי

ביסודי למדתי בבצפר שליידנו היה מידרשה לבנות אמריקאיות ...
א קיצער ... הן בנות פריקיות כאלה מפוזרות מפוצצות במאני
תמימות כאלו זורמות עם כל אחד... מתוך תמימות כמובן....
החדרים שלהן היו הפוכיםםםםםם כל הריצפה מלאה בג׳אנק פוד
אבל הן מצחיקות כאלו ...אבל לא יודעות כלום מהחיים שלהן ...
אתה יכול לעבוד עליהן חופשי ואתה תמיד תיהיה בעינייהם צודק....
קיצור קרועותתתתתתתתתת !!!!! קריזמתיות כאלו .....
אבל רק ה100% ... יש את המעורבות ... שהן כבר. משו אחררררררר

זיפו20

New member
Hey banana

I am not from USA I am from Argentina and d`s ease different understood? וזה אולי מצחיק אבל אני כאילו ממש על הגבול גם שם וגם פה אני מכיר שם אנשים לא פחות מפה ויש לי שם מקום בבית כנסת בידיוק כמו שיש לי מקום קבוע בישיבה זה מוזר אבל לא כשאת הימצאות במקומות שונים בסמיכות תכופה לכן ההתלבטות כי בהחלט הבנות פה הן משהו שונה איך אמרת? אין עלינו... (או שלא) I have a little lock that`s why I`m here /tapuzforum/images/Emo8.gif

בננה147

New member
Argentina?

Ola ! Komo stas ? O my gosh I like this place...!
So you speak Spanish ??? Not English ?
But zipo.... I think in Argentina the girls match pretty ...
You don't think ?....;)

זיפו20

New member
Oooooooo yeah!!!!

Spanish it`s my legend... And I speak English just a little bit you know... From movies... Are you like Argentina??? וכן הבנות שם מהממות.... מי כמוני יודע... אבל גם בארץ לא חסר.... אגב כותבים את זה ככה, hola, como estas?Todo bien??? Ke lindi ankontrar algien ke abla espaniol... I ke no.... Jjjjjj

בננה147

New member
Goshhhhh

I like this Language....
My best friend shes speak Spanish ....
And I think in this summer we ar going to Argentina for 2 weeks....
Yap !!! I like this country .......
But you no .... In Spain ... The boys Mach hot then Argentina...
But the girls..... Not to Mach .........and misyu zipo...How manny jewish live in Argentina ?
And... Wear the girls lurn? In the Jewish school ? Or not?
Gratsya

זיפו20

New member
היי זה לא ביג דיל...

את לא הולכת להתלהב מהמקום אני אומנם בא מפלארמו, בואנוס איירס קפיטל פדרל. אבל איפה שהאזור של היהודים (אונסה) זה לא מקום יפה... בעצם כמו כל עיר גדולה.... יש שם כמה קהילות אני אישית מישורון אבל יש מלא ויש בתי ספר וסמינרים והכל אבל יש גם כאלה שהולכות לאוניברסיטה בעיקר החבר׳ה מישורון... מעניין אותי לאיזה קאנטרי תלכי... לדוד שלי יש קאנטרי ליד האצטדיון של ריבר פלייט אבל זה לחרדים יותר לנו אישית יש משהו יותר רחוק... וואי ניסחתי... יש לי כזה הרבה מה לדבר... חיים שלמים... אבל זה לא מעניין פה אף אחד... אבל כן בתי ספר יהודים... והכל יקר שם עכשיו.... טוב ארגנטינה זה נושא ניפרד... ולמה לעזאזל יורד גשם עכשיו???? ולמה כל כך מת שם???ע

בננה147

New member
זיפושששששש

חפירההההההההה
סתםםםםם ...;)
פחחחח נראה לך אני יסע לשם בשביל הקהילה היהודית?
נעעעעעעעעעע.... סתם בא לי ללכת לטיול ... לא הייתי שם ....
בקשר לקהילה סתם שאלתי ....
יורד גשם???????? יו איזה קטע ! איך ??????

זיפו20

New member
חחחחח עכשיו הצחקת אותי באמת!!!!

הייתי בהמון מדינות בעולם ולא ראיתי מדינה יותר משעממת נחשלת ומטומטמת מארגנטינה והם גם עצלנים בטירוף ממוצע הימים חופשיים שם הוא כל שלוש ימים וזה הרישמי בפועל זה יותר גרוע... בננה עזבי תחסכי את האלפיים דולר כרטיס טיסה וטיילי באירופה... הרבה יותר יפה שם... ואם את אוהבת ספרדית והסגנון סעי לספרד חודש שעבר הייתי שם ומלחמת שוורים ומשחק של ברצלונה לא תוכלי לשכוח... ותאמיני לי עוד על המטוס לארגנטינה את תספיקי להתחרט קחי בחשבון 15 שעות על מטוס 24שעות בכללי... אני מניאק כי אני מדבר ברכת המולדת אבל ריאליטי זה לא רק תוכניות טלוויזיה.... אבל אם תרצי עוד לדעת בכיף אני יספר למרות שזה מקום דפוק עם אנשים זהב.... עפתי לעבודה!!!!!

דבר ראשון

לא חבבתי אתזה שכתבת המין השולט.....כי מי שמחפש לשלוט בנישואין,נשואי לא יצליחו לאורך זמן,וכי איזה שליטה יש פה?שליטה על חלשים?זה לא חוכמה!
דבר שני,אתה צודק יש בתמימות משהו קצת משעמם!אבל אני בטוחה שה' ייצר במיוחד משהי בשבילך וכשתדע מה בדיוק אתה רוצה יקל עליך למצוא!

זיפו20

New member
אופס!

המין השולט זאת לא גישה זה רק שימוש במטבע לשון וח״ו לא באתי להתנשא פה על מישהו, לא היום, בידיוק כמו שנהוג לומר בנות המין היפה... וכי כולם יפות ??? לא... זה סתם שימוש במילה... יש??
נ.ב. אני יודע מה אני רוצה, פשוט לא לחוץ בשיט... כמו שניראה לי כולם פה...

אף אחד

לא אמר שצריך להתחתן מלחץ.....
כי כשהאדם בלחץ הוא לפעמים מחליט החלטות שגויות.

חצויה 22

New member
טעות, לא כולם!

אני למשל בקרוב בת 23

ואני ממש אבל ממש לא רוצה להתחתן בשנה הקרובה, ונראלי שגם לא בזאת שאחריה....

אין לדעת מה יהיה!

אבל בינתיים אני רוצה להנות עוד בתור רווקה! לא מיציתי את חיי הרווקות!!! אז תהנה!!! ומה שיהיה יהיה ומי שתזרום לך בעין, בלב ובראש... לך עליה!

חצויה 22

New member
בן כמה אתה?

תנסה גם פה וגם שם! והבחורה הראשונה שהכי תמשוך אותך, לך על זה!!!

וואי שנים לא הייתי פה!!!

ואם אתה עדיין לא בן 25... אז אל תתחתן!!!!!!!!!!!!!

החיים מידי יפים בתור רווקים מכדי שנמהר להיכנס לחיי הנישואין!!!

חצויה 22

New member
y jo ablar espaniol tambien

senior,

boeno. no moy bien...

pero ompocito....

coanto anios???

אגב, אני חזרתי מ-U.S.A לישראל לפני חודש!

וממ... לא אכפת לי ללכת על אמריקאי!!

הם בהחלט סבבה החוצניקים! יש בהם משו טוב שאין בישראלים!!

הם פחות ביקורתיים! פחות שופטים לפני מראה חיצוני פחות מפגרים!!!!

זיפו20

New member
אתם חמודות לגמרי!!!!!

כולם מדברות ספרדית גורמות לי לחייך... והיי חצויה אני זוכר אותך מחרדים ונהנים מהתקופה עוד של איקר קסיאס לפני איזה שנתיים.. ווואי נוסטלגיות...... גם שמנה ויפה... ולענייננו אני צעיר לגמרי וראסמי אני לא רוצה להתחתן בשנים הקרובות... חוץ מזה שאנחנו לוקחים פחות או יותר שמונה חודשים מהווארט לחתונה... אז ככה יש לי יםםםםם זמן אבל נחמד לדסקס על זה... הא ולא אני לא מנסה להכיר מישהי פה או בכל רשת אחרת... Face-to-face only ... וכן האמריקאים סטלנים זה ברור וקולניים לא פחות ומה שמפרשים את זה כטימטום זה טעות הם אחלה אנשים שאוהבים לבטאות את עצמם בקול וזה לגמרי יפה בעיני למרות שאני לא הטיפוס שיצעק בוז ויזרוק פופקורן כשדניאל קרייג מת מות גיבורים על מסך הקולנוע... אבל אני יסכים איתם לגמרי...

חצויה 22

New member
בייבי, אתה ממש תינוק...

ואני לא זוכרת אותך, אבל לומשנה.... ושלא תעיז להתחתן עכשיו.... החיים יפים גם כרווקים!!!! אתמול נפגשתי עם חברה טובה שהיא נשואה, היא מתה על בעלה ועל הילדה, אבל היא טוענת שהיתה רוצה לעשות זאת מאוחר יותר, היא התחתנה בגיל 20 וילדה בגיל 21.... אני ממש לא מתכוננת להיכנס לזה!!!!!! יש הרבה מה לראות לפני שלא נוכל לראות/ לחוות ולנסות אחרי!!!!!!!! ולא שאלתי אם אתה מחפש מישי ברשת חח

חצויה 22

New member
בייבי, אתה ממש תינוק...

ואני לא זוכרת אותך, אבל לומשנה.... ושלא תעיז להתחתן עכשיו.... החיים יפים גם כרווקים!!!! אתמול נפגשתי עם חברה טובה שהיא נשואה, היא מתה על בעלה ועל הילדה, אבל היא טוענת שהיתה רוצה לעשות זאת מאוחר יותר, היא התחתנה בגיל 20 וילדה בגיל 21.... אני ממש לא מתכוננת להיכנס לזה!!!!!! יש הרבה מה לראות לפני שלא נוכל לראות/ לחוות ולנסות אחרי!!!!!!!! ולא שאלתי אם אתה מחפש מישי ברשת חח

למעלה