חו״ל או לא???

זיפו20

New member
חו״ל או לא???

אני חי את חיי חצי בארץ חצי בחו״ל (דרום אמריקה) ממש באותה רמה כמו שני חצאי חיים החצי של פה והחצי של שם... יש ים הצעות משם... (מחסור חמור בבני המין השולט) אבל בקטע של רמת משכל הם תמימות כאלה זה אולי חמוד אבל לא יעיל הרבה. מה אומרים...??? חוץ מזה שאנלא לחוץ בכלל אבל הציעו אז אני בודק... הא, ושבוע טוב גם לך...

קליט

New member
‏"הכללות" זה טוב כדי לבדוק דברים, ולא כדי לפסול מראש

כדאי שתברר לפני שאתה נפגש . אתה נפגש ובודק אותה לגופו של ענין . מענין אותך מה הן הסטיגמות שאומרים עליהן ? . . . אז האמריקאיות נחשבות לחינניות ומרשימות, והן מתלבשות מאוד יפה והולם . באופי הן דומות לישראליות שזורמות ועושות שמח , יש להן אופי לבבי ונחמד , הן קצת יותר נעימות עדינות ושקטות מהישראליות , אומרים שהן לא הכי נקיות - זה תלוי כמובן גם במוצא שלהן , הרבה מהן יש להן רמת חיים גבוהה יחסית, ועליך גם להרויח בהתאם . . מה שאולי הכי מטריד בהן זה שיתכן ש ביחס לישראליות הן משעממות יותר , - זה גם תלוי עד כמה אתה מחפש בחורה פעילה או בחורה שקיטה . . את הענין הזה וגם את החכמה שלה תוכל לבדוק זאת בשטח, והרבה מהתכונות הנ"ל תוכל לבדוק . אה אומרים שהן סנוביות, נראה לי שזה שטויות , הן פשוט בסיגנון שונה . *אני לא רואה בעיה בתמימות, מדובר בתמימות בגיל צעיר, מהר מאוד הן גודלות ונעשות חכמות . *הישראליות יודעות להסתדר יותר טוב, וגם בניהול הבית הן צברו יותר נסיון, הן פקחיות ומצד שני הן לא פרייאריות, תנסה להגיד להן מילה אחת מיותרת - תראה מה שיקרה . . . *תמיד יש לבדוק כל מקרה לגופו . *מי כמוך יודע ומכיר את 2 העולמות, ואתה יודע לאן לבך נוטה . בהצלחה !

זיפו20

New member
קליט בהחלט

אולי לא הבנתם טוב... דרום אמריקה... לא אמריקה, ויש הבדל גדול. אני מדבר על ארגנטינה והאזור אולי גם ספרד וגיברלטר (באירופה), זה אופי אחר לגמרי, הרבה יותר מנומסות, ובקשר לנקיות או לא, בחיאת... זה בחורה, איך לא תיהיה מטופחת? אתה צודק גם בקשר לניסיון בניהול הבית הם לא כאלה מומחיות בלשון המעטה... ורמת חיים? הכל בסדר, ת׳ה יודע מה?? שמה הם יוצאות לשוק הרבה יותר צעירות מפה... וכאילו הם לא מספיק בוגרות וכל דבר שתגיד הם מסתכלות עליך כאילו וואו אתה גאון ומשום מה אני לא מחבב את זה כל כך אני יכול לשרוד את זה כי זה משהו שעובר אבל אתה מרגיש כאילו שהיא איזו ילדה קטנה מבין???

קליט

New member
לי קשה להתחבר למה שאמרת

כי לטעמי - הבחורה לא חייבת להיות הכי פקחית, אם היא מוצאת חן בעיני אז היא מענינת אותי . *יכול גם להיות שיש להן שפת גוף שונה ולכן היא הביטה עליך . . . *כך טוענים, שהאמריקאיות לא משקיעות בנקיון הבית, בקשר לנקיון גופן - אינני יודע מה האגדה אומרת . .

בננה147

New member
קליט וואט דער פאק?

אתה מעדיף בחורה חתיכה אבל מטומטמת ?
ברור שמסתכלים על יופי וחיצוניות ... אבל שתיהיה פקחית !
והסחקת אותי .... מה זה שפת גוף שונה ? הם אומרים ״אני אוהבת אותך ״ מהרגליים ? והבחור הנל בא מארגנטינה סיניור קליט ....
והארגנטינאיות נקיות רצח !!!! והן חתיכות מאד ...
רק שהן תמימותתתתתתתתתתת יו כמה שהן תמימות אללה יסתור....
מניסיון !!!!!!!
(קליט ... נראה לי בשבילך צריך איזה אחת תמימה שלא תשאל שאלות ...;) סתםםםםם .נשמה טובה אתה.....

קליט

New member
הי מיסטר בננה147 היקרה !

*שפת גוף שונה - הכוונה שיש בחורות שאם אמרת להן משהו חכם אז הן מביטות בך בענין, ויש כאלה שלא מביטות בך . *אני לא מחפש דווקא פקחית . מספיק לי שתהיה חכמה . *את רואה בבחורה תמימה איזה חיסרון ? . . . . חוץ מזה שתמימה זה לא בהכרח טיפשה, או שאני טועה ? . . . *ברור שדברתי על אמריקאיות מניו יורק וגלילותיה

בננה147

New member
חס ושוילםםםםםםםם

אבל יש תמימה ויש תמימה....
הן ממש אבל ממש תמימות בצורה זוועתית !!!

זירו0

New member
אהממ...

הוא מכיר את שניהם טוב כך שהוא ידע בסוף לאן הוא יותר מתחבר... לדעתי לישראלים קשה עם אמריקאיות זה פשוט שונה מאד...

קליט

New member
מתי שהייתי באמריקה

הכרתי איש מאוד פיקח, ישראלי לשעבר, והוא אכן אמר לי שבין ישראלי לאמריקאית יש הבדלי אופי גדולים . אז שאלתי אותו ; איך הבנים שלך מסתדרים - היות וחלקם לקחו אמריקאיות ? . . . והוא ענה לי שזה ממש לא פשוט הענין . הם קיבלו הדרכה אז איכשהו הם יודעים לתמרן

חצויה 22

New member
אתה מדבר על בחורות כאילו

זה מוצר קניה שעושים השוואה בין מוצרים!!!

זה מגוחך!!
אין בזה חוקים!!!

בעצם,

מה אתה רוצה לומר בזה??? שמת לב שכתבת את מה שכתבת בקטע רטורי?! שבוע טוב:)

אממ,

הכל שאלה של "מה אתה רוצה?"
במידה ובאמת תרצה להקים משפחה תדע בדיוק איפה, איך, עם מי, סגנון וכו' וכו'...
לגבי התמימות, אומרים - שזה הכי טוב, כי הרי היא לא יודעת כלום, ולא מעניין אותה שום דבר רציני וספציפי וככה בעצם אתה הגורם להלהיב אותה על דברים שמעניינים אותך יותר. כי הרי אם היא באה עם דעתנות מרוממת ו"פתוחת עיניים" היא תהיה קשה יותר לזרימה בנושאים שונים.

אני אישית, הייתי מאוד רוצה לגור בחו"ל, אבל אני יודעת שת'כלס בחיים אני לא אהיה רחוקה מאימא שלי ברמות כאלה
לא יודעת מה לגבי גברים, אבל אל תשכח שאם אתה לוקח מישהי מהארץ והחלטת לגור בחו"ל, יהיה לך מאוד קשה (אולי לא בהתחלה - אורות, אתה יודע) להגר אותה לחו"ל וזה יהיה כרוך בכל כך הרבה ריבים על סף שלום בית בעניין.

וזו דעתי

זיפו20

New member
שמנה

אין לי אינטרס לחיות בצל של מישהי דעתנית בצורה מוגזמת איך שתיארת אבל סבבה צודקת בקטע של להגר אותה לא פשוט אבל חוויה חוץ מזה תמימה וכו יש תמימה מפגרת ויש תמימה סוג של אחת שלא מתווכחת על כל שטות ומה שתגידי היא תגיד יס סר ואת אומרת שזה כזה קשה לבחורה ליהיות רחוקה מהבית??? זה אמור ליהיות טוב לא? פחות חיכוכים וזה... ותאמיני לי חו״ל לא כזה מעניין שם אולי לחודש חודשיים לא יותר I promise you

חצויה 22

New member
ברור שלכל דבר מתרגלים!

ואולי ארגנטינה לא כזה מעניינת!!

אבל ארה"ב זה בהחלט החיים היפים והנוחים!!!

ולגבי הפחות חיכוכים.. תלוי מאיזה משפחה היא באה ומה טיב הקשר שהיה לה איתם

בננה147

New member
אמממ.... אז ככה

השאלה היא מה אתה יותר ... יזראליי או אמריקאי...
זה אומר הרבה ... למה אתה נמשך עם מה אתה מסתדר
ולמה אתה רגיל .....
נגיד לישראלי קשה להסתדר עם אמריקאית נטו....(לא האמריקאיות הישראליות אלא האמריקאיות 100% ..)
אתה עדיין לא יודע מה אתה רוצה ... כך שיש לך עוד זמן לחשוב...
גם לי יש אותה הבעיה של שתי מדינות .... אבל זה ברור לי שאני רוצה
ישראלי (כי אין עלינו !) וגם אותו ראש ....
אני מכירה הרבה ישראליות שהיו מתות לגור בחול ולא בארץ (ולא בעניין של אורות !)
זה שהן תמימות ... מצד אחד זה טוב מצד אחד זה לא טוב
זה תלוי בך ......
בקיצור ... כך תזמן שלך ... היא תבוא בסוף המושלמת ....
Good lock !

למעלה