חותמת

vyakarana

New member
חותמת

שלום לכולם,
אני רוצה להזמין חותמת גומי כדי להחתים את הספרים שלי, ולמרות שאני לא מעצב אלא אקדמיאי (ולא מתכנן הסבה מקצועית ) החלטתי לנסות בפעם הראשונה לעצב משהו באילוסטריטור שיהיה מיועד לשימוש כאמור.
אשמח מאוד לקבל הצעות שיפור והערות על העיצוב המצורף. אני לא שואף להפוף את זה לדבר היפה בעולם, אבל אני כן אוהב את הספרים שלי וחשוב לי שזה יהיה עשוי טוב, משום מה המיקום של הנקודות באמצע מפריע לי...
תודה
אדם

3D Buzz

New member
אהלן אדם

למרות טענתך שאין לך ניסיון בעיצוב, הצלחת ליצור חותמת שלעניות דעתי, היא טובה מאוד מבחינת ביצוע הלוגו באמצע (אם אתה יצרת אותו) והבחירה של הפונטים... חן חן.

כמה הערות ברשותך:
לגבי הלוגו באמצע, אני חושב שאתה צריך להוריד אותו מעט כלפי מטה ע" שהחלל שנוצר למטה בתוך העיגול הפנימי יהיה שווה ככל האפשר לחלל שמעל הלוגו.
בנוסף, הטקסטים כתבת מסביב לטבעת הפנימית, אינם מיושרים בצורה טובה ללטבעת ואם תשים לב טוב, תבחין שהם 'בורחים' ימינה. כדאי לתקן זאת.
דבר אחרון לגבי הטקסטים, נראה שהכיתוב באנגלית, לא נמצא על אותו מעגל של הכיתוב בעברית וגם אם כן, אז אופטית לפחות, האשליה הזו נוצרת. אולי כדאי להקטין את מעגל הטקסט באנגלית בשניים שלושה מילימטרים ע"מ שהם ישבו בצורה אחידה. בנוסף, אם אתה מחליט להשאיר את הנקודות החוצצות בין הטקסטים, אז כדאי לך לבדוק שהנקודה הימנית ממורכזת לשורת הטקסט בעברית בדיוק באותו אופן כמו השמאלית (היא קצת 'נופלת' כלפי מטה) וכמובן לוודא שהמירכוז כלפי האנגלית הוא בהתאם (יכול להיות שההקטנה שהצעתי תעזור לתקן גם כאן)

לגבי הלוגו במרכז.
אני לא מכיר את הלוגו הזה ואני אשמח לדעת האם אתה יצרת אותו. אם אכן אתה יצרת אותו, אני מוכרח לומר לך שמבחינה קליגרפית הוא בנוי מושלם בעיניי.

בהצלחה

למעלה