חותם ניצחי

s h i r a n 2 0

New member
חותם ניצחי

זה פשוט מדהים מה שקרה לי והוא פשוט מדהים מי שאחראי לזה איך.. עשרות אנשים לא הצליחו לעשות את מה שהאדם הזה הצליח לעשות לי ? הכריח אותי להסתכל על עצמי ולאהוב את מה שאני עכשיו עכשיו .. נתן לי לראות את הנשמה שלי ואת הגוף שלי דרך עיניו.... איך האדם הזה שינה אותי בתקופה כל כך קצרה ? אני יכולה לעשות הכל הכללללללל עכשיווווווו ואני לא צריכה כנפיים בשביל לעוף.. :) אני כבר מרחפת.. בחיים הנפלאים האלו.. מלאי האבסורדים והניגודים.. ומלאי האהבה :) איך אפשר להודות למישהו ? אני חושבת שזה מה שהייתי צריכה תמיד.. להסתכל על עצמי דרך עיניים של מישהו אחר.. מישהו אמיתי. אני כבר לא מחפשת זיוף. אני יכולה להבחין בין מה שאמיתי למה שמזויף אני כבר לא רוצה להיות מזויפת אני יודעת מה חשוב באמת. מזה בכלל לאהוב את עצמיך ? לאהוב את עצמיך זה לתת לעצמיך את הצ'נס לחיות כל רגע כאילו הוא הרגע האחרון בחייך לאהוב את עצמיך זה להסתכל על על עצמיך במראה.. ולדעת שהגוף הזה מעניק לך את היכולת לרוץ.. וללכת... ולרקוד... ולקפוץ.. .. ולהתגונן.. ולשחות..לעשות יוגה.. לטייל בעולם... ולהתמתח.. ולהסתובב.. ולנוע כשהנשמה שלך משתקפת בכל תנועה... אני לא יודעת מה לומר לכם.. כמעט 21 שנה שניסיתי לאהוב את עצמי.. וזה היה דרך ניסיון נואש להשתנות.. ואילו עכשיו הבנתי שאולי אני לא צריכה להשתנות. שאני בסדר גמור איך שאני. שאני יותר מבסדר גמור. זה מדהים. מדהים שאיך מישהו שכל חיי לא הכרתי הצליח לגרום לי להשתנות כל כך חזק.. השאיר בי חותם ניצחי

שובטמה

New member
תשובה לחותם .......

האשר הטהור הוא להגיע למה שהגעת בלי מישהו חיצוני , זה האשר מהמקום האמיתי שלך. כי מה יקרה ותיפרדו.... איך תרגישי.....

אופיפה

New member
אני דוקא חושבת

שהיכולת לראות את עצמך דרך העינים של מישהו אחר היא יכולת חשובה. כי בן אדם לא יכול לראות את עצמו בלי מראה. תחשבו שאין לכם מראה בבית ואתם רוצים לראות איך אתם נראים לפני שאתם יוצאים מהבית. מצב בעייתי. האושר וההצלחה שלנו הרבה פעמים תלויים ב"מראות" שאיתם אנחנו חיים. וכשמראה נשברת זה באמת מצב לא נעים. למי שחשובה הזוגיות כדי שתהיה לו תמיד מראה טובה. וכשהמראה מראה לנו שאנחנו לא נראים הכי טוב היום, אין טעם לכעוס על מראה. צריך לקבל את המידע ולתקן את איך שאנחנו נראים. חומר למחשבה.

s h i r a n 2 0

New member
זה לא שאני תלויה בו

גם אם לא אהיה קשורה אליו יותר הוא שינה בי משהו לנצח..

למעלה