חוש ריח לא מפותח?

Chase106

New member
חוש ריח לא מפותח?

בגלל שתקועים בבית בחום הזה, והכלב השתעמם כבר אז התחלתי להחביא לו עוגיות בבית ולהגיד לו לחפש. את הרעיון של החיפוש הוא מבין טוב מאוד כבר ממזמן בגלל שהוא למד את זה מהכדור. הבעיה היא שעם עוגיות ציפיתי ממנו למצא בקלות בגלל הריח מה שהסתבר כקשה. הוא יכול להסתובב כמה דקות ליד המקום מחבוא של העוגיות ולא למצא אותה על הרצפה, מה שכן רואים שהוא משתמש בחוש ריח בשביל למצא אבל עדיין קצת קשה לו להגיע לנקודה עצמה ויותר קל לו להגיע לאזור. שמתי עוגיה אחת על הרצפה ליד שעון ישן בגובה 2 מטר, הוא ניסה לעלות על השעון והוא התמקד בלמעלה של השעון במקום ברצפה שמסביב לשעון. גם מחוץ מבית לרוב הוא מתמקד בשמיים (מחפש ציפורים ודברים מעופפים שאותם יש יותר מחתולים) יכול להיות שהחוש ריח לא כזה מפותח אצלו?

super k

New member
גם אצל המפלצת שלי לא כל כך מפותח החוש הזה...

אנחנו משחקים איתו מחבואים בבית, ואני רואה שהוא נכנס לחדרים לבדוק איפה אנחנו והוא לא מריח, הוא פשוט נכנס לחדר חדר , מסתכל ואם הוא לא רואה אותנו הוא יוצא... אם אנחנו מתחבאים מאחורי או מתחת למשהו שהוא לא יכול לראות מאחוריו הוא פשוט עומד אובד עצות... מוזר לא..?

Chase106

New member
אצלי הוא עומד מחכה

הוא מסוגל לעמוד מולי לחכות שאני אתן לו רמז לאיזה אזור ללכת הוא מבין שאני מצביע על מקום כזה או אחרי

super k

New member
חשבתי לתומי

חשבתי לתומי שכלבים זה אותם יצורים עם חוש ריח נורא מפותח... אולי אני בפורום הלא נכון..? או מה שיש אצלי בבית זה בכלל חתול...??

למעלה