חושקת במישהי אחרת

חבצלת א

New member
חושקת במישהי אחרת

שלום לחברי הפורום, אני אשה בת 31, נשואה + ילד באושר לגבר שאני מאוד אוהבת ומאוד נמשכת אליו. חיי המין שלנו יודעים עליות ומורדות ונעים בין נהדרים לבסדר. לפני כמה זמן, פגשתי במסגרת מפגש פורום אחר שאני פעילה בו אשה, רווקה, המצהירה על עצמה כסטרייטית (ואין לי סיבה לחשוב שהיא לא, אולי פרט לעובדה שהיא בת 38 ורווקה). התחברנו קצת, ויצא לנו להיפגש כמה פעמים רק שתינו ועשינו "דברים של בנות" - קניות, ישיבה בבתי קפה. דיברנו גם על עצמנו וגם הרבה על דברים שקשורים בפורום המשותף לנו. מה הבעיה? אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליה. יש לי פנטזיות מיניות לגביה ואני מרגישה שאני חושקת בה כל כך! בשבוע שעבר היה לנו עוד מפגש של אנשים מהפורום ויצא לי לשבת לידה על ספה כך שהזרועות שלנו נגעו וכל כך רציתי להתנשק איתה, ללטף אותה, לענג אותה... אין ספק שלו לא הייתי נשואה הייתי מנסה לגשש אם גם היא מעוניינת ואם כן הייתי הולכת על זה אבל אין לי כל כוונה לבגוד בבעלי ולהרוס את הנישואין. אני מאוד מבולבלת - אף פעם לא חשתי כך כלפי אשה! מה זה אומר עליי? האם אני צריכה לבחון מחדש את העדפותי המיניות? או את חיי הנישואין שלי? איך אני אדע? מעולם לא הייתה לי בעיה עם הומוסקסואליות וגם לא לסביבתי הקרובה בה גייז התקבלו בטבעיות רבה, אז לא נראה לי שהדחקתי משהו עד עכשיו - לפחות לא במודע. כל גופי רועד מתשוקה אליה.

adam33

New member
רגש שכל ומה שבנהם

להמשך או להתחבר ניראה לי שאם באמת את רוצה בחברתה אז תשאיר את היחסים כפי שהם מכיון שבעצם את אומרת במודע שהיא סטרייטית ויש חשש כי אם הוא תהיה מודעת למשיכה שלך אליה היא תיסוג ותביט עלייך מזוית אחרת ולכן היתי מציע פשוט להשאיר את הפנטזיות במיטה עם בעלך ואילו איתה להמשיך כאילו כלום לא קרה.. זה עדיף ככה כי אם את רצה במהירות שיא אז סופך שתאבדי את הראש ואת עלולה לעשות טעויות שאחר כך תשארי קרחת מכאן ומכאן..

זכר ונקבה בנה אותנו

אך לא שלל מאיתנו את התשוקה אל בן מיננו, זו אחת הטענות המובילות בתחום שבינו ובינה, שבינו ובינו שבינה ובינה, אילו היינו חברה מתירנית היינו מגלים יותר את הנטיה הזו אצל רבים מאיתנו, כי היא היתה באה לביטוי ולמימוש. לעניות דעתי, הדברים שאת מציגה חבויים אצל רבים רבים רבים, הדילמות שאת מציגה והתחושות הן חלק מן ההתמודדות החברתית ואצלך זה בשני מישורים, האחד עצם היותך במסגרת פוריטנית היא מסגרת הנישואין, ועצם משיכתך אל בת מינך שהיא מכניסה אותך לחששות מן ההשלכות של הסטיגמה החברתית. מנקודת השקפת עולמי, אין שום פסול ב"טעימה" שכזו, יכול להיות שלאחר ההתנסות הראשונית, תעבור לך התשוקה, הסקרנות תסופק, החוויה תתגלה כ-לא שווה לפרק זוגיות, יכול להיות. עליך לקחת בחשבון, וטוב ציינת, כי יש בזה את אלמנט הבגידה בדיוק בדיוק אילו היתה לך משיכה לגבר אחר. ולסיום- אם יזדמן לך, אם יש באפשרותך ליצור סיטואציה שבה תוכלי לממש את תשוקתך מבלי לפגוע בזוגיות- חווי את החוויה אך לעולם תני למוחך השוקל מרחבי מחייה ועמתי את מוחך עם ליבך כל העת, רק כך תגיעי לתובנות שאיתן תהיי שלמה עם עצמך. בהצלחה.

seeyou

New member
יצריים !../images/Emo24.gif

כולנו בנויים מיצריים(מינים בפרט) אצל חלק יותר מפותח אצל חלק אחר רדום ואצל אחרים כמעט מת! היצר המיני מתחיל מגיל 0 ומשתנה בציר הזמן-מקום-חינוך-נורמה חברתית.. יש אנשים שמסוגלים לשלוט קצת על היצר שלהם ויש כאלו שנותנים לו דרור ברור שבגיל צעיר מנסים להתנסות בהרבה דברים לא רק בגלל היצר כמה בגלל הסקרנות או לחץ חברתי אני אישית שאלתי תמיד את עצמי לאן זה מוביל לפני כול התנסות כפי שאנשים מבזבזים ימים או שבועות לתכנון טיול בחו"ל כך הוא צריך לתכנן גם את החיים שלו נניח שתהני- אז מה בהמשך? ומה יהייה עם יתחשק לך גם אורגיה קטנה? אם את שלמה עם מה שאת עושה זה לא מספיק כאשר את במערכת יחסים הצד השני ב"חוזה" צריך להסכים לשינו סטטוס

לילך os

New member
אל תגזימי...............

אל תגזימי חמדה גם לי היו כל מיני פנטזיות, לא סוף עולם ועדיין יש לי והכול בסדר איתי.... ותמיד יבוא לך.. כמוני, כמובן שלא מימשתי את זה.. אולי

iritika

New member
חושקת..נסי להבין...

כשאנו הנשים באות במגע נפשי אחת עם השנייה, אנו מבינות,מזדהות ונוברות זו בנשמה של השנייה. דבר זה הוא צורך נשי- לדבר על הנשמה,מה שגברים במגבלותיהם לא יכולים לספק לנו. מכאן נובע הדחף המיני שלך- וזה בסדר גמור- כי את נחשפת למשהו שלא הכרת ושהיה חסר לך. העניין הוא לקחת את המשוואה הכל כך "מסובכת" שיצרת ופשוט לפשט אותה ולפתור בה חלק חלק- ובלי היסטריה. יכול להיות שהרגשות שלך מפורשים בצורה מינית.. והכל הוא צורך נפשי אחד גדול. תשקלי את המחיר שאת עשוייה לשלם בעקבות הליכה לפנטזייה... את יכולה לפרק את זה. אני מקווה שתשכילי להבין מה נכון לך באמת ולא מתוך דחף אלא מתוך הבנה בריאה והגיונית- אני איתך...

למעלה