חושים...

ofirsheffer

New member
חושים...

שלום אני צריכה הפעלות בנושא חושים, זה לגילאי 16-17 אבל אפשר גם דברים ילדותיים. תודה

יש לי כמה רעיונות שאת יכולה לפתח

את יכולה שכל הקבוצה תעצום עיניים ולהוביל אותם במעין מבוך
אפשר שתעשו איזשהו מבוך במועדון [או איפה שאת עושה את הפעילות] ומישהו יהיה עם עיניים מכוסות ומישהו אחר יוביל אותו או ביד או לפי הוראה קולית
אפשר שמישהו יהיה עם עיניים עצומות ולפי הוראות קוליות הוא יצטרך להגיע למקום מסויים
אפשר לשחק פרה עיוורת
אפשר לשחק עם חוש הטעם ולתת לחניכים לזהות כל מיני מאכלים
אפשר לשחק עם חוש הריח ולתת לחניכים להריח כל מיני דברים ולזהות אותם

fate spinner

New member
כל מיני

*מכסים למישהו את העיניים והוא צריך לזהות את הילדים בקבוצה בעזרת חוש המישוש. *עוצמים למישהו את העיניים וסוגירם לו את האף והוא צריך לזהות מאכלים שונים (הכי כיף לעשות את זה עם מאכלים מוזרים כמו סנדביץ עם חמאת בוטנים ונקניק או שטויות כאלה) *אפשר לשחק תופסת עם עיניים עצומות (בהסתמך על חוש השמיעה) *לעצום למישהו את העיניים ושיזהה משהו לפי הריח. *אפשר בהתחלה לפזר בחדר מלא אשליות אופטיות (אפשר להוריד מהאינטרנט)

נ ו ם

New member
סנדביץ עם חמאת בוטנים ונקניק

תאמינו או לא כשהייתי ביסודי אבא שלי היה מכין לי סנויצ'ים עם חמאת בוטנים ופסטרמה וזה היה מעולה!!! אני ממש ממליצה לנסות. חבל שאני כבר צמחונית. <נעם משועממת בגימלים רצה לחפש את פורום מתכונים>

ע ד ן 101

New member
יש גם

את המשחק הזה שמציירים תמונה של חמור, ואז צריך להדביק לו את הזנב בעיינים עצומות, זה די מגניב וזה הלך לי טוב בפעולת חושים שעשיתי... :)

למעלה