חושו סלב'

MoRaN SaShA

New member
אוקיי אני רוצה אני רוצה ../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif

- הייתי בערוץ הילדים בחופש הגדול שהייתי בת 10, הייתי מלא פעמים והתחברתי עם אחת הקבוצות שם שהיה להם משחק כזה.. לא זוכרת בדיוק, עבר המון זמן (או אפילו לפני גיל 10 חחחחחחח ) - הייתי לפני איזה חודש וחצי בכוכב נולד 3 באולפן - ראו אותי בפסטיבל המתגייסים כי הייתי שורה 1 - עשו עליי קלוז אפ במופע "אמנים למען ליקויי שמיעה" בערוץ 24, כשסשה גרישקוב שרה
-הופעתי בפנאי פלוס
ואי בטח יש עוד הרבה אבל אין לי כוח לחשוב

niranbd

New member
גם אני רוצה להגיד!!!

אממ... פירסמו פעמיים את האתר שלי, פעם אחת בידיעות אחרונות ופעם אחת במעריב לנוער... והייתי בששטוס לפני 3 שנים ^_^

נועמוש2

New member
אני גולשת הרבה באתר שלך ^_^

האתר שלך זה האתר עם העיר הוירטואלית [היפה] הזאת,נכון? ממש יפה איך שעשית הכל

נועמוש2

New member
*מרגישה גאווה* ../images/Emo69.gif

הייתי בערוץ הילדים פעמיים,והצטלמתי עם המנחים
במופע עיר ערוץ הילדים עליתי לבמה עניתי נכון על החידון של השמינייה [
] וזכיתי בפרס הגדול
חח..למי שרוצה לדעת,בצטלמתי עם דיקלה קידר המתוקה,ודיברתי עם סופי
בלי קשר,גם פגשתי את אסי משלישיית מה קשור

חח אני ראיתי

את כל שלישית מה קשור כי הייתי בקהל בטקס שהם היו בו ועוד כמה מוזמנים ומאוד קשה להכנס לשם... =]] וראיתי אותם בחזרות והיתה שם ספר וציון ישן עליה וישבתי לידו =]] והייתי בעוד מלא דברים אבל את זה אמרתי פשוט בתגובה כי אין לי כח להגיד במה...

סינטטית

New member
חןג'אן ? ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

חחח לא ידעתי שאת גם פה :] זו אור(_2) חחח והממ... אני מופיעה בקליפ ממשיכים לרוץ של סינרגיה וגם בתוכנית המצעד האחרונה שהיתה ב-24... וגם הייתי פעם בצילומים של אדיר מילר וראו אותי.. ויש עוד אנלא זוכרת חח

sz10

New member
ממ...

- לפני חצי שנה הופעתי בפרצופרצפ בערוץ הילדים - אני והכיתה שלי הופענו בכיתתה סבבה בערוץ הילדים - שהייתי בת 6 הצטלמתי לעיתון עם עוד כמה ילדים - צילמו את השכבה שלי לתוכנית עובדה בערוץ 2 על גיל ההתבגרות וזהו נראה ליי...

בJדJה

New member
ממ

רואים אותי פעמיים בקליפ של יהודה סעדו חחחחחחחחח והיו עוד כמה דברים שהייתי קטנה אבל לא זוכרת ממש..

בJדJה

New member
נו הקליפ הזה שעשו

ב24 ליהודה מהגמר אז רואים אותי שם ממש ברור פעמיים חיחי

אאאאאאא

חוץ מהכתבה שכתבתי לעיתון בי"ס לא הופעתי... אבל אני פגשתי איזה סלב אחד במקום מאוד מיוחד שאף מערץ חוץ מעוד שלושה ילדים פגשו שם!
אסור לי להגיד מי אבל הוא לא קשור לשמיניה...

pRimaVeriTaVIV

New member
חיחיחי

אני הייתי בערוץ הילדים ביום הראשון של סופי צדקה, ובגלל זה גם הייתי בעיתון
ובגן עשו כתבה על הגן שלי אז גם שם הייתי וזהו

למעלה