חושו סלב'

chen010189

New member
חושו סלב'

אני פותחת ת'אשכול הזה בכל פורום שאני נמצאת בו כי לדעתי זה מגניב
לא רק לשמינייה מותר להיות סלב'..בטוח גם לכם היה קטע שהשם שלכם הופיע בעיתון..או ברדיו או כל דבר אחר שדומה
ספרו על כל המקרים שגרמו לכם להרגיש סלב'
אני אתחיל בעצמי: -בגיל 4, הייתה עליי כתבה במדור "פנינים" בידיעות אחרונות כי אמרתי לאבא שלי שלסוכריה השחורה יש טעם של חושך [חח עכשיו זה נשמע מטומטם אבל נו..ילדה בת 4, מה אני מבינה..] -אח"כ התפרסם ציור שלי ב"עולמו של דיסני" בגיל 10 -אח"כ שוב הייתה עליי כתבה בידיעות אחרונות..אבל זה היה סתם כי הזכירו ת'ביצפר שלי -אח"כ הייתי בראש1 בראיון בגלל התחרות שהשתתפתי בה בתוכנית "ג'ונגל" בניקלודיאון -אח"כ הייתי במעריב לנוער עם 2 חברות בתור מעריצות של שייגעצ -אח"כ ראיינו אנשים בהופעה החגיגית של שייגעצ של ה5 שנים לגלגל"צ וחברה שלי דחפה אותי להתראיין
יאללה, שתפו! תתלהבו! זה המקום להתגאות..

Super Chuly

New member
המממ נחמד

השתתפתי בפאנל של תוכנית רדיו לנוער ברשת א' ברדיו לפני איזה שבועיים. הופעתי בעיתון מקומי פעמיים- פעם אחת כשהייתה לי יומולדת והמשפחה פירסמה לי ברכה ופעם שניה כשהבקעתי שני גולים במשחק הוקי רולר נגד כוכב יאיר. וזהו... אבל אתם עוד תשמעו ממני
ליהי :)

אני ואבא שלי היינו על הרכבל

בחרמון וצילמו אותנו בלי שנדע
והופענו בשער של הארץ!!!!!!!!!! וחוץ מזה השתתפתי בתכנית מאסטר לוגי

Giodor

New member
אני הייתי בלכו חפשו ו...

כשהייתי בן 8 צילמו תוכנית על נטלי פורטמן ואני הייתי בצהרון שהיה פעם הגן שלה...

פששש..איזה מפורסת!! ../images/Emo185.gif

רק שתי דברים מפגרים
בעיתון מקומי הייתה כתבה על הכיתה שלנו שניקתה את האזור המסחרי שקרוב לבית ספר שלנו אז היה צילום כיתתי (גם אני הייתי שם) ובמעריב לילדים לפני כמה שנים ההורים שלי שמו לי ברכה ליומהולדת

tzlilonit1

New member
אממממ....

כשהייתי בת 9 ההורים שלי שלחו לי ברכה ליומולדת ב"מעריב לילדים" אז פירסמו תמונה שלי..וזהו נראה לי..

The Mad Hatter

New member
בקשה חשובה

תקשיבו אני ממש לא יכולתי לראות היום את הפרק ולכן פיספסתי אותו לכן מישהו יכול בבקשה בבקשה להגיד לי את כל מה שקרה בפרק בקצרה כי אני ממש לא יודע מה קרה שם תודה לךמי שיעזור

Double U

New member
אהמ

הופעתי בכתבה בערוץ 10 לפני יותר משנתיים על יציאת הספר החמישי של הארי פוטר. באותו נושא, הופעתי גם בתמונה בעיתונים "מעריב" ו"ידיעות אחרונות".

uvxox

New member
סליחה על השאלה הלא במקום..

:-Oקוראים לך עומר במקרה???:-O

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gifיש לי גם.........

אין עליי ממש הרבה אבלא לא נורא..
אז ככה: בגיל 10 9 (משהו כזה) נירשמתי לחדר של חני נחמיאז ולא ענו לי רק אחרי שנה שנה וחצי ענו לי והשתתפתי בתוכנית שלה של התחרות הזאת (שחכתי איך קוראים לתוכנית..) עכשיו מלפני כמה ימים הייתי ב"מזוודות" שב"ג'ונגל" (היה מזה כיף אבל זכיתה במקום שלישי לא נוראא... חח
) והאמת שזהו...... אני חולה על טלוויזיה ואני מת להופיע שם כל שנייה ושניה שייראו אותי בכל מקום
יאללה ביי ובהצלחה לכולם בשנה החדשהה....

אני....

בגיל 3 פירסמו כתבה שלי ושל אבא שלי באיזה מדור רכילות שאנחנו היינו בבריכה...לא יודעת מה הקטע בכתוב את זה אבל זה מדור רכילות... צילמו אותי כמה פעמיים במשחקים של הפועל חיפה...אבל לא שידרו כי 2 לא רציתי...

למעלה