חושות בסיני

ronyex

New member
חושות בסיני

היי אני מתכנן טיול אופניים בחורף הזה מאילת עד שארם וחזרה (אולי גם יבקר בסנתה קתרינה.) מכיוון שלא הייתי בסיני יותר מ-3 שנים (וגם אף פעם לא הייתי דרומה מדהב) האם מישהו יכול לציין את המקומות שבהם אפשר לישון ויש בהם אוכל ושתיה ומה המרחקים ביניהם ביום הראשון אני מאמין שאני יגיע לתראבין אבל מה קורה משם דרומה ? אין כלום עד דהב ? ומה מדהב עד שארם ? אני מודה למי שיכול לעזור לי אפשר גם במייל [email protected]

sela v

New member
עזרה

לגבי דהב עד שארם אני לא כל כך זוכר. אני זוכר שזה לא מאד רחוק בנסיעה באוטובוס, בערך שעה עד שעתיים. ככה שאני מאמין שתוכל לעשות את זה ביום אחד. מנואיבה, שזה בעצם ליד טארבין אין כלום חוץ מעמדות של המשטרה, ויש את הצומת לסנטה שגם שם יש עמדה של המשטרה. אם אתה נוסע בחורף לא צריכה להיות בעיה של חום. אז תקח מספיק מים, וצידה לדרך. עכשיו אני נזכר שיש את ראס אבו גלום על החוף, ואפשר להגיע מנואיבה לשם, אבל לא הייתי שם, ואין לי מושג גם הדרך קשה עם אופניים. אני יודע שמבחינת רכבים זה דרך ל-4X4 ומדהב עושים את זה על גמל או ברגל.

ronyex

New member
תודה... ועוד שאלה

מה הדרך הכי קצרה לסנתה קתרינה. מדהב ? מנואיבה ? כמה קמ" בערך ? הדרך שטוחה או עליות ? יש לקנות מים/אוכל בדרך ?

sela v

New member
הצומת

שדיברתי עליה לסנטה היא באמצע הדרך בין דהב לנואיבה. אני לא יודע בדיוק את המרחק מדהב או נואיבה. לגבי מה יש בדרך אין לי מושג, כי עשיתי את הדרך לפני כשלוש שנים, ולסנטה קטרינה זו עליה מהחוף לעבר ההרים, הייתי אומר שעלייה אפילו לא קטנה.

elad fa

New member
הנה בבקשה משהו במיוחד בשבילך

ואם אפשר להוסיף אותו לתחרות סיפורים - דיינו אימון מסע אופניים בסיני

sela v

New member
התעוררת מאוחר מדי

התחרות הסתיימה, ואי אפשר לשלוח יותר סיפורים לתחרות.

elad fa

New member
מאפיש פרובלמה - אזי אולי יועילו לזה

שרוצה לרכב על אופניים לשארם...

natyh

New member
האקונה מטטה

רק תירגמתי את דבריך לסוהילית מאפיש פרובלימה יעני = האקונה מטטה . ואם כבר סוהילית מה היה הגמבו הכי רחוק אליו הגעת. גמבו = מסע סוהילית , ראה שירשור בעניין מקומות רחוקים . אתה יכול לענות בקצואה אין בעיה : פיצאנגי למפרייטה . " אני מנקה ברגע זה את מנורת השולחן שלי " על מנת שאיטיב לקרא את תגובתך . נתי

natyh

New member
גילוי נאות

אהלן רונן : ולמען הגילוי הנאות ועבורו בלבד כדאי שתדע כי אלעד חוץ מכישרון הסיפור המדהים שלו , הוא מטובי הרוכבים בארץ, ראה כתבתו הוא לא הפסיק לחייך מסע אופניים בדרום אמריקה , לו היה שולח אותו לתחרות היינו הולכים כולנו : מי שכתב כמובן הביתה . ולו יקשיב לי ויתרכז הוא יגיע להיות מהטובים בעולם אם ירצה כמובן : אזי קח את עצתו כבסיס לטיול ולא כטיול עצמו . אגב כתבתי לך בשירשור קודם כי: עומד להיות בפברואר מירוץ אופני כביש בסיבי , ראה הודעתו של אלעד עצמו באתר הרים : וכמובן שאז יהיה קל יותר מבחינת מנהלות לעשות טיול כשלך . אנא עדכן . אולי אצטרף איליך . נתי

natyh

New member
אהלן אלעד

איזה כיף שהצלחתי לגרור אותך לפורום הזה . בקרוב סלע יעשה תחרות נוספת וזה יקרה אפילו אם אצטרך לתרום את הפרס מכיסי . ולסיכום כבר אמרתי שאנו צריכיפ לדבר ברצינות פעם . נתי

למעלה