חושדת שבעלי הומו

מורמור25

New member
חושדת שבעלי הומו

שלום לכולם,
אני ובעלי יחד מזה 3 שנים, נשואים שנה וקצת. מתחילת הקשר היו בעיות בתפקוד המיני שלו. הוא לא רצה הרבה סקס וגם שכבר היה יוזם( אחת לשבוע- שבועיים) לא תמיד היה מגיע לסיפוק. לפעמים לא הצליח בכלל לתפקד במיטה. היו גם מצבים בהם לא שכבנו חודש. הרבה פעמים שיזמתי אני היה אומר שהוא עייף: לא מרגיש טוב... החשיבות שלו לאסתטיקה היא גבוהה מאוד. הוא מייעץ לאמא שלו ולאחיותיו מה ללבוש ומנהל איתן שיחות שכל אמא הייתה רק יכולה לחלום שהבת שלה תנהל איתה שיחות שכאלה לפרטי פרטים. הסקס בינינו אם בכלל או ישר ולעניין ואם מתפתח משחק מקדים בדרכ הוא לא מצליח לתפקד אחריו. מקודם לקחתי לו את הסלולרי כדי לש משהו בגוגל וראיתי שבחיפושים האחרונים יש חיפוש לסרטי פורנו של גייז. תמיד היה לי חשד קטן אבל אני כל כך אוהבת אותו שהתעלמתי. יש לנו ילדה בת פחות משנה וכל המצב מאוד מלחיץ אותי. איך לפתוח איתו שיחה בנושא? יש מצב שאני טועה????

חכי קצת עם הלפתוח

את הרי עוד בכלל לא מוכנה להתמודד עם האמת אם הוא אכן הומו. קודם תעני לעצמך מה זה בעצם אומר לגביך, לגביכם, לגבי המשך הקשר. נטייה מינית זה משהו קרדינלי, לא משהו שיעבור עם תדברו על זה, כן? אין שום טעם 'להוכיח'' אותו כל עוד את לא יודעת מה לעשות עם זה.

nirity1

New member
יכול להיות שהוא בודק בעצמו

יכול להיות שהוא לא סגור על עצמו.
אני מכירה מישהו שאחרי למעלה מ 10 שנות נישואים + 3 ילדים יצא מהארון. אשתו לא סלחה לו. אני מאמינה שהיא ידעה כל הזמן אבל היה לה נח לעצום את העיניים .
מה את רוצה לעשות ?
את יכולה להעלות את הנושא אבל להתכונן לתשובות שלא תאהבי וגם תתכני מה את הולכת לעשות במידה והתשובה היא כן

מורמור25

New member
פתחתי איתו

הראתי לו בדיוק את מה שראיתי בפלאפון שלו, הוא מחק הכל ועכשיו מכחיש ואומר שהוא לא יודע על מה מדובר! כאילו אני מפגרת!!! לא יכולה לחיות בשקר! מה לעשות?!? אין סיכוי שהוא יודה!

בוודאי שלא

הוא כבר רואה מה תהיה התגובה שלך, ואין לדעת אילו עוד שטויות תעשי מתוך היסטריה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הממ..... חשבתי מה לענות לך

והדבר הראשון שהיה לי לומר זה לא לפתוח עדיין (כמו שגם מפלצת הציעה).
טוב, אז עד שחשבתי עוד קצת, כבר פתחת.
היה ברור לגמרי שתבוא הכחשה, וזה בדיוק היה השיקול הראשון למה עוד לא.

אבל לא נורא.

השאלה הראשונה שעולה, ואת שואלת עליה, היא האם על סמך מה שתיארת ניתן לקבוע שהוא אכן הומוסקסואל. התשובה שעולה לי היא: (1) יש סבירות שכן, אבל זה לא בטוח (2) נטיות מיניות הןם לא תמיד מובהקות שחור-לבן גיי-סטרייט.

יש כאלה שכן, זה מאוד חד אצלם, ויש כאלה שזה פחות חד, עד כדי ביסקסואליות ממש [ואני מתכוון לא רק בפן המיני, אלא בעיקר הריגשי]. אז לפי דעתי ביסוקסואלים ממש יש הרבה פחות ממה שאנשים מתיימרים להציג, כי בד"כ יש העדפה לצד מסוים, אבל עדיין יש הרבה רמות וגוונים, והרבה פעמים זה תלוי לא רק בג'נדר של הפרטנר אלא גם באישיותו.

כך או אחרת, ברור שיש לך פה בעיה או אתגר רציני ביותר.

יש כיוון חשיבה שאומר שאפשר לחיות גם עם גבר שהוא הומו, בתנאי שאיננו שונא נשים, נגעל מהן או בוחל בהן (כי אם כן, הנזק הנפשי לאישה הוא גדול מאוד].

ויש כיוון חשיבה שאומר שחבל על הזמן כי זה לא הולך לשום מקום.

מכל המחשבות והספקולציות, יש פן אחד שהוא וודאי: את לא מסופקת מינית. וזו בעיה שמספקי קשה לחיות איתה.

אז האפשרות הראשונה, של להסכים לחיות גם עם גבר שהעדפתו המינית "מגוונת", כי את מאוד אוהבת אותו, עדיין תלויה ביכולת להרים שם מערכת יחסי מין תהיה מספקת ל-ש-נ-י ה-צ-ד-ד-י-ם. אם זה מתאפשר, באמצעות שינויים כאלה או אחרים בהתנהלות המינית של שניכם, אז יש על מה לדבר [הגם שזה תמיד יהיה רגיש ומורכב].

אם מצד שני זה לא יכול להיפתר מינית, ו/או הנושא של המוסקסואליות קשה לך ואת לא מוכנה להיות איתו, אז אני חושב שכדאי להיכנס להליך של גישור או טיפול שמטרתו איננה "לתקן" מישהו, אלאל לראות האם מתאים לכם לחיות יחד, ואם לא, לעצב יחד סוג של פרידה וחיים נפרדים שיהיו חבריים, מאפשרים ונעימים לשניכם. לא חייבים להחליט מראש מה המטרה - היא יכולה להשתנות תוך כדי התהליך. אבל זה יכול בהחלט להוביל לכיוון הזה, אם זה מה שטוב לשניכם [דגש על שניכם].

בכל אופן, ממקום של הכחשה קשה להתקדם לתהליך זוגי כזה או אחר. אבל את יכולה לומר לו שאת לא מסופקת מינית, ושאת רוצה לשפר את הדבר הזה, ולראות משם לאן זה הולך.

תצטרכי הרבה אומץ, סבלנות ותבונה (ואולי גם קצת הדרכה מקצועית) כדי לא להיכנס למלחמות ומשברים מיותרים.

אייבורי

New member
תעשי לו חוקן אנאלי

בחיי, הבן אדם רוצה קצת פרטיות
וכן מותר לו לפנטז גם על גברים
אבל במקום זאת יש לו אישה תוקפנית שלא מבינה גבולות.

זה יגמר בבכי

נומלה

New member
לא מבינה מה הסיפור

אז עכשיו את חושבת בוודאות של 99% שהוא הומו. מה זה משנה אם הוא מודה או לא? תחליטי את מה חשוב לך! בין אם הוא הומו לטנטי, הומו מוצהר, או סתם סטרייט חסר יצר, חיי המין שלכם היו בקרשים לפני החתונה והם בקרשים עכשיו. מה שחשוב זה השקר??? מה שחשוב זו השאלה האם מתאים לך לחיות חיים עם הכמות ואיכות הזו של סקס. אם כן, מה זה משנה איך הוא "מכונה"? תמשיכי לחיות איתו. אם לא, גם לא חשוב, האם הוא "מודה" או "לא מודה", אל תמשיכי לחיות איתו. האם יש לך בעיה להפרד ממנו?

את לא מפגרת

אבל את מתנהגת בצורה לא חכמה ולא רגישה בכלל.
בואי נצא מנקודת הנחה שהוא באמת הומו, או חושב שאולי הוא הומו.
במה תעזור ההיסטריה שלך והטון המאשים שלך?
אם הוא כזה אז הוא כזה. נקודה. את לא תשני את זה.
רוצה לדעת את האמת לגבי נושא כל כך רגיש? תעשי זאת ברגישות מולו.
שלב א'- תחליטי איך את מתנהלת לגבי כל תשובה שתקבלי ממנו (לדוג'- אם הוא הומו- נפרדים, אם הוא דו- נשארים, אם הוא בבירור- פרידה זמנית)
שלב ב'- גשי אליו בשיא הרגישות ותנסי לברר איתו בלי שיפוטיות ובלי אצבע מאשימה מה קורה בגזרת המיניות שלו.
שלב ג'- תני לו זמן לעכל שאת יודעת שהוא הומו, אם הוא באמת הומו. זה תהליך סופר מורכב וקשה מכל הבחינות.
שלב ד'- תגיעו להחלטות משותפות. השלב הזה יכול לקרות גם עוד חצי שנה. תלוי בקצב שלו, תלוי במידת הפתיחות שלך וכו'...

אין טעם לעשות מהומות ודרמות ו"מה אני מפגרת"?

ואם הסקס כל כך גרוע ולא מוצלח והעיצות המופלאות שלו בנושא אופנה קדמו לגילוי שלך בגוגל באייפון- למה כבר קודם לא עשית משהו בנידון, דיברת איתו על העניין, שאלת אותו בעדינות וכו'..?
נשמע שהיחסים האינטימיים בניכם ממש גרועים וחיפשת דרמה גדולה בשביל להוציא הכל החוצה

ivgy1980

New member
לא בא לו עלייך. יעני, את לא מעמידה לו.

בעיה. אין תשוקה.

sweetjane1982

New member
תקחי מאהב לפני שהוא ייבש אותך לגמרי

על גברים כאלה אי אפשר לדעת גם איפה הם מסתובבים ועם מי הם שוכבים, לכן הייתי מייעצת לך גם להזהר ממחלות.

מקווה בשבילך שלפחות הוא אבא טוב.

Amazona

New member
חתיכת כישרון את

לקחת גבר סטרייט ותוך 3 שנים לגרום לו להפוך להומו

כזה, עוד לא ראיתי

A לוןA

New member
ולי זה הזכיר

את זה

או במילים אחרות-
אם זה הולך כמו ברווז ונשמע כמו ברווז ומחבב ברווזים אחרים ולובש פאייטים- זה ברווז. הומו.

וסליחה על הישירות...

למעלה