חושב!!

OB4ever

New member
חושב!!

מצטערת שפתחתי הודעה חדשה אבל זה ממש דורש!! היום גיא פינס יראיין את כל צוות שר הטבעות יחלק כרטיס זוגי לפרימיירה בברלין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חובה לראות!!!! ולזכות (חיחי) אני 90% בטוחה שזה היום אם זה לא היום זה יוצא יום רביעי

nowhere woman

New member
לצפות היום בערוץ E

חדשות ערוץ הבידור בשעה 17:30 הם יארחו מישהו "מיוחד"(לפי דבריהם) מהסרט. אולי זה אורלי(ואולי אנדי או ויגו או פיטר. לא יודעת מי אבל העיקר משר הטבעות.) אני מציעה לעקוב אחרי הערוץ (החדשות בעיקר) בשבועיים הקרובים...

Anat L

New member
בסוף הייתה שם שחקנית

אחת... לא ממש הסתכלתי מי זאת אבל הראו כמה קטעים איתה משר הטבעות. למה לא אורלי???!

OB4ever

New member
זה לא אורלי

באורלנדו מולטימדיה אמרו שזה לא אורלי

יוווו........

בדיוק מתי ש24 נגמר! זה מעולה!!
חוץ מזה שאז לא יהיה לי מתי לעשות שיעורים ולהתקלח, אבל אני מניחה שאני יכולה להתקלח בהפדקת פרסומות של ערוץ 10 ולעשות שיעורים גם בזמן הפרסומות.. אבל בעיה אחת לי...... למה לעזעזל אני אומרת את זה?!!?

אני יודעת...

גם לי אמרו את זה כבר כמה וכמה אנשים..
אבל למרות שלפי הפרק שהיה ביום ראשון זה באמת נראה סביר. זה לא לגמרי הגיוני... כי העונה השלישית היא לא עם ג'ק באוור? ואיך ממשיכים סידרה כשהגיבור שלה מת? כאילו זה ממש ידרדר את הסידרהאם הם יחליפו שחקן ראשי..

LiNKiNPaRKiT

New member
זה מה שאני לא מבינה!!!

וואי...אסור להם להרוג אותם! וזה דיי מטומטם לעשות עונה 3 בלי ג'ק!!

מחר הכל יתגלה! ../images/Emo13.gif

וגם חברה שלי תביא לי שקל על ההתערבות שלנו..
(התערבנו על זה שאני אמרתי שהעונה תיגמר מחר והיא אמרה שביום ראשון שהיה השבוע..)

LiNKiNPaRKiT

New member
חח...לא נראה לי...דמיון יש לך...

ראית אתמול את הפרק האחרון?! איזה מתחחח... ואיזה חמוד ג'ק באוור!

אני לא ראיתי אבל...../images/Emo41.gif

לדעתי ביום רביעי.. גיא פינס מראיין את כל האנשים יום רביעי (את החשובים באמת
)

OB4ever

New member
אוף

אוףףףףףף זה לא פייר לא ידעתי מה הקשר בין אבא של לייב טיילר לבין לבין בעלה!!! כן נכון זה שהוא מראיין זה יום רביעי אבל אתמול הוא חילק תכרטיסים

למעלה