חושב על כניסה

panayotiss

New member
כל פוסט שנודף ממנו ריח של פרסומת מוסר מיידית, סמוך עלינו.

avivit510

New member
צודק וכל מילה נכונה

אתם לא יכולים לתאר מה עברתי עם כל הקורסים והפירסומים אני לא נפלתי בפח אבל מסכנים כל אלו שנופלים עם כל והכי מרגיז שכל אחד מספר שייש לו סוד מקצועי .אם יש לכם סוד מקצועי מה אתם צריכים להעביר קורסים? תעשו מיליונים פשוט לכל מי שנכנס לפורום תזהרו עברתי דיבורים איתם

hitball69

New member
חושב על כניסה

אני חושב על מכירה באינטרנט וחושב ללכת לכיוון של מותג פרטי באמאזון על פי דברים ששמעתי מפה ומשם.
האם אני צריך לעשות קורס בשביל זה או שאני יכול להתחיל לבד בלי לשלם סכום לא קטן לקורס מכוון??
אותה שאלה לגבי מכירה באיביי.. האם אני צריך לעשות קורס?

avivit510

New member
לא מומלץ קורסים

אני התחלתי לפני חודש ופניתי לכל במכללות הסכומים מטורפים וזה לוקח חודשים רבים בכל אופן הכרתי אדם שמעביר קורס בסכום של כ 1000 שקלים ובמשך חמש שעות הכל מתומצת ולי זה הספיק אני כבר סוחרת חודש מכרתי את כל המוצרים שלי הוא נותן תמיכה כמעט בכל שעה מאוד מומלץ ומתאים לכל כיס לבד לא תצליח חייב את הבסיס ועדיף קודם כל ללמוד איביי ואז להמשיך לאמזון אם מעניין תשלח ואתן לך פרטים של הבחור

panayotiss

New member
תכין הרבה כסף בצד מעבר לעלות הקורס

כמו כל דבר בחיים אתה יכול ללמוד את זה לבד מתוך קריאה באינטרנט והתנסות עצמאית.
&nbsp
אבל
זה ייקח לך הרבה מאוד זמן
אתה עלול לעשות טעויות עקב מידע מוטעה שיעלו לך הרבה מאוד כסף
עליך להתכונן כספית לעלות קידום המותג באמאזון - שופכים שם כסף רב
&nbsp
מנטור זה דבר מצויין ויכול לחסוך לך הרבה כאב ראש אבל העלויות של התותחים בתחום מאוד גבוהות. ממה ששמעתי סביב 300 שח לשעה.
&nbsp

avivit510

New member
300 לשעה?

באמת? מסחר זה מסחר אם אתה סוחר אז תדע לסחור ואם אתה לא לא סוחר אז לדעתי לא יעזור שום תותח וגם 1000 לשעה לא?, אנשים לומדים ראיית חשבון ועושים סטאז אצל תותחי על בסיום הסטאז הם יוצאים לשוק וכלום והופכים לנהגי מוניות ( לא שאני מזלזלת ) אבל הרעיון הבסיסי באיביי זה לדעת להיות סוחר , לדעת להרגיש הזדמנויות, לדעת אך לשווק ואך לתת שרות טוב אפילו אם מפסידים לפעמים ולא להיות צרי עין ןרק כך אפשר להצליח ואז כל מה שצריך זה לדעת את הפונקציות של האתרים וכמובן כסףףף שלא יבלבלו לך במוח שלא צריך השקעה כספית ככה הם (, על מפרסמי הקורסים למינהם ) חייב השקעה כספית ולדעתי לא צריך לשלם 300 לשעה אתה צריך משהו שינחה אותך ויראה לך את הדרך וכל השאר תמשיך לבד גם הפורום כאן מעולה בהצלחה

panayotiss

New member
אני מדבר על אמאזון ועל לימוד של פרייבט לייבל מקצה לקצה

כן, מבקשים בין 300 ל 400 שח לשעה לימוד פרטי עם מנטור.

על כיתה של 30 תלמיד מבקשים 7000 שח לקורס.

את מוזמנת לשלוח 5000 פריט למחסני אמאזון ממוצר עלום שם ולנסות להזיז אותו על בסיס קריאה בפורום.
ברגע שתקבלי הודעה שמעלים לך את דמי האיחסון בגלל איטיות המכירות ולאחר מכן תקבלי הודעה שתתכונני לסלק את המלאי מהמחסנים את מהר מאוד תפתחי את הארנק העיקר שמישהו יציל את המלאי שלך ויגרום למכירות של המותג שלך לזוז.
כל זה אחרי ששמת לפחות 20000 שח על מלאי.
מקווה שהבהרתי את הלחץ הכרוך כאן

hitball69

New member
אני רק בהתחלה וזה האופציות ששמעתי עליהן

בכדי להתחיל אז אנשים אמרו לי שעדיף לקחת קורס כדי לדעת את הבסיס. ביררתי הרבה מאוד על מגוון הקורסים וכל אחד מלמד שיטה שונה.
בהתחלה לא הבנתי למה בכלל יש אנשים שמעבירים קורסים אם הם כאלה תותחים אבל נתונים עדכניים על קורס שמתחיל עכשיו, הוא עולה 6800 לפני הנחה ואם מבקשים אז זה 6000, כרגע נרשמו 600+. עכשיו תחשבו כמה הרווח והקורס מקוון!
בכל אופן לעניין ששאלתי אני מבין שכן עדיף לקחת קורס בסיסי כדי להבין בערך אבל למה עדיף איביי ואז אמאזון?

avivit510

New member
אל תאמין להם

נכון נרשמו 600 אבל זה רק למבוא ששם הם מנסים לשכנע ואז מי מעניין אותו נשאר ומשלם עברתי את זה כולם שחקנים בכל אופן אם תרצה ששלח לי מייל ואקשר בינך לביני לא תתחרט תקבל ממנו בשעור מזורז וכלום כסף כמעט מה שהם יתנו לך בחודשים בהצלחה

למעלה