חושב לקנות HP rx5940

oggi1

New member
חושב לקנות HP rx5940

כפי שהבנתם אני חושב לקנות את ה-rx5940. יש במכשיר עברית מובנית (אם אני קונה ב-dutyfree או בארץ? אפשר להתקין עברית אחרי הקנייה? לא מצאתי מי יודע מה תמונות מסכים של התפריטים במכשיר אבל האם יש אותם תפריטים כמו לדוגמא ב-asus a639? הכוונה מדובר באותה מערכת הפעלה, סביר להניח שאותם אייקונים ותפריטים פשוט לפי תמונות המכשיר בכל מקום שראיתי נראה שכל הממשק שונה לגמרי ומדובר על אייקונים גדולים וחסר תפריטים. כמו כן אשמח לדעת מאנשים שיש להם את המכשיר האם מרוצים ממנו ומה החסרונות שלו, משום מה אני לא רואה אף אחד שמתלונן במשהו עליו ולא ברור לי אם הוא חסר חסרונות או שפשוט בודדים קונים אותו (קראתי את הסקירה ב-PDACE אבל שם אומרים שכל החסרונות סבילים, האם זה באמת כך?) לדעתי זו ההחלטה הסופית שלי (ההתלבטות היתה בין מכשיר זה ל-MyPal a639). אשמח לדעת אם אני עושה טעות בבחירה או שעדיין עדיף את ה-639 של ASUS. תודה רבה לכולם!

paqpaq

New member
כמה תשובות

הי
אני לפני רכישה של 5940 (אטוטו, אני באמת צריכה לעדכן את החתימה
) ואנסה לעזור עם הידע שלי:
למכשיר אין עברית מובנית. את העברית יש לרכוש בנפרד ולהתקין. ישנן שתי חברות המציעות עברית לפוקט - איירון ו-PDAC. אפשר לקרוא על שתיהן די הרבה בפורום, ואפילו יש עליהן שרשור שאני התחלתי שבוע שעבר.
בנתיים שמעתי רק מחמאות על המכשיר, והייתי מפנה אותך לכתבה של דני אבל ראיתי שכבר קראת אותה. לא שמעתי עדיין תלונות (חוץ מהמבנה של המכשיר שמעודד עבודה במצב מאוזן) אז מבחינתי זה סימן טוב.
מערכת ההפעלה של המכשירים (ה-Asus וה-HP) היא זהה, כאמור (WM5). משמע - רוב המסכים זהים. נדמה לי ש-HP יצרו דף TODAY שונה מעט (קראתי משהו על זה איפהשהו) אבל דני יוכל לתת אינפורמציה מדויקת יותר. אני, אגב, הולכת להתקין מסך TODAY מחברה שלישית - SPB, שאת המוצרים שלה אני מכירה ואוהבת עוד מימי הפוקט הקודם (ז"ל). אני אישית הולכת על ה-HP. ה-Asus לא עושה לי את זה
בהצלחה

יש לי אותו כבר חודש וחצי...

והחיוך הטפשי עוד לא נמחק מפני
להפך - אני עדיין מגלה בו דברים חדשים ונהנה ממנו יותר ויותר. כבר כתבתי כמה פעמים, ובהרחבה יתרה, מדוע העדפתי אותו, חד משמעית, על פני האסוס 639. אין לי כח לחזור על הדברים אבל חיטוט קצרצר בפורום ימצא לך את זה.

zac11

New member
יש לי שבוע וחצי את ה 5915

שהוא זהה ואין ספק, מכשיר מנצח, בעיני ליגה אחרת מכל השאר בLOOK וב FEEL שלו. לא בדקתי ביצועים אחד מול אחד לאסוס וכל נושא עיצוב מסכים זניח בשבילי. נקודה שגיליתי שהיא בעייתי, היא נושא העמסת הזכרון הפנימי בטעות במקום הכרטיס הפנימי, קיימת בעיה בהתקנה של תוכנות מסוימות כמו MAPA2GO שמעמיסה את הזיכרון ומפוצצת אותו לחלוןטין ולא מאפשרת התקנה לכרטיס הפנימי אך אני מניח שזו בעיית תוכנה ולא פלטפורמה. עוד נקודה לא פתורה עדיין היא מהירות וסינכרון בסרטי DIVX, אשמח לפיתרון אם מישהו מכיר עברית התקנתי איירון ומרוצה.

למעלה