חושבת למות

fox28

New member
חושבת למות

המועקה גדלה מאוד לוחץ לי בחזה לא יכולה לנשום בוכה רוצה למות כנראה יפטרו אותי הבני זונות הכל נגמר מת די

libi4

New member
חייבת לומר לך../images/Emo24.gif

יצא לי לקרוא את ההודעות שלך ואת מאוד מדאיגה.... כואב לי לקרוא אותך ומקווה שתקחי את הדברים בפרופורציות הרי כבר סופהעולם בשבילנו הגיע שאמא הלכה אז מה כבר יכול להיות יותר גרוע קבלי חיבוק!

פוקסי,

גם אותי את מתחילה להדאיג. הייתי מאוד שמחה לדעת שיש מישהו שאת יכולה לדבר איתו, להתייעץ, להיתמך. אם זה לא כך, אולי תנסי לפנות לסהר - תמיכה ברשת. שמעתי עליהם דברים טובים. הנה קישור. ובינתיים,
גדול.

ymz

New member
נו וגם אם יפטרו אותך, אז מה?

יש מלא עבודות זמניות בחוץ כך שתסתדרי עד שתמצאי משהו טוב יותר. אם תרצי אוכל לעזור לך עם אחת כזאת בר"ג. ויקירתי, לכולנו יש תקופות מחורבנות בחיים ולפעמים כשנדמה שלא יכול להיות יותר גרוע נופלת עליך עוד צרה או שתיים ואת לא יודעת למה. ואין מה לעשות צריך להתמודד ולהמשיך קדימה עד שרואים את האור בקצה... אם את מרגישה שקשה לך תקחי רגע של חופש תתנתקי מהכל תרגעי תצברי כוחות חדשים ותמשיכי. כי אחרי מה שעבר בחיים שלך שום דבר כבר לא ישבור אותך ומכאן את רק תלכי ותחזקי. ותמיד יש לך את הפורום להוציא את המועקה החוצה ולקבל תמיכה. תהיי חזקה, אנחנו כאן בשבילך.

MIF2004

New member
הי fox

נשמע לי שעוברת עלייך תקופה מאוד לא קלה. קודם כל אל תתייסרי בענייני תעסוקה, מקומות עבודה באים והולכים, ובפירוש יש חיים אחרי פיטורין - מניסיון! לגבי התחושות שלך, נשמע לי שממש ממש קשה לך להכיל את כל הכאב בימים אלו, אולי תפני לייעוץ או עזרה מקצועית? אם תרצי שם של מישהי שממש הרימה אותי מהקרשים בתקופה מאוד קשה בחיי, כשהרגשתי שממש הכל סוגר עלי, תשלחי לי מסר ואשמח לתת לך את הפרטים שלה. שולחת לך המון עידוד ו
גדול!

למעלה