חורף..

tairon

New member
חורף..

כמה שאני שונא מטריה מתעב את הדבר הזה נראה לי מסורבל ומשהו שקושר אותך אליו אז כמובן אני הוא אותו אחד שהולך בגשם ונרטב עד שצריך להכניס אותו ישירות למכונת הכביסה רצוי על סחיטה אחר כך לקחת ליבוש אז מאתמול בלילה הזכירו לנו שיש חורף בארץ הזו עד עכשיו זה נראה כמו קיץ אחד מתמשך..עד אתמול בערב שאז נפתחו השמים והחלו לרדת ממטרים קלים? לפי הבגדים שלי זה לא מדוייק אבל ירבו הממטרים למען הכנרת שלנו ובשביל שלא נצטרך לקחת איתנו זכוכית מגדלת בכדי למצוא אותה..אז הבו לנו עוד ממטרים

moran.l

New member
יא אני פשוט שונאת

אבל ממש שונאת, בצורה שלא תיאמן, חורף. לא יודעת למה... אני בחורה קיצית, אוהבת ללבוש מעט, להשתולל בחוץ, לקפוץ כל הזמן, לרקוד - והחורף מסרבל... הוא נוח לי רק מתחת לפוך...

Re_em

New member
בניגוד ענקי אני חושב שחורף זה דבר קסום

אוהב את הקיץ,חורף,סתיו אביב,לכל עונה ממתין בשמחה,אוהב את הקיץ החם נטול בגדים,הים,החום,ומה שקשור מסביב,את הסתיו שמעיד על בואו של החורף השלכת היפייפיה,הרוח בלילות שנושבת ומטיחה,הרגשה נפלאה באוויר לקראת בואו של משהו מסתורי. את האביב שכל מילה מיותרת... החורף יקיריי מה אומר איך אפשר לא לאהוב ,אומנם קר שם בחוץ ,לעיתים גם בפנים (מהר מהר למזגן).מסורבלים הם הבגדים ,עם זאת יש משהו קסום בטיפות הגשם הנהדרות ,חוץ מהעיניין שגשם דבר חשוב בארצנו,מממממ....אוהב ,נרגש,פשוט מוקסם מכל טיפה....עם או בלי מטריה,למען האמת לא זכור דבר שכזה מיטריה,מעדיף להיות מתחת כיפת השמיים נטול דאגה כלל. חורף קסום לשאר ימי העונה:)

tairon

New member
בחורף יש משהו רומנטי

לקלף את הבגדים להכנס מתחת לפוך שרק אור של נרות ולא לצאת משם להתחמם ולכייף

אהובה.א

New member
כמה שאני מטורפת אחרי החורף

מטורפת אחרי הקור שחודר חעצמות ומעיר אותך מתרדמתך משתגעת אחרי השלג הלבן והטהור המכסה על הכל ומדהים ביופיו אוהבת את הגשם השוטף הנוטף מעל ראשנו בזמן שאנו רצים מהר להשיג מקום מסתור ממנו את הערפל המסתיר את הנוף שבגללו לא רואים ממטר את הזרימה בנחלים הוי , כמה מים !!! הממלאים את הכנרת הריקה גם את האביב אני אוהבת כל הפריחה היפהפיה שנשארת שלמה עד סוף האביב והיא רק בישראל (כי חנכו אותנו עוד בקטנותנו שיש לשמור על הטבע.. אגב , רק בישראל זה קיים , לידיעתכם...) כל הירוק בהרים כל הטבע שניבט מסביבנו הקיץ החם גם הוא מגיע אלינו , לצפון נכון שחם מאוד אצלנו ``רק`` שבועיים בשנה אולם זה מספיק בשבילנו כל הזיעה שמסביב השמש היוקדת ומה נשאר? הסתו? מה יש בסתו? בואו נראה... רוחות חזקות... (מייבשות את הכביסה..) גשם לעיתים... (חשוב שיהיה קצת לאחר הקיץ החם...) עושה לנו הכנה לחורף הקשה גם הוא נדרש , הסתו הזה... בכל מקרה , צריך לקבל את כל השנה באהבה מה ומתי שלא יהיה אוהבת אתכם שבת שלום אהובה

למעלה