חורף

katrina12

New member
חורף

אני אוהבת חורף וזה נחמד ומרענן והכל אבל לפעמים זה גורם לי להרגיש נורא בודדה.
ואני רוצה שיהיה איתי מישהו ויחבק אותי.
אבל אין בן אדם כזה. אז נשאר לדמיין.
נ.ב:לא מעוניינת לקבל מסרים בפרטי מכל מיני סוטים בעקבות הפוסט הזה.

למה בקיץ לא חושבים כאלו דברים? כי חם מדי להתחבק?

מה יש בחורף שמעלה מול העיניים את המובן מאליו שתמיד נמצא שם בראש? שיותר טוב בשניים.

לבנימין:

בקיץ חם ויוצאים אל הרומנטיקה, אל החיים ואל הקשרים. בחורף קר, נסגרים בבית ומרגישים בדידות, עצבות וניכור. אמנם טיפות הגשם על החלון נראות לפעמים רומנטיות. בגלל המצב הזה בחורף יותר כמהים לאהבה קרובה.

שלום

אהבה אנחנו מקבלים כל החיים, אבל צריך שתהיה לנו אחיזה גם בחיים פרטיים. העסיקי את עצמך בדברים שאת אוהבת, חשבי מחשבות שאת אוהבת, אהבי את עצמך. מדי פעם תוכלי להיפתח גם לחיים חיצוניים עם חברים שיעריכו ויאהבו אותך.
&nbsp
&nbsp

katrina12

New member
ברור

זה לא שאני כל היום יושבת ומתלוננת, אני עושה דברים, אבל עדיין זה חסר, וחברים זה מצוין אבל זה לא תחליף לבן זוג.

אולי תנסי להצטרף לחוגים?

כאלה בנושאים שמעניינים אותך, כמו דברים שאת אוהבת לעשות, תחביבים שלך. שם ודאי תמצאי חברים וגם בן-זוג. אם יש לך כסף וזמן, תוכלי גם להצטרף ללמוד באוניברסיטה. זה מקום מצוין ליצירת קשרים.
&nbsp
&nbsp

katrina12

New member
יש לי כמה תחביבים

וגם משהו שאני לומדת באופן פרטי, ועוד משהו שאני הולכת לפעמים שזה עם כמה אנשים. וגם אני יודעת מה אני רוצה ללמוד באוניברסיטה, אבל עוד שנה שנתיים

נסי לפתח אתם שיחות

עם אנשים שאת מחבבת במסגרת. דברי אתם בעניין על נושאי המסגרת, על מסגרות אחרות, על תחביבים שלכם וכולי. כך תיצרי אתם קשר.
&nbsp

airtruck

New member
גם אני

הבעיה היא שהחלומות מאוד חמימים ותמימים אך המציאות קרה ולפעמים דוקרת בגב .
אך להגיד שאין אדם כזה זה לא נכון.

למעלה