חורף

חורף

החורף השני שלי לבד. ומשום מה הוא קשה יותר מקודמו. הלילות ארוכים וקר, קר בחוץ אבל בעיקר בפנים! זיווג שני, חתונה, עוד מפחיד לחשוב על זה. אז מה עושים? מחפשים "חבר" לא א"א אם השכנים יראו- מה יגידו איך תתרצי. ואם הילדה תתעורר מה תסבירי..וכו' אז נשארים לבד קצת עצוב ובוכים, ובבוקר קמים לובשים חיוך על הפנים ומשדרים שהכל כרגיל. מה לעשות זה אני שבחרתי להיות לבד!! אז מתומדדים.

וואלה...

כל כך פשוט.... איך לא חשבתי על זה קודם?!
פעם שמעתי שמי שרוצה להיות לבד, נמצא לבד

ואולי

תקומי ותצאי עבורך?! תרקדי בשבילך?! תלחמי עבורך?! תנקי את הנפש ממכאוב ופגיעה, בכדי שתוכלי, להעניק לך. זה מדהים לפעמים כמה הרבה אנחנו נכונים להעניק לאחר, כמה אנחנו נכונים להתחשב בדעותיו של האחר, ותוך כדי מאבדים אותנו. וכמה מעט מעניקים לעצמנו. מאחלת לך, שהכאב והפגיעות יפנו מקום לנתינה עצמית ולחברים שמכניסים אור לחיים.

חורף באמת...

לי יש כמה "הצעות" אבל אני חושבת שלא כדאי שאכתוב אותם כאן....בטח לא בפורום "גרושים דתיים"...:) בכל מקרה...תחיכי אם לא למענך....למעננו!!!! אחרי כל חורף...מגיע קיץ! יום נעים שיהיה.

אבישגי25

New member
פוטוגנית ומלכה יקרות!

פוטגנית-תשלחי לי גם את ההצעות בהזדמנות..
ושתיכן-אולי תשקלו מעבר דירה למקום קצת יותר פתוח?

דוני אם

New member
תעברו לאזור שלי...../images/Emo3.gif

אצלנו הכללללל פתוח
או לפחות תקפוצנה לביקור. אני אשמח!!!

נריה222

New member
מבקש להקדיש לך שיר. ובעיקר את המילים של השיר

שיר מגרש את החושך חוה אלברשטיין מילים: חוה אלברשטיין לחן: עממי הוא לא יחזור ואת מבינה כבר אין לך סיבה להמשיך לבכות הוא לא יחזור ואת לא ילדה כבר הגיע הזמן להפסיק לחכות אין לך סיבה להמשיך לבכות הגיע הזמן להפסיק לחכות יש לך קול וגיטרה אז שירי שיר מגרש את החושך בלילה שיר מחזק את הלב בימים קשים אל תהפכי את העצב לבית אל תתמכרי לגעגועים קומי וצאי העולם לפנייך הוא יחבר לך שירים אחרים אל תתמכרי לגעגועים הוא יחבר לך שירים אחרים יש לך קול וגיטרה אז שירי שיר מגרש את החושך בלילה שיר מחזק את הלב בימים קשים האהבה משוטטת בדרך צועניה שהלכה לאיבוד יש לה שיער צבע שמש בוערת את תזהי אותה בקלות צועניה שהלכה לאיבוד את תזהי אותה בקלות יש לך קול וגיטרה אז שירי שיר מגרש את החושך בלילה שיר מחזק את הלב בימים קשים אל תעצרי אותה תני לה ללכת עקבי אחריה לאן שתלך לכי אחריה לכי אחריה היא תעקוף מכשולים בשבילך לכי אחריה לאן שתלך היא תעקוף מכשולים בשבילך יש לך קול וגיטרה אז שירי שיר מגרש את החושך בלילה שיר מחזק את הלב בימים קשים היא תלמד אותך היא תגלה לך תביני את שפת הציפורים מה שקרה לך ומה שיקרה לך את תלמדי להפוך לשירים תביני את שפת הציפורים את תלמדי להפוך לשירים יש לך קול וגיטרה - אז שירי שיר מגרש את החושך בלילה שיר מחזק את הלב בימים קשים

נריה222

New member
"קומי וצאי העולם לפנייך" יש לך קול וגיטרה אז

"קומי וצאי העולם לפנייך" " יש לך קול וגיטרה אז שירי"

למעלה