חורף....

hodown

New member
חורף....

או כמו שידוע לכולנו- WINTER!!! הוא מתקרב ובא, ואיתו מתווספים אנשים לפורום (ואני נגוזה לאט לאט). אז ברוכים הבאים כל החדשדושים... ואם כבר בWINTER עסקינן מה הם 5 השרים האהובים עליכם מסקראבס (נו אני צריכה להשתתף במשהו לא?) שלי: 5.שיר הנושא! שכחתי מי שר חחח 4.joshua radin- closer 3.joshua radin- winter 2. the fray- how to save a life 1.howie day (?)- collde שיהיה לכולם שבוע טוב... ותחשבו טוב טוב על הבחירה ולא לשכוח: I COME FROM THE LAND DOWN UNDER WHERE WOMEN GLOW & MEN PLUNDER.....

Roncha87

New member
../images/Emo47.gif

אחלה הודעה, אהבתי את הרצון להשתתף
עוד שאלה קשה נוספה לאוסף.. אני צריכה לחשוב על זה גם כי זה ממש קשה לבחור וגם כי הגיע הזמן ללכת לישון, יש מחר יום ארוך
[אגב, סיימתי את המאמר, הוא, לעומת הקודם, היה דווקא קריא ומעניין, תיהיי גאה בי!
] לילה טוב!

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif אתונה ופוליס!

חחחח המשפט שכתבת רק מראה שקראת את השיחת ועידה שהשארנו לך שלשום

hodown

New member
גאהההה בךךךך!!

ולא ספרטנים.. אתונאים! מיתולוגיה זה אחלה.

steelwater

New member
נו, יאללה!

למרות שזו שאלה ממש קשה... אוקי, יש שירים שהיו בסדרה שאני אוהבת יותר מאלה שבחרתי, אבל בחרתי שירים שהכי התאימו לדעתי בסצינה שהם היו ושהם חלק ממש חשוב בה, וכמובן שאלו גם שירים ממש יפים שאני ממש אוהבת. 5) Rhett Miller - Come Around. כשג'ידי מחליט לוותר על להיות עם TCW ומרגיש ממש לב ומסתכל ישר על המצלמה. 4) The Coral - Dreaming Of You. כשג'ידי ואליוט שוכבים. 3) Del Amitri - Tell Her This. כשג'ידי רוצה להגיד לאליוט שהוא רוצה להיות יותר חבר שלה, אבל לפני שהוא מספיק להגיד לה את זה היא אורמת לו שהקשר בניהם יכול לעשות לה רע ולכן היא רוצה שהם ישארו ידידים. 2) Keane - Everybody's Changing. כשג'ידי מתמוטט בתיאטרלון ובסוף אליוט עוזרת לו לעבור אותו בזמן. 1) The Fray - How to Save a Life. כשדר' קוקס מאבד שלושה חולים שלו ואת העשתונות שלו. יש עוד המון קטעים ממש יפים כאלו אולי הייתי לוקחת אותם במקום כמה אחרים פה, אבל גם החמישה קטעים שכתבתי עליהם פה מקסימים ונהדרים עם המוזיקה ברקע.

steelwater

New member
אה ו...

בקשר ל-Howie Day לא נראה לי שטעות, אבל יכול להיות שאני טועה חחח, ובקשר לשיר הנושא זה Superman של Lazlo Bane ובושה שאת לא זוכרת את זה חחח!

creepy creep

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

זה קשה, אבל אני אעשה מאמץ גדול. 1. Joshua Radin-Winter - וידוי- רק לפני יומיים שמעתי בפעם הראושנה את השיר כולו. עצוב ופשוט מדהים. (ועוד יותר עצוב בהקשר של הסצנה) 2. The Fray- how to save a life - למרות שהחרישות של גלגלצ קצת המאיסו אותו עליי. 3.Joseph Arthur - In The Sun 4.Counting Crows-Rain King 5.Coldplay - Everything's Not Lost כל הכבוד על הרעיון :)

Roncha87

New member
עכשיו שלי!../images/Emo79.gif

זה כל כך קשה אבל אשתדל להיות בסדר
5. The fray- how to save a life 4. Leroy- Away / Good time [שניהם באותה מידה] 3. Howie Day- she say / colide [כנ"ל] 2. Shawn Mullins- All in my head 1. Eels- Fresh feeling ברור שברור שוינטר הוא מעל המקום הראשון אם יש כזה. אבל אמרתי את זה כבר אז החלטתי לתת מקום מכובד לעוד שירים שאני אוהבת מהסדרה

Angelus

New member
באיחור רב..

יש שיר שהוא מסקראבס, אבל אני לא יודע באיזה פרק. כי לפי האתרים זה מופיע מתישהו בעונה ה-1, ויש לי את כל הפרקים על המחשב.. וזה לא שם. בקיצור, לא משנה - אחד הטובים הוא winter של josh radin כמובן לאחר מכן jounrey - don't stop believing כמובן שיש גם את Sebadoh - On Fire (על השיר הזה דיברתי. מאיפה הוא???) ויש את השיר פתיחה, שהוא אדיר. ו.. gary lucy - something else

Roncha87

New member
השיר הזה הוא מ...

פרק 110, בסצינה שקרלה עוזבת את ג'יידי בתחנת אוטובוס כי היא מתעצבנת עליו שהוא מתנשא עליה. בגירסת די וי די יש במקום השיר הזה, אחלה שיר שנקרא "Heard Ya Talkin' של Jeremy Kay שבכללי יש לו אחלה שירים. לידע כללי

Angelus

New member
זהו!

אבל שבפרק שלי יש, אין את השיר הזה.. מה לעזאזל הולך שם? תסבירי למתקשה

Roncha87

New member
את איזה שיר אין?

on fire? או השני? אצלי בדי וי די יש את השיר השני. אבל אם אני אלך לראות את זה בטלוויזיה יהיה את און פייר. הכל תלוי באיזו גירסה הורדת את הפרק.

למעלה