חורף

חורף ../images/Emo183.gif../images/Emo184.gif

בחורף הרבה אנשים חולים בשפעת. לפעמים הם מגיעם לעבודה חולים ומדביקים את כולם בשפעת.
האם אצלכם בעבודה נהוג לבוא חולים לעבודה או להפך
האם אתם מגיעים לעבודה חולים או שלוקחים ימי מחלה
האם יוצא לכם להיות חולים כל חורף בשפעת
האם יוצא לכם להיות חולים מספר פעמים בחורף, ןלכן אתם מחסירים המון
הרבה בריאות, ויום ניפלא לכולם

../images/Emo4.gif אצלינו, לא חשוב איך אנחנו

מגיעים לעבודה. לקוחותינו מגיעים בחלקם חולים או מצוננים משתעלים ומתעטשים גם עלינו, ואח"כ אנחנו מגיעים או לא מגיעים כשאנחנו...

זו הבעיה

בסיפריות. אי אפשר לסלק את הלקוחות. כי אם הם הגיעו חולים לסיפריה אז הם ממש לחוצים על החומר. מצד שני הכל סגור וכל החיידקים נישארים, ויש גם חימום שמגביר את התפתחות החיידקים.

../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

אין מדיניות. אבל אם מישהו מגיע ממש חולה, אז מבקשים ממנו ללכת הביתה כי הוא עלול להדביק את כולם, וזה יכל לפגוע בעסק.
האם אתם מגיעים לעבודה חולים או שלוקחים ימי מחלה
בד"כ אני מגיעה חולה לעבודה אלא אם כן יש לי חום.
האם יוצא לכם להיות חולים כל חורף בשפעת
לא. לשימחתי הרבה.
האם יוצא לכם להיות חולים מספר פעמים בחורף, ןלכן אתם מחסירים המון
לא. לשימחתי הרבה.

הגשם מטפטף על העורף

אצלנו לא נהוג לבוא חולים, אך היה אחד שקיבל 3 ימי חופשת מחלה, ובכ"ז בא לעבודה. למה? הוא החליט כך כי היתה מטלה שהיה עליו לסיים. האם אתם מגיעים לעבודה חולים או שלוקחים ימי מחלה
אני אינני מגיע חולה לעבודה. האם יוצא לכם להיות חולים כל חורף בשפעת
הייתי אומר שלמעלה מ-20 שנה לא חליתי בשפעת. האם יוצא לכם להיות חולים מספר פעמים בחורף, ןלכן אתם מחסירים המון
אינני זוכר מתי לאחרונה חליתי בחורף. וחוצמיזה אני שונא את המקום הזה שקוראים לו קופת חולים, ובטח שאמנע מלהגיע לשם בחורף. הרבה בריאות ויום טוב לכולם.

תשובות

האם אצלכם בעבודה נהוג לבוא חולים לעבודה או להפך? אם לא לחוץ ואפשר לנוח איזה יום, סבבה. אם זו תקופה לחוצה ואין סיבה ממשית, חום למשל, וניתן לתפקד, אז בד"כ באים.. האם אתם מגיעים לעבודה חולים או שלוקחים ימי מחלה? כמו בתשובה מעל האם יוצא לכם להיות חולים כל חורף בשפעת לא האם יוצא לכם להיות חולים מספר פעמים בחורף, ןלכן אתם מחסירים המון בד"כ לא

../images/Emo193.gifהעיקר להיות בריא...

האם אצלכם בעבודה נהוג לבוא חולים לעבודה או להפך? נהוג לא! אבל יש כאלו שבאים. האם אתם מגיעים לעבודה חולים או שלוקחים ימי מחלה? אם יש צורך לוקחת. האם יוצא לכם להיות חולים כל חורף בשפעת? לא, לא כל חורף. האם יוצא לכם להיות חולים מספר פעמים בחורף, ןלכן אתם מחסירים המון? "העיקר להיות בריא שיהיה תענוג להביט בראי העיקר להיות בריא עד מאה ועשרים... אם זה אפשרי"

למעלה