חורף 2014 ב-yes Oh HD

LeRanch

New member
חורף 2014 ב-yes Oh HD

בלש אמיתי, בוני וקלייד, Looking, אלה שהורגים, בנות 3, בית הקלפים 2, באנשי 2, The Following 2, אימה אמריקאית: הכישוף, ליליהאמר 2, אפיזודס 3, והאמריקאים 2 - כולן בדרך בחודשים הקרובים!

http://tvyaddo.com/2013/12/yes-oh-winter-2014/

is00

New member
"אלה שהורגים".

את זה הם תירגמו, אבל את Looking הם החליטו שלא.

גםצופה

Member
מנהל
על מה זה 'אלה שהורגים'?

לפחות חוסר התרגום של יס יגרום לכך שמשחק התרגומים יוכל להמשיך

LeRanch

New member
יש פירוט בקישור שצירפתי

זוכת גלובוס הזהב קלואי סביני ("אמריקן פסיכו", "בנים אינם בוכים") חוזרת אל המסך הקטן כקת'רין ג'נסן, בלשית משטרה הצדה רוצחים סדרתיים. ג'נסן אובססיבית לגבי עבודתה והיא מחזיקה בטראומה אישימת משלה הקשורה לאירוע טראומתי משפחתי.
לצידה מככב ג'יימס דארסי ("ענן אטלס") כתומס שייפר, פסיכיאטר משטרתי, שג'נסן מגייסת לעזור לה להיכנס למוחם של רוצחים סדרתיים ולחשוב כמוהם ולגייס אותו למסע הצלב שלה.
עברן האפל של הדמויות האלו עוזר להם בחקירה – ג'נסן ושייפר הם בעלי הבנה פסיכולוגית מעמיקה לקורבנות ואף חשוב מכך – לרוצחים עצמם.
הסדרה בת 10 הפרקים מבוססת על הסדרה הדנית Those Who Kill, עיבוד לסדרת הספרים המצליחה של הסופרת אלסבת' אהולם.
מאחורי הפיילוט עומדים חלק מהשמות הגדולים ביותר בטלוויזיה – המפיק הוותיק זוכה האוסקר בראיין גרייזר ("נפלאות התבונה") והתסריטאי גלן מורגן ("תיקים באפלה") מפיקים, במאי הקולנוע ג'ו קרנהאן ("צוות לעניין", "שטח פראי") ביים את פרק הפתיחה.
"אלו שהורגים" – החל ממרץ בערוץ yes Oh HD וב-yes VOD

ראיתי את המקור הדני, והוא מצויין -מסוג הדברים

שהעלילה הבסיסית שלהם בנויה כל כך יפה, עד שאפילו עיבוד בשפה הסוואהילית עם אורית פוקס בתפקיד הראשי לא יכול להתקלקל.

בית הקלפים, והאמריקאים זה מצוין

סומכת עליכם שתגידו לי בזמן אמת נכון ?

את כל השאר אני לא מכירה.

lior91211

New member
יש! כבר לא נשאר לי מה לראות..

מאז שחזרתי ליס התחלתי לראות סדרות בקצב מסחרר!
לא נשאר מה לראות...

למעלה