חורף קסום

*pank

New member
חורף קסום

חורף הוא לא עוד עונה חורף הוא אווירה קסומה מפזר חום חורק בפינה ערמה של ספרים במיטה בסקווטים ושוקולד למריחה חמאת בוטנים ברגע של השראה יתרה, זוג דובים מהורהרים מרוטי פרווה, מחממים לי את הלב מהפינה, זו העת לשלוף מהמגירה כפפות צמר וצעיף מכותנה מלאה, ללבוש שכבה על שכבה, להקניט את הגשם עם מטריה אגרופי זעם כחולים בחוץ משתוללים מלווים בקולות רועמים ואני כבר רואה את שנינו שותים וניל חם בספלים תואמים, אדי שלווה הרמונית בחלל החדר נישאים ומוסרת את הכל לאלוהים.

חן (*_*)

New member
פאנקיייי ../images/Emo24.gif ...געגעתי לך ../images/Emo6.gif

חורף, ככה סתם, להלך בגשם..... לנשום עמוק את ריח האדמה הרטובה להביט בעולם הרחוץ והרטוב שסביבי לשאת פנים מעלה לשמיים ולחוש את טיפות הגשם על פני בגדי ושיערי ולדעת, שבבואי הבייתה, אשב מול האח הבוערת,לוגמת לאט כוס קפה מהביל ואביט מהחלון בעולם הגשום שממול אחחחחחחחח........ איזה כייףףףףףףף

*pank

New member
חן גם אני געגעתי לך מאוד ../images/Emo24.gif

אחרי שהגשם שוטף את האוויר וניחוח רענן אותי מעיר אני יוצאת לבד לכבוש את העיר קונה ספר עיצוב ופאון זעיר מיד חושבת על מילים לשיר שחוץ ממני אף לא אחד מכיר מתעלמת מהקור ומהרוח השובבה החורף הזה שבויה באהבה.

פאנקייייייייי../images/Emo23.gifיייי../images/Emo23.gifיייי../images/Emo23.gif|

אמממממממ זו בדיוק הסיבה שאני כל כך אוהבת אותו!!! את החורף, לא להיכנס ללחץ
ומה שלום לך פאנקיייייי הכל טוב שם למעלה?! שולחת לך שקית של כוכבי אושר רק טוב!!!

*pank

New member
גחלילית קסומה| חיבוק|

שם למעלה יש זמן למחשבה וכל הלב מתמלא בתקווה שגם שישובו רגלי לאדמה תעטוף אותי אותה האהבה לעד תהא שלי לעד אהיה שלך הן זו טיבעה של תקווה גדולה היא לא חושבת במונחים של דקה לא שואפת לרומן של שעה היא לא מסתפקת בכל השנה תקוות חובקות נצח גם אני ואתה.

למעלה