חורף- צורך בחום...

advak

New member
חורף- צורך בחום...

העלתי את זה קודם בקשר לגשם, אבל מעניין אותי לפתח את הנושא קצת יותר. הגיע החורף, ויחד איתו תהיות ומחשבות. עם מי להעביר את הימים הקרים (ופה בצפון, האמינו לי הם קרים... לעיתים, אף מושלגים), מה יש בחורף, בקור, שמעלה את הצורך בחברה של בני זוג, אפילו יותר מאשר בעונות אחרות של השנה. בקיץ- חם, תרתי משמע, אבל בעיקר רואים ותראים יותר בקלות עם אנשים. ויש תחושה, אולי רק אצלי שבחורף קשה יותר להכיר אנשים. רוב האנשים מסתגרים בבתיהם- כי כל כך קר שם בחוץ... יש שיר מעולה של להקת לולה- דרושה אישה לחורף. אחת מהשורות הכי ממצה את הצורך בבני זוג בחורף- " שלא תהיה יפה במיוחד ותואר ראשון הוא לא המדד אני לא מחפש לי בת עשירים רק שתדע לחבק בלילות הקרים"... מה אתם אומרים? יש מצב למצוא מישהו להעביר איתו את הלילות הקרים? שומרת על אופטימיות- זה טבעי.

MaYcHuK

New member
חורף.....

מתכרבלים במיטה ואז.... מחבקים את הכרית מה טוב בלחבק את הכרית? מה טוב בלהתפנק על הכרית ? היא הרי לא עונה לנו , לא מחבקת אותנו ולא מחממת אותנו לפחות לא כמו בן זוג. נכון לא יוצאים הרבה בחורף ולכן זה מעצים את העובדה שאנחנו לבד בבית. לבד... לבד.... ההד מהדהד אם יש מצב למצוא? אני מאמינה שכשלא מחפשים - מוצאים. אולי אתרי ההכרויות הם אלה שיתנו את התשובה - בגלל שאנחנו לא מרבים לצאת מהבית, ואולי בעוד חודש נצא פתאום לאיזה פאב ודווקא אז ניתקל במישהו. בקיצור - תמיד יש סיכוי ומצב וחייבים לשמור על אופטימיות. לי קצת קשה כרגע כמו שאמרתי ההד מהדהד לי לבדדדד לבדדד אבל יהיה בסדר

MaYcHuK

New member
אין כמו חיבוק

כשבחוץ יורד גשם כשבחוץ חם כשבוכים כששמחים כשעצבנים אין אין אין כמו חיבוק ביום אין כמו חיבוק בלילה אין כמו חיבוק בצהריים אין אין אין כמו חיבוק

MaYcHuK

New member
האמת שזה ע"פ המנגינה של

"אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה......"

הפלא ה8

New member
לחיבוק בעיניי יש משמעויות נוספות

מעבר לחום וקירבה... חיבוק זה הגנה, חיבוק זה השומר שלי...המציל. ועוד ועוד.. וזה כל כך חסר לעזעאזל!!!!

../images/Emo79.gifממש השבוע התנגן לי השיר הזה

ולא עזב... אולי כי הוא רלוונטי יותר מתמיד.... "דרושה אישה לחורף - רצוי עגלגלה עם חיבה לסריגים ותנור משלה אפשר שיהיה לה סדין מפלאנל צלחות למרק, סוכריות למשתעל הרבה ממחטות, שיהיה גם מדחום ותרמוס של תה בצבע כתום..."
אז יש לי תרמוס בורדו, מלא שמיכות פליז, לואיזה ולימונית באדנית, גרביים עם אצבעות, מצעים מפלנל.... ועוד כל מיני אינסטרומנטים שווים
"עכשיו רק חסר... שיבוא החתן..." יופי- מחכה לו שיבוא...

נימשון

New member
את הצורך בבן זוג אני חשה תמיד

בקיץ מישהו לשבת איתו בים ולהינות מהגלים ובחורף זה מישהו להתחמם איתו מתחת לשמיכה.....

me31

New member
סוף סוף החורף

נכון צריך את החיבוק, דווקא בחורף הצורך מתגבר אבל... אוהבת את החורף ואם אפשר להוריד גם שלג ואת המפרטורה למתחת לאפס ייטב חג שמח לכולם

למעלה