חורף עם הבן זוג

lost green eyes

New member
חורף עם הבן זוג

תגידו... מה אתם עושים בחורף עם החבר..?
קר וגשום.. ואין כרגע אוטו. סרטים רואים בלי סוף... יושבים בחדר עם נס חם.. משוחחים.. מתחבקים, מתלטפים וכו'..
אבל מה חוץ..? מה אפשר לעשות עוד בימי החורף הקפואים?
כל הצעה תתקבל בברכה!

shirlove

New member
האמת שאין הרבה אפשרויות

אולי לטייל בגשם בחוץ קצת? או ללכת לבית קפה חמים ונעים? ואם אין אוטו אז תסעו באוטובוס.כמה פעמים חבר שלי בא אליי בגשמים באוטובוס?ואני גם אליו ...

lost green eyes

New member
ממ..

לטייל בגשם לא בא בחשבון חח הוא סובל מקור ושונא גשם. בית קפה נשמע נחמד... צריך לאמץ :) הבעיה ביניינו היא לא המרחק... אנחנו גרים 2 דקות אחד מהשניה. תודה על התגובה

אפשר לבשל יחד מרק טעים וחם, אפשר לעשות

אמבטיה חמה משותפת אם יש אמבטיה, אפשר לקלות ערמונים בתנור ולאכול אותם יחד. והכי כיף להיות יחד מתחת לשמיכת הפוך.

lost green eyes

New member
לבשל.. גם אחלה רעיון. תודה :)

אמבטיה קצת בעיה.. כי אנחנו בדרך כלל ניפגשים אצלי.. כי אצלו הבית הומה באדם :) ואני גרה רק עם אימי.. לא כל כך נעים להכנס למיקלחת כשאימי בחדר הסמוך... וכן.. פוך זה ה-דבר בחורף

neta1979

New member
משחקים ../images/Emo13.gif

לא רק זה בזו
טאקי, מונופול, יניב, רמי... לא חסר

pain is MY love

New member
הכי אני אוהבת בחורף

לפתוח באמבטיה את המים החמים עד הסוף עד שהיא מתמלאה באדים להיכנס ביחד להתקלח במים רותחים (למזלי שנינו אוהבים מים חמים במקלחת) ואחר כך להתנגב במגבות ולרוץ מהר מהר לחדר שינה לפוך או לסלון מול התנור ולהתחמם כמה שאפשר. בעיקרון בחורף הכי הכי כיף פשוט להימרח במיטה או מול הטלוויזיה בסלון עם מלא כריות ופוך וטרנינג אפילו לא צריך ללכת לשום בית קפה!

למעלה