חורף מעצבן

• פותח הנושא silo
  • פורסם בתאריך

silo

New member
חורף מעצבן

אוף...............עכשיו גם אני חולה, במגפת השפעת כבר יומיים חום צינון שיעול בקיצור הכל, נראה לי שזו פעם ראשונה שאני חולה חולה ללא אמא, קצת מוזר אין לי למי להתקשר ולהתלונן ושיוכל לעזור! אבל לא נורא אני מתפנקת לי מתחת לשמיכה, ומרשה לעצמי לנוח. שיהיה לכן חורף בריא! הכי חשוב.

../images/Emo193.gif מסדר חולים ../images/Emo184.gif

תארתי לעצמי שאני לא היחידה ... קודם כל, תרגישי טוב! אני כבר כמה ימים עם ברונכיט, ובאותה הזדמנות מתנצלת שממעטת לכתוב - אני רוב הזמן במיטה. תקופה ארוכה מידי הייתי מצוננת סתם [3 שבועות], וכמובן שלא טרחתי להיכנס למיטה ולנוח. אז זה החמיר, עד שכבר ממש הרגשתי רע, ועלה לי החום, ובסוף כשכבר ראיתי את הרופאה הסתבר שיש לי ברונכיט, ועכשיו אני כבר עם אנטיביוטיקה. אז עכשיו אני באמת משתדלת לנוח כמה שיותר, ושמחה לשמוע שאת גם עושה זאת. שוב, מתנצלת על מיעוט הכתיבה בימים האלה, ומאחלת לכולנו הרבה בריאות!

silo

New member
לסקאלי רפואה שלמה

סקאלי יקרה רפואה שלמה. מסתבר שאנו לא החולות היחידות כל הזמן אני שומעת על עוד, אני עדיין עם חם גבוה ומאוד חולה, כמעט שלא קמה מהמיטה, אם ימשיך ככה עד מחר אני אלך לרופא. תשתדלי לנוח וכמובן סיר מרק מאוד יעזור. וגם
שימרי על עצמך!

לכל החולות...

גם החורף הוא חלק מהחיים, נצלו את המחלה למנוחה כי זה מה שהגוף זקוק לו (מאותת?) בימים כאלו... שולחת לכולכן
אנרגיות ריפוי וחיבוק גדול (לא חוששת להידבק...
)

גילושגי

New member
גם אני חולה

כן גם אני מצטרפת גם למועדון החולות. כבר שבוע שאני בבית . השפעת הפכה לדלקת ריאות וזה נשמע יותר ממה שזה .התשישות מכניעה אותי. סקאלי תהיי בריאה ולכל החולות תשתו המון
חיבוקים חצי בריאים גילוש-גי

silo וסקאלי...

שולחת לכן חיבוק גדול, קערת מרק וקצת שמש... נצלו את הזמן, תנוחו היטב... כנראה אתן צריכות את זה...

למעלה