חורף חם ובטוח

Brendan

New member
חורף חם ובטוח

כללי זהירות ושימוש באמצעי חימום מאת מומחי מכון התקנים הישראלי כאן

fireman

New member
תודה רבה ברנדון

מעבר לתקנות שמפורסמות ע"י מת"י מפרסם הפורום, נציבות הכבאות וההצלה ותחנות הכיבוי באמצעות אתרי האינטרנט שלהן מגוון מאמרים בונשא בטיחות אש בעיקר בחתכים של עונות שנה ומועדי ישראל (בעיקר בחגים בהם השימוש באש הוא מוגבר כמו יום העצמאות, ל"ג בעומר, חנוכה ופורים בו קיים סיכון חמור בגלל שימוש ב"נפיצים" למיניהם) אני ממליץ למי שלא ביקר באתר מת"י עד כה לעשות זאת, בהחלט מומלץ אני אוסיף קישור לעמוד הקישורים אם אין זה בנמצא אגב ברנדון, האם גם לאיזוטופ יש אתר אינטרנט ועוד דבר, האם למישהו יש אפשרות להשיג לנו את כל התקנים בנוגע לבטיחות אש בגרסא המלאה (לא קטלוג)?

Brendan

New member
בבקשה...

בנוגע לאיזוטופ - לא יודע מה זה. במה האתר עוסק? בנוגע לתקנים - אני יבדוק את הנושא.

fireman

New member
איזוטופ היא חברה

שהיא בעצם מתחרה של מכון התקנים בכל הקשור לבקרת איכות טיב הבניה, עד כמה שידוע לי הם מכון מורשה כמו מכון התקנים לערוך את בדיקות התקן בבניה כמו חוזקים מכאניים של בטונים, אינסטלציה וכו....

../images/Emo3.gifחחחחחחחח ערן אחי

אתה שמעת הרי את הסיפור של מכון התקנים-. תבין תדקה תראש שלי חחחחחחחחחח כמה אנשים תכמנים שם שלוקחים כסף ואי אפשר כבר לאמין שם אף אחד היה באלגן שמה הרי.משעו אם כספים (תקן אותי אם זה ככה) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואז אי אפשר לדעת אם ברעידת האדמה חס ודחלילה אם בית יהיה מוגן או בזמן הפגזה המשך אחלה של יום רועי נ"ב ----- תבין אני מדבר מתוך כאב דחיאלק כמהאפשר לגנוב מאנשים החברות האלו היה אתמול בתוכנית של נתן זהבי ברדיו 103FMאחד עלה מולובשידורעש לו המדינה זבל על הפנים-שר הביטחון מפנים מאחזים קיצקוץ כל מיני זבולי מוח זהבי התקיל אותו חבל על הזמן! תגידו מה נגמר בסוף אם התקציב- אושר או לא? קמתי רק עכשיו אני מסטולי תיכו

fireman

New member
זה לא חדש לנו

שהמדינה עושקת אותנו על ימין ועל שמאל, כל בדיקות המכונים הללו לדעתי זאת בדיחה, במקרה וסקאד יחליט ליפול לך על הבית גם אם תזמין בדיקה אצל 10 מכונים זה לא ממש יעזור לגבי התקציב, וואלה לא יודע

חחח זמה שחבל

שלח"כים החמודים שךנו יש להם וולוו לנו אין כסף לחיות במדינה שלנו זה שערוריה אחת גדול זה מה שחבל במקום שידאגו לאזרחים שלהם מה אנחנו מקבלים ****** הבנת וחבל זה מה שמצער

למעלה