חורף ומצב רוח

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
חורף ומצב רוח

בימי חורף אילו אני מוצאת שאם אין לי מחויבות שמוציאה אותי מהמיטה, יכול לקחת לא מעט זמן עד שאקום (גם אם אני ערה).
וזה עורר בי את ההתבוננות כיצד החורף משפיע על המרץ והאנרגיה שלי.
האם החורף משפיע על המרץ והאנרגיה שלכם? של הלקוחות שלכם? כיצד אתם מתמודדים עם השינויים באנרגיה?
לי למשל מאוד עוזר שאני יודעת שאני קמה לשיעור יוגה, שאני יודעת שיעשה לי טוב. מה מוציא אתכם מהמיטה?

לקח קצת זמן

המערכת זרקה אותי
בקשו דרך המייל לשנות סיסמה
רק המייל שנרשמתי בו(בזק) יושב על מחשב שעובד פעם בשבוע ומעלה חומר פעמים בחודש

בסוף התגברתי ואני פה
חורף חורף חורף בהחלט המוטיבציה ירדה
אני מנוייה בהומספלייס כך שכמעט כול בוקר אני שם יוגה פילאטיס עיצוב זומבה שכחתי משהו
כן סטפר ובריכה לפעמים כך שמסודרת .
השייק פרי שאני כינה לי ולמתבגרת שלי גם מוצאי אותי מהמיטה.
אבל חייבת לציין שלא מצליחה לארגן את המוטיבציה לשווק \מכירה

tomer shamir

New member
מה שעוזר לי

זו ההבנה שאני חייב לקום כדי להספיק יותר. ושלהשאר במיטה זה בזבוז זמן שרק יפגע בי בהמשך.
בפועל אם אני באנרגיות אני פשוט קופץ מהמיטה בבת אחת.
אם אני רואה שממש קשה לי אני משתמש בBABY STEPS ומשכנע את עצמי על ידי תזוזת הגוף שהנה כבר זזתי כבר התעוררתי כבר הזזתי את השמכה כבר נשענתי על היד כבר התישבתי כבר הרגליים על הרצפה.
לאחר מכן אני משכנע את עצמי לקום בעזרת מה אני אוכל! איזה אוכל טעים אכין לעצמי עכשיו?
אם הקור הוא הבעיה המרכזית אני גם יכול להפעיל מזגן על חום. או לפני שאני מתעורר בעזרת טיימר או בשניה שאני מתעורר. ואז כבר נעים ויותר קל לקום.
אומר לעצמי שאם אני מפעיל את המזגן אני קם ב10 דקות הקרובות!
בנוסף העננים ממש יפים החורף יש נוף ממש יפה שמעודד אותי לקום.

כל זה בלי להתיחס למחוייבויות אחרות שמחייבות אותי לקום כגון אוניברסיטה (אני סטודנט) בהצלחה.
בגדול זה ההבנה והמחשבות על זה! שאני יכול להספיק הרבה יותר אם אקום ואהיה עם אנרגיות. ושאם לא אקום אני אכעס על עצמי כי לא אספיק הרבה דברים שחשובים לי.

למעלה