חורף בריא לכולנו

חורף בריא לכולנו

גשם של בשורות טובות...
נ.ב. היום סיימתי שני חמישי שני על הקבר של האדמור מזוועיל זצוק״ל...! שמעתם עלזה? עשיתם את זה..? שמעתם על מקרים שאנשים נושעו בשידוך מזה? ספרו ווקשע זה סגולה לשידוך, ולכל הישועות..

אני עשיתי את זה.......

לצערי לא נושעתי אבל כל תפילה אינה שבה ריקם!!!!!!!!! ויתר חשוב מכלל הסגולות זה.... לשבור איזו מידה לקבל איזו קבלה לעשות שינוי פנימי-אמיתי!!!!!!!!!!!!!!

קליט

New member
אני עשיתי את זה.........

ולא נושעתי . מאידך התפללתי במקום תפילה כזאת כמו שבחיים לא התפללתי ! . ואין תפילה שלא פועלת ישועה . *ידוע לי על סיפור אמיתי (ידוע לי שמות) באיזה מישהיא שעשתה את הסגולה הזאת עבור קרובת משפחתה שהיתה בבית חולים במצב מאוד קשה - ומצבה מאוד השתפר , והרופאים הגיבו "אצל הדתיים יש ניסים" . אחרי כמה חודשים האישה הזאת נפטרה, ובכל זאת היא זכתה לעוד כמה חודשים של חיים . *אין סגולה שהיא פועלת כמו "כספומט" . לרוב הסגולות לא עושות פלאים, ושלא נהיה נאיבים . פתי מאמין לכל דבר . *יש סיפור אמיתי במישהו שהיה אצל ציונו של הצדיק משטפנשט - ובאותו יום הוא נפטר . . . זה לא אומר דבר, זה מראה לנו קצת שלא מדובר ב"כספומט לישועות" . *נראה לי שעדיף לבקר אצל צדיקים אמיתיים, הם יברכו אותך, ותושפע מהם לטובה, והם גם יתנו לך עיצה טובה ומועילה . בשורות טובות, ומזל טוב !

מה ההגדרה/קריטריון של צדיק אמיתי??

אניוואי, כמדומני שהאדמור מזוועיל עונה על ההגדרה..

׳חרטה׳, כאילו, חרטה על העבר..??

למה, את לא מאמינה בסגולות מוכחות ומפורסמות כמו זו? בתור יהודי מאמין, אני מאמין לחלק מהדברים האלה. (נ.ב. מזל שה׳אשכנזיות׳ שבי, מצננת חלק גדול מהתלהבויות מהדברים מהסוג הזה...) תמיד אני משתדל להיות תמים בדברים של יהדות..

חרטה=בולשיט

מה שאני אומרת זה שאם אתה מאמין בזה זה יתקיים!! מהות התפילה ותפילה בכוונה וכל זה... אתה מבין מה זה אומר בכלל? בשביל מה אנחנו מתפללים? ובשביל מי? הרי אלוקים לא זקוק לתפילות שלנו.. אז מה זה משנה איך נתפלל? אם אתה מתפלל ומבקש שוב ושוב התפילה חודרת לך להכרה ואתה מאמין שמה שאתה מבקש אכן יתקיים אז זה מתקיים. הכל עיניין של אמונה.

כאילו דאאא?!!

ברור שהבנתי מה התכוונת כשכתבת חרטה.. אבל התייחסתי לזה כך, לומר בעצם: שאני לא מסכים איתך שסגולות זה חרטה!! ו, ברור שצריך להאמין בזה!.. אני חושב שאלוקים ׳כן׳ צריך את התפילות שלנו.. אבל אין לי עכשיו זמן בשביל להוכיח לך את זה. וזה לא נושא לדון בו על רגל אחת.. אמונה זה דבר חשוב-בסיסי-והכרחי לאדם המתפלל..!!

ניראה לי

שבכלל לא הבנת את כוונתי.. בהחלט זה לא נושא לדיון על רגל אחת. אני לא ביקשתי הסברים וזמן שלך זה רק פורום
Take it easy, man

יכולהיות שלא הבנתי. את מוזמנת לנסות ולהסביר

הסיבה שלא יכולתי להסביר היא: משום שלא היה לי זמן להסביר.. כי הייתי חייב לזוז מהנט בדיוק.. בדיוק בגלל שזה פורום, זה המקום לדיונים...! רציתי להוכיח שאלוקים כן זקוק לתפילות שלנו, מזה שבראש השנה, ידוע הוא העניין, שהשם נהיה מלך על כל הארץ, ע״י זה שאנחנו ממליכים אותו.. לגבי שאר תפילות שביומיום,, אני באמת לא יודע! All the life, my life, i'm taking in easy So, it's so easy take that in easy...! (נ.ב. מרגיש לי מוזר כזה להמשיך התכתבות בהודעה שלא קופצת לחלק העליון של העמוד הראשון...) Whatever

חורף בריא גם לך...

עשיתי את הסגולה הזו פעמיים, עם בכיות! ולא תפס.... כנראה אני צריך סגולה יותר חזקה
אמא שלי אומרת שסגולות זה כמו כדור משכך כאבים, אם הבעיה קשה יותר אתה צריך כדור חזק יותר.... יו אנדר? בכ״א תאמין בע״ה שהישועה תבוא בקרוב בזכות הצדיק..... והיא תבוא...

למעלה