חורף בפארק

חורף בפארק ../images/Emo183.gif

רילרתי לי בשביל הרגיל של פארק הירקון (אותו שביל ידוע לשמצה אותו עוברים עם התאר לפעמים) ובמעבר מתחת לגשר של הרכבת (קרוב לגשר המכביה ז"ל) הופתעתי לגלות שלולית מים ובוץ עצומה בלתי ניתנת למעבר. אז, דבר ראשון- הישמרו לכם מפני גשר הרכבת!!! דבר שני, כדי לעבור את המטרד נאלצתי להפגין יכולת אקרובטית שהייתה מרשימה לולין קרקס, אך לא יכולתי להמנע מלכלוך נעל אחת של הרולרס בבוץ. מה עושים? איך מנקים? בלי להרוס (עוד יותר) את הנעל.. ולסיום הערה חיובית- הגשר החדש שנמצא במפגש הפארק עם נתיבי אילון מוסיף לפארק עוד כמה מסלולים מותאמי רולרס, יפים (ובעיקר לא מוכרים עד שעמום)

RieM

New member
אולי הכי טוב

שתשאלי את המומחים כאן.
אבל בגדול צריך לפרק את הגלגלים, להוציא את המיסבים, לפרקם, לנקותם, ליבשם ולשמנם. זה דיי סיפור מייגע (הייתי בסרט הזה ..
). בהצלחה !

RieM

New member
עד היום

אני אוכל את פרי הבאושים מהסרט הזה.
ובמקום להחליק עם מיסבי Abec 7, אני מחליק עם מיסבי Abec 3 מהרולרים הישנים שלי שממילא אבד עליהם הקלח וכבר לא מסתובבים כהלכה. בקיצור, לא היית רוצה הזמנה ל"סרט" הזה !

מבאס להתחיל לפרק...

אבל כשאין ברירה אז אין ברירה מזל שלפחות נעל אחת הצלחתי להציל מהתופת טלקו, חשבתי שאתה עדיין קבור בין הספרים, להבא אדע!
אגב, שמתם לב שיש אייקונים שלא מקבלים במה? אני חושבת שזה המקום לתת להם את הכבוד המגיע להם!:

נתן.ל

New member
מי אמר ש../images/Emo131.gif לא בשימוש?

אגב כפתורי, את יכולה להגיע בכל זמן אל שלומי בEndlessroll והוא ישמח לטפל לך במייסבים(שמעתי אישית בקשה שלו להגיע אליו לטיפולים שכאלה). כמו כן את יכולה להגיע אל נתי ברוזן מינץ לאותו טיפול בשעות שהוא נמצא וגם אל לאון באטלנטיס בימי חמישי אחר הצהריים.

למעלה