חורים בחולצה

טושטוש15

New member
חורים בחולצה

שמתי לב שיש כמה חולצות של הילדים עם חורים בתוך החולצה. נורא מוזר לי. ממה זה יכול להיות? אני שמה סנו אקסז'ין לכתמים. ומחכה לפעמים גם יומיים לפני הכביסה ולפעמים ישר מכבסת. יכול להיות שזה מזה?

מישהי בפורום כבר כתבה

שכאשר שמים קליה/סנו אוקסיג'ן רצוי לשטוף מיד. כדאי להשתמש בחומר חזק פחות. אני למדתי אתמול על בשרי שגם להשרות בגד בקליה מדוללת במים - לא כדאי. למרות שהכיתוב על הבקבוק מתיר. אגב, אם מדובר בכתמי שומן על הבגד, סבון כלים פשוט מאוד יעיל, וככל הנראה אפשר להשאיר אותו על הבגד עד הכביסה במכונה.

טושטוש15

New member
רב הכתמים הם באמת של אוכל (מכל סוג שהוא)

אז כדאי לנסות להשרות עם סבון כלים? כי אני תמיד שמה את הספריי באותו יום.

אוצה

New member
נכון מאוד! אני חרבתי חולצה מעולה כי השארתי

קליה יומים על הבגד. זה מאכל את סיבי הבד ולכן החורים. תבדקי בהוראות כתוב שאסור להשאיר עם החומר הפעיל על הבד (זה חמצן פעיל). לשים ולכבס מיד או תוך כמה דקות מקסימום.

yafit7

New member
חורים קטנים ובדר"כ בזוגות?

עש....

טושטוש15

New member
חשבתי על אש אבל מדובר ב3 חולצות בלבד

מצד שני אני לא מכירה חומר אחר שמצליח להוריד ככה כתמים. ניסיתי סבון כלים וממש לא עזר

את יכולה לשים את הסנו אוקסיג'ן

לשפשף עם מברשת קטנה, להשרות דקות בודדות בלבד, ולשטוף. אני באמת מבינה למה את מעדיפה לשים את החומר ולזרוק את הבגד לסל הכביסה (גם לי אין זמן להתעסק עם שפשופים), אבל אם את רוצה לעשות ככה, עדיף עם חומרים חזקים פחות. אולי תנסי עם אסטוניש. סבון כלים טוב לכתמי שומן טריים למדי, ו(ברוב המקרים) אפשר להשאיר אותו להתייבש על הבגד בלי שייגרם נזק.

לדעתי

תבדקי מה הילדים שמים בכיסים מצאתי אצל הילדים שלי אבנים קטנות מסמרים פלסטיקים מה לא לדעתי מזה החורים

למעלה