חורים בבגדים

sharonno

New member
חורים בבגדים

שלום, בבגדים המקופלים שלי יש חורים קטנים באזור הטבור. רוקנתי את כל הבגדים, כיבסתי אותם, וריססתי את הארון בK300 ובK600 שזה נגד עש הבגדים. החזרתי את הבגדים לארון ובבגדים חדשים או בבגדים שלא היו בהם חורים- יש כעת חורים... שוב הוצאתי את כל הבגדים וריססתי, כיבסתי והם בחדר אחר. אין שום זכר בארון לחרקים, לזוחלים, לשום דבר- הארון נקי. מה זה יכול להיות??? ממה החורים נובעים ומה אני יכולה לעשות כדי שעוד בגדים לא יחוררו? יש לציין שזה רק בארון שלי ושאחרי הריסוס הראשון הנחתי בארון גם טבליות נגד עש ולא נראה שזו הבעיה... תודה לעונים

peperony

New member
גם אצלי יש את התופעה הזו

באותו איזור של הבגד. אין שום סימן לבעל חיים - ויותר מכך זה חדר ארונות משותף לי ולבעלי - מדפים סמוכים - ואצלו אין סימן ????? לי אין פתרונות

סביון1

New member
אני חושבת שזאת תעלומה בקנה מידה עולמי

באמת, המון אנשים שואלים על זה (לא רק בפורום) ולאף אחד אין תשובה. וגם לא מוצאים מכנה משותף. זאת לא מכונת הכביסה, לא אבקת הכביסה, לא האבזם של החגורה ולא חרקים. לאף אחד אין פתרון. אצלנו בבית החורים בחולצות של בעלי, אצלי ואצל הילדים אין כלום. ממש תעלומה.

נועם@בת

New member
אולי משהו במקום העבודה?

חורים קטנים בבגדים באיזור מסויים יכולים להגרם מחומר חריף כמו חומצה למשל. כשהייתי סטודנטית היו לי חורים במרפקים של הרבה בגדים בגלל חומצות שנשפכו על השולחן במעבדה. והיו שנים שהיו לי כתמים לבנים על חלק מהבגדים בגלל עובדת נקיון בעבודה שהיתה מכורה לאקונומיקה. בקיצור, תחשבי על חומר חריף או משהו מוספס או דוקרני שאת יכולה לבוא במגע איתם במשך היום. בתיה

peperony

New member
אצלי זה מופיע רק אחרי שהייה בארון - אני מקפלת

את הכביסה ומניחה בארון - מעולם לא נתקלתי בחולצה עם חורים בשלב אחר חוץ מאותו הרגע בו פתחתי את הקיפול. אני לא משתמשת בחומרים חריפים - ימי המעבדות שלי חלפו מזמן. בחגורת בטיחות אני כן משתמשת - אבל שוב בשל ההופעה רק לאחר השהייה בארון - נראה לי לא מתאים - מה אומר תעלומה!

למעלה