חוק

orli997

New member
חוק../images/Emo132.gif../images/Emo196.gif

"חוק: בכל רגע נתון, בו מעשה הבריאה מבין את עצמו מחדש, מעשה הבריאה מתחיל מחדש" הצילוווווו מישהו מוכן להסביר לי מה זה אומר???????????????

orli997

New member
שמת לב?../images/Emo6.gif

שאנשים ככל שהם בעניין המודעות הם נוטים לענות בשאלה ע"י שאלה? באמת.... אני חיה עם אחד כזה חחחח אז מה העניין הזה אתה יכול להגיד לי?

כן בהחלט, הנה ההסבר למשפט...

חבל שאנחנו עוסקים לפעמים בשטויות, בדברים שוליים ומנסים להפוך אותם לעיקר. "ככל שהם בעניין המודעות הם נוטים לענות בשאלה ע"י שאלה" הם בעניין הפילוסופיה לא המודעות, זאת ההגדרה לפילוסופיה... פילוסופיה בנויה רק משאלות. אין לי מושג למה הכוונה וגם זה לא מעניין, חלק מחיינו אנו עוסקים בהמצאות של משפטים חסרי משמעות, וחלק אחר בנסיון להמציא להם הסבר. איך אפשר לתת הסבר לכל "משפט מעורר התפעלות" שמישהו המציא ושלו בעצמו אין מושג מה משפט הזה אומר... זאת איננה חוכמה להביא לכאן משפטים כאלה, ולהפוך אותם לנושא לדיון, ולו רק בשביל להעלות נושא חדש. יש מהם בלי סוף, אין צורך אפילו לחפש אותם.

orli997

New member
טוב אתה מסיק מסקנות

המשפט הזה אולי הוא פילוסופי ויש בו משהו נכון, לפני כמה זמן דיברנו על דברים קיימים לגבי מי שאינו מודע להם וברגע שמודעים להם הם מפסיקים להתקיים, אם הם מפסיקים להתקיים בטח משהו חדש שעדיין לא מודע מתחיל להתקיים, זה בערך מה שחשבתי כשקראתי את זה, אבל לא ממש ברור לי , או מנסה למצוא הסבר או דרך לברר את זה אבל בצורה פשוטה יותר, אולי ברור יותר. ולא מתימרת לתעון שאני מנהלת את הפורום בחוכמה, אין לי "שיטת ניהול" אני אני ככה כמו שאני חושבת,

וחייבת לציין שאת מדהימה כמו שאת../images/Emo88.gif

זה כל היופי אורלי אין דרך כזו או אחרת פשוט להיות את.

orli997

New member
חחח תודה יפתי

איזה כיף שקפצת להגן עלי חחח, לא שהיה על מה להגן אבל נחמד, מחמם את הלב

זה לא היה משהו אישי כמובן

ברור לי, שאין דרך אחרת בפורומים אלא להעלות נושאים מכל הבא ליד, העברתי על כך ביקורת, אבל לא מתוך כוונה לרדת עלייך, או שהתכוונתי שזה יפסק, ממש לא. סתם ביקורת כללית. ברור לי, שאם זה לא מוצא חן בעיניי, זכותי שלא להשתתף... אבל לא זאת הייתה כוונתי. עד עכשיו השתתפתי בנושאים שהיה לי מה להעיר לגביהם, אבל את יודעת איך זה, לפעמים קצת מתפרקים... ואת "מכבסת תולע" יכולה להרגע... הכל בסדר, לא לדאוג...

orli997

New member
טוב../images/Emo24.gif

אתה חושב שיש דרך אחרת ? איזו קונצפציה אתה מציעה? האמת שבהתחלה נורא נלחצתי אבל, החלטתי פשוט להעלות נושאים שמעניינים אותי רחבים ככל שניתן שירצו גם אנשים שלא ממש חושבים כמוני כי אני חפרנית אובססיבית, ואולי הנסיון להיות קלילה יותר ניכר כמאולץ, עדיין אשמח מאוד שיהיו עוד מי שיעלו נושאי דיון פינות או כל שיח ואנפורמציה שמעניינים אותם. חוץ מזה פילוסופיה, אני חושבת שיש הקבלה בן חשיבה פילוסופית של שאילת שאלות לבן מודעות, איך שהו הפילוסופיים הגדולים הפילו לנו אסימון או שתיים, לא?

הדרך שלך היא הדרך הנכונה...

עזבי אור-לי, טל צודקת, סתם הייתי קרציה. להעלות נושאים מכל הסוגים ומכל הרמות, זה הנכון ושכל אחד יתמודד עם מה שנראה לו מתאים. כל עוד את מנהלת את הפורום, הדרך שלך היא הדרך הנכונה... והנושאים שלך הם הנושאים הנכונים. ותודה לך שאת מעלה אותם. כמובן שכל אחד, כולל אותי, יכול תמיד להוסיף נושאים כראות עיניו.

אתה לא קרציה

ואני מסכימה איתך שהחברים צרייכים להעלות גם נושאים.. זה נטל שבדרך כלל נופל רק על המנהלים וחבל. וסליחה עם היה נשמע שאני מבקרת אותך כי זו לא הייתה כוונתי.

orli997

New member
איזה חמודים אתם../images/Emo24.gif

עכשיו אני מצתערת שלא נעלבתי.....

orli997

New member
האמת?

נורא קשה להעליב או לעצבן אותי, אבל כשזה מגיע יש פיצוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ סתם, סתם הכל בסוודר

gilia10

New member
אז ככה אני מבינה את זה

כשאנו מבינים משהו תובנה משמעותית, יש התחדשות יש בריאת מציאות חדשה, משהו משתנה ומשנה את כל ההתהוות מסביב,

orli997

New member
זהו בדיוק../images/Emo24.gif

נקודת המוצא משתנה ובעקבותיה משתנה הכל בריאה מתחילה, ידעתי שמישהו יפיל לי את האסימון חחח

למעלה