חוק ספורט מוטורי..הודעה .

שחרלרט

New member
חוק ספורט מוטורי..הודעה .

הודעה לכל המעוניינים. לאחר התלבטויות,ומחשבות ולאור ביצועיו, הוחלט לשגר את SM ANIMAL להיות הנציג שלנו בכנסת.לבחור יש ניסיון כבר בהליכי החוק(דאג לבטל את התקנה האבסורדית שקבעה רישוי שונה),והוא מותיקי רוכבי הסופרמוטו. כל מי שרוצה לעזור,לחלוק מידע,וכו' שיפנה אליו למען לא ליצור כפילות,ובזבוז משאבים ומאמצים.

sm animal

New member
חוק ספורט מוטורי

בכבוד ובכיף אייצג את רוכבי הסופרמוטו בהליך החקיקה של חוק הספורט המוטורי. אדאג להיות נוכח בדיונים המתקיימים בועדות השונות בכנסת ולתיאום עמדות עם עמותות הרוכבים והנהגים השונות. כל הצעה, הערה, שאלה או הסתייגות יתקבלו בברכה, אפשר להשאיר טלפון במסר האישי ואדאג לחזור במהרה. חשוב מאד שנהיה מעורבים בתהליך החקיקה, וזאת משום שהתקופה הקרובה היא מאד קריטית! בתום לב ומתוך בורות חכי"ם עלולים לחוקק חוק אשר אמנם יתיר ספורט מוטורי בישראל אך ברמה הפרקטית לא יהיה ניתן לעשות דבר. בנוסף יש לפקוח עניים ולזהות גורמים אינטרסנטיים אשר ינסו לנתב את פירות החוק לכיסהם וזאת ע"י דריסה של האינטרסים שלנו הספורטאים. שיהיה לנו בהצלחה, דני אנגלברג.

Little Max

New member
אנימל,

מוכן לשדך/למכור לך את אחותי, אם זה יתרום למאמץ המלחמתי. Little Max

שחרלרט

New member
האלו האלו,זה לא במקום יוון

וחוץ מזה יש כבר כסף בקופה.כולם לבוא לתרום!!

fungas

New member
אתה רואה, כרובי

"הפלצנים של פאנגס" הגיעו עד הכנסת. אני אישית הולך לוודא שהנציג יוציא אופנועי 640 עם אגזוז של 400 אל מחוץ לחוק הספורט המוטורי, ואתה תצטרך ללכת להזד#$ן מהליגה. בברכת יום נעים, FUNGAS. ובנימה רצינית יותר: ישר כוח יא אנימל. קהילת הסופרמוטו הרוויחה. אפילו כרובי וסוניה האדומה.

45degrees

New member
צריך סעיף שרק הוסאברג טווין נחשב

כסופרמוטו לא? קדימה אנגלברג. כל עזרה שתצטרך - אנחנו פה כדי לעזור. אני אישית מתחייב לפעול ולתרום כמיטב יכולתי במידת הצורך.

כRובי

New member
מושחתים, נמאסתם!

ותגיד תודה שאני מרסן את ה-640 שלי ודוחף לו אגזוז של 400 מאחורה כדי שיירגע... (מעכשיו והלאה, יש לי אחלה תירוץ ל"אי סיום במקום הראשון"
)

למעלה