חוק מרפי

anazapela

New member
חוק מרפי../images/Emo35.gif

יש כבר שיבוץ לעונה השניה או שאאלץ לחכות ליורה?

yesplus

New member
גם את ראית פרקינסון אתמול?

תפסתי את הדקה האחרונה בראיון עם נסביט, ולצערי גם ראיתי את הקטע שהוא אחד הספויילרים המעצבנים שנתקלתי בהם לאחרונה. לא מבינה איך אפשר לעשות את זה לצופה המסור. אין לי עדיין תאריך לזה. אבל יש סיכוי שתזדקקי למטריה (תלוי מתי החורף יחליט להגיע השנה)

anazapela

New member
../images/Emo6.gif תפסת אותי...

למזלי, כך מסתבר, דעתי "הוסחה" בדיוק באותן דקות שהראו את הקטע מהסדרה, ככה שניצלתי מאימת הספוילרים. אם זה מנחם אותך, אני נפלתי על כמה ספוילרים לקצוות 3, שרק הגבירו את התיאבון והגעגועים. יהיה חם החורף
(אגב, ג'וני היה הורס מתמיד אתמול!)

yesplus

New member
אפילו עם שן זהב../images/Emo47.gif

אני לא נפלתי על ספויילרים לקצוות, אני פשוט חיפשתי אותם! ישבתי וקראתי את כל תקצירי הפרקים. מדי פעם דילגתי על איזו שורה אבל בגדול... אני חסרת סבלנות בסיסית בכל הנוגע להמשכי סדרות.

anazapela

New member
לא, לא - בקצוות אני לא נוגעת!

התענוג שלי תלוי בטוויסטים הכיפיים האלה בכל פרק. ולמה בעצם את צריכה לקרוא? עוד לא קיבלתם את הקלטת של העונה השלישית (שאותה את מוזמנת להעביר לצופות נאמנות של הערוץ)? תקצירים אני קוראת רק של השיר שלנו

yesplus

New member
קיבלתי כמה קלטות

אבל עוד לא הספקתי לעבור עליהן. את התקצירים קראתי הרבה הרבה לפני שהיו קלטות... זו בעיה מוכרת. יש כאלה שחושבים שנדרשת עזרה מקצועית.

anazapela

New member
בטח יש כמה ספרי סלף-הלפ בנושא ../images/Emo13.gif

ואם כבר אנחנו מדסקסות חורף, אנא שרייני משבצת של שעה אי-שם בסביבות ינואר-פברואר - ג'ניפר סונדרס החליטה לעשות כריסטמס ספיישל של אבפאב השנה. אני מקווה שהפעם היא לא תאכזב.

yesplus

New member
כשזה הופך לשנתי

זו כבר סדרה, לא ארוע מרגש. זה לא שאני מתלוננת.

anazapela

New member
תראי, ה- BBC משלמים ממש לא רע

אבל באמת חבל על הכשרון שלה שמתבזבז על הסוס הגוסס הזה. שמעת אותה בשרק 2? שתוציא דיסק!

yesplus

New member
מעניין אם היא מופיעה בפסקול

והגיע הזמן לסדרה חדשה. חדשה לגמרי. לא ספיישלים, לא איחוד, לא אני-צריכה-לשלוח-את-הילדים-לפנימיה-יוקרתית-וגם-לשלם-במכולת. ח ד ש

anazapela

New member
מופיעה גם מופיעה! *להוריד מיד*

אני כבר מזמן אומרת שהיא חייבת פרוייקט חדש. ולא, פיילוט עם אותו הקאסט בדיוק ועם כמעט אותן דמויות (ע"ע mirrorball) לא נקרא סדרה חדשה ואין כל פלא שהוא נכשל. היא צריכה להגיד יפה שלום לג'ואנה לאמלי ושות' ולפתוח דף חדש. אבל אם הביקורות השוחטות והרייטינג המתדרדר של העונה האחרונה לא הביאו אותה למסקנה דומה, זה כנראה לא יקרה בקרוב. she needs to hit rock bottom first.

למעלה