חוק מרפי במיטבו

ל יב י

New member
ועכשיו כשההודעה הזו נשלחה אני

יכולה לפרט. מקודם כתבתי הודעה ולא הצלחתי לשלוח. וככה: בדיוק שנבחרתי סופסוף להיות הראש הגדול, לאחר תחנונים ושילומים נכבדים, ערוצי זהב החליטה לשדרג את המערכת. לא לקחו בחשבון שחוץ מללחוץ על הכפתור שמדליק את המחשב אני לא יודעת לעשות כלום, גם לא להכנס לאינטרנט בצורה אחרת. וכך אני מנותקת משלשום מהאינטרנט, נטולת נשימה ונטולת אחריות. אני מתפוצצת מעצבים !!! מתפוצצת !!!!!

d u c k y

New member
אנחנו יודעים

שברוחך את כאן

JoNy007

New member
ליבי

תרגעי....זה קורה שיש בעיות במערכת. זה קורה לכולם. אז הפעם זה קרה לך, פעם הבאה זה יקרה למישהו אחר. תסתכלי על הצד החיובי, עכשיו את כן באינטרנט.

d@r121

New member
איזה בעיות ואיזה נעליים

זו אפי אשמה בכל.... כל פעם שמישהו נבחר להיות ראש גדול יש לו תקלות שונות ומשונות עם האינטרנט כשאני נבחרתי אבא שלי צעק עליי שאני לא אתחבר 3 ימים (לא שזה עזר...) זו אפי עם העין הרע שלה ולכן מהיום על כל הכרזה היא צריכה להוסיף

ל יב י

New member
זה מזכיר לי שקראתי על מישהי

שטוענת שדרך הצ´טים מישהו השתלט על נשמתה ועוד כל מיני שטויות ועכשיו היא מוציאה ספר על זה. איזה מזל שאני לא מאמינה בעין הרע וכו´, אבל אולי אפי היא בעלת המניות של "ערוצי זהב", מי יודע, עם כל הכסף שהיא מרויחה מניהול הפורום הזה היא יכולה לקנות כל דבר...

אבל למה זה מפתיע אתכם ?

שהרי ידוע שהכתרה בתור ראש גדול היא סגולה לחוסר זמן ולחיצות. להלן מספר דוגמאות. האחת של אושר האחת של טאז והאחת של אדידס. והנוספות - בלינקים: צימעס (המשפחה שנפלה למשכב), דורק´ה (בכלל היה בטבריה בעת ההכתרה), ורוניתRRR שהיתה יותר מעמוסה באותו השבוע. שלא לדבר על הפנתר שנסע לאילת קצת לפני סיום הקדנציה שלו, ועל שלילנד, שהתפקיד לא הזיז לה, כמו השביתה של עובדי המדינה, שמנעה ממנה באותו השבוע לנסוע לגן העדן הקרוי ברזיל.

אושר מ

New member
לפיכך

מי שרוצה להיותר אש גדול, פשוט יציג לנו את השבוע העמוס הקרב אליו, והופ הוא התקבל.

למעלה