חוק חדש בשבדיה...

metal_slug

New member
ובקשר ל-2

או שאתה נאיבי, או שאתה עיוור. "להבדל ממה שמישהו פה התוודה לפני לפני כמה ימים" ---> מי?

1. גם אני את הבגרות

עברתי בהצלחה לא מבוטלת אז מה? אז אני יכולה להגיד לך שבבגרות בהיסטוריה לומדים טיפה בים ממה שקרה בשואה. 2. ההומואים נרצחו בשואה, לא בתאי גזים, אך בעינויים עד למוות. 3. אף אחד לא קרא לך נאצי, ואלי לא חושבת שיש מקום לכינוי זה. 4. מה שאמרתי הוא שהדעה שבוטאה פה, והמעשים שהזכרת בהודעתך חופפים כמעט לגמרי את האיד´ הנאצית בנוגע להומואים. 5. לאו דווקא, רוב הפוסקים ההלכתיים הגדולים, סברו כי על האדם מוטלת החובה לא לחטוא גם אם יש גירוי חיצוני לדבר.

metal_slug

New member
דווקא כן בתאי גזים

באושוויץ הייתה יחידה שיועדה רק להומואים. בבירקנאו, שהיה אושוויץ לנשים, הייתה יחידה ללסביות. גם "הגיזו" מפגרים באותם מחנות.

EverMan

New member
התקופה שונה

הן דיברו על תקופת 37-42 (או 3?) לפני שהתחיל הפתרון הסופי , ועדיין רצחו הומואים בצורה זוועתית. אבל זה באמת לא משנה , מוות זה מוות , והשואה הייתה תקופה זוועתית לכולם.

metal_slug

New member
דיברה על "השואה", לא?

ומה משנה בכלל התקופה? מה קשורים בכלל ההומואים לדיון? אני דיברתי על דרך להעביר מסר בצורה מתורבתת, ואתם מתווכחים איתי על פרטים היסטוריים.

את זה לא ידעתי

וזה נורא. דר"א, בחרתי להתייחס לקטע של ה"נאצי" כי זה מה שצרם לי בדיון

metal_slug

New member
והנה, עוד פעם

את נתפסת ל"יחנקו הומואים בגז", כשהנקודה רחבה הרבה יותר.

the dark

New member
הלוואי שישראל הייתה מתקדמת

כמו הארצות האלו - אני תומכת שגם בישראל יתנו להורים הומוסקסואלים לאמץ ילדים. אפשרי זה כבר בעיה אחרת בגלל שכל הממשלה הזאת מכופפת לדתיים!

למעלה