חוק חדש בשבדיה...

TheHock

New member
חוק חדש בשבדיה...

מאפשר אימוץ ילדים ע"י זוגות הומוסקסואלים, החוק הופך את שבדיה למדינה הרביעית בה הדבר הופך לחוקי. זה הזכיר לי את הדיון שהיה פה לפני כחודשיים שלוש, בו עלתה השאלה האם הדבר יכול להיות חוקי בישראל. אז אני רוצה לעלות את השאלה מחדש... האם אתם חושבים שאימוץ ע"י הורים הומוסקסואלים בישראל אפשרי ורצוי?

שבדיה ../images/Emo34.gif

באיזה עוד מדינות יש את החוק הזה? אני חושבת שזה אפשרי מאוד. השאלה היא לפי דעתי למה שזה לא יהיה אפשרי בעצם?? זה דבר הגיוני מאוד, ואין שום בעיה איתו ולכן אני חושבת שאימוץ על ידי זוגות הומוסקסואלים הוא רצוי ואפילו חיוני.

haddas

New member
בדיוק...

אני ממש שמחה שבעוד מדינות בעולם נותנים לזוגות הומוסקסואלים לאמץ ילדים, אבל חבל שבינתיים יש רק 4 מדינות... לדעתי- בישראל בהחלט יכול וכדאי שיתאפשר אימוץ מהסוג הזה. אם הדתיים יאפשרו את זה... (בלי לפגוע אריאל...)

metal_slug

New member
רצוי - כן

אפשרי? לא יודע. בסה"כ, אנחנו לא ידועים כמדינה פורצת גבולות כשזה נוגע לחקיקה, ואם רק 4 מדינות חוקקו חוקים כאלה...

ice5

New member
גם אם נעזוב בצד את ההיבט של

הגועל נפש שבדבר, עדיין רוב האוכלוסיה נגד הומאים ולסביות ואני בטוח שמרבית מהילדים שיאומצו ע"י "זוגות" כאלו יברחו כמה שיותר מהר כשתהיה להם אפשרות.

Gloria_Nathan

New member
עד עכשיו חשבתי לא להתערב...

כי זה ברור שכל עוד המדינה שלנו היא מדינת הלכה פשיסטית שלא נותנת לאנשים לחיות אלא אם כן הם חרדים אורתודוכסים- אין סיכוי שיהיה אצלנו חוק כזה. אבל מדבר כזה אני לא יכולה להתעלם. על הקטע של הגועל נפש אני אתעלם כרגע ואני אגיד את זה: היה סרט תעודה מקסים ביס+ על זוגות של הומוסקסואלים ולסביות בארה"ב שמגדלים ילדים ביחד. הילד הכי גדול שם היה בגיל 14 אני חושבת. והיו גם ילדים קטנים יותר ואם אני צריכה לסכם במשפט אחד את מה שהילדים אמרו שם זה "אולי הייתי מעדיף לחיות עם אמא ואבא כי אז הילדים לא היו מציקים לי, אבל אני בכל זאת אוהבת את שני ההורים שלי כמו שהם ולא הייתי מחליף אותם" היו גם ראיונות עם מבוגרים שגודלו בעצמם ע"י זוגות חד-מיניים וכיום עוזרים למשפחות חד מניות וילדיהם והם אמרו בערך אותו הדבר. אז אני באמת לא חושבת שזאת תהיה בעיה בשביל הילדים. הילדים רק יגדלו להיות אנשים יותר סובלניים וכולנו יודעים שאנחנו צריכים עוד כאלה במדינה שלנו. בנוסף, זוגות חד מיניים שיבחרו להביא ילד לעולם (כלומר שאחד יהיה ביולגי ושני הורה מאמץ לכל דבר) יחשבו על זה הרבה יותר ברצינות כי זה הרבה יותר מסובך ומתוסבך מקשר ´רגיל´. מה שאומר שיש הרבה יותר סיכוי שילדים שיוולדו למשפחות כאלה יהנו מקשר טוב יותר עם ההורים. לא חסרים זוגות הטרוסקסואלים בהם נולדו ילדים בלתי רצויים (והרי בגלל שאנחנו מדינת עולם שלישי לאישה נשואה שאין 3000 שקל אין איך לעשות הפלה, לא משנה עם זה לטובת התינוק) ואחרי זה הם עוברים התעללות בין אם נפשית ובין אם פיזית. אני חושבת שהסבירות שדבר כזה יקרה במשפחה עם הורים חד-מיניים הרבה יותר קטן. ומה זה מרבית האוכלוסיה נגד הומואים ולסביות? או הקטע על זה שזה מגעיל? אתה יודע כמו זה נשמע (כן אני אשתמש במילה הזאת): כמו נאציזם! למה? כי הרבה לפני שנאצים התעללו ביהודים הם התעללו בהומוסקסואלים! הם אמרו שאהבה הומולסבית היא מגעילה אך מכיוון שנשים הן רק כלי כדי להביא ילדים לעולם- זה לא משנה שהן לסביות. פשוט יאנסו אותם, ככה שהם יולדיו ילדים ארים והכל יהיה בסדר. אבל אי אפשר לאנוס הומו לשכב עם בחורה- אז את ההומואים נהרוג, בהומואים נתעלל. הרי הנאצים לא ראו את ההומואים כבני אדם, ההומואים היו אנשים חולים! הם היו משוגעים! משהו בגנים שלהם היה דפוק, ורק עם הם יחסלו את ההומוסקסואליות הגנים הארים באמת יכולו להיות משובחים. אתם בכלל יודעים מה עשו להומואים בשואה? התעללו בהם כדי שהם יהפכו להיות סטרייטים. אז שכל אחד פה לפני שהוא אומר כמה זה מכעיל הומוסקסואליות רק בגלל שהמוח שלהם צר מדי כדי להחיל את העובדה שכמו שיש סוגי צבעי עור שנים, יש העדפות מיניות שונות- שישים אותו איפה שההומואים היו. שיחשוב מה היה קורה אם רק בגלל שהוא מעדיף נשים היו לוקחים אותו ומענים אותו שעות רק כדי שהוא יגיד שהוא מעדיף גברים- מה שלא היה נכון. וגם אז רוב הסיכויים שלא היו מפסיקים את העינויים! אני לא מבינה איך אתם לא רואים את הדמיון הרב בין הדעות השיטחיות והמיושנות האלה ולדעות של נאצים.

metal_slug

New member
די עם זה כבר

נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי נאצי את נהנת מזה? הוצאת את התסכול שלך להיום? גרמת לעצמך להרגיש קצת יותר טוב? אולי תלמדי מילה חדשה שהיא *לא* נגזרת של "נאצי"? בקשר למדינה שהיא מדינת הלכה פשיסטית : אם היינו חיים במדינה פשיסטית, לא היית יכולה לשבת בבית ולהדפיס את מה שאת מדפיסה פה, כי היו מגבילים לך את האינטרנט. אם הייתה כאן מדינת הלכה, אז גם לא היה לך אינטרנט. תפתחי מילון, ותלמדי טוב טוב מה זה פשיזם, לפני שאת הופכת אותנו לפקיסטן.

EverMan

New member
פאשיזם לא חייב להיות

דיקטטורי ... אבל הוא בדר"כ כן , כי זה מתאים לאידיאולוגיות...

EverMan

New member
פאשיזם מאמין

בהערצת המדינה לפני הפרט ... והכלל יותר חשוב מהפרט. זה אומר שאתה מעריץ את מייצג המדינה ... זה לא חייב להיות טוטאליטרי .. אומרים למשל שישראל הייתה פאשיסטית בתחילת דרכה , שכולם חשבו באותה הדרך וכולם העריצו את דב"ג...

Gloria_Nathan

New member
זה שאנחנו לא פקיסטן-

לא אומר שאנחנו המדינה הכי נאורה ומתקונת בעולם. אני לא קראתי לאף אחד נאצי! אני אפילו לא אמרתי שאלה דעות נאציות- אני אמרתי שזה מזכיר לי נאציזם. מישהו, כל מישהו, יכול לבוא עכשיו ולהגיד לי "תקשיבי את לא הבנת אותי נכון" או "זה לא הדעות שלי למרות שאני נגד הנושא" או כל דבר אחד בסגנון, אבל לבוא ולהאשים אותי בקריאה לאנשים אחרים נאצים אי-אפשר! אתם תחליטו אם אתם ´נאצים´ או לא! אני ננתי עובדה- הדעות האלה מזכירות דעות של נאצים. אתם עדיין מאמינים בדעות האלה- תחיו עם העובדה שגם הנאצים האמינו בזה! זה הכל. אני לא חושבת שיש פה בפורום מישהו שהוא נאצי, ואני לא חושבת שתמצאו אותי קוראת למישהו נאצי (אלא אם כן אני ממש מעוצבנת ותאמינו לי שאני אתנצל אח"כ בניגוד לרובכם). אני בסך הכל ציינתי עובדה שאתם לא יכולים להגיד לי שהיא לא נכונה!

אהם!

1. אולי תלמד אתה מה הנאצים עשו להומואים בשואה, ואז תדע למה זה מזכיר את האיד´ הנאצית. 2. לגבי מדינת הלכה - אלו שטויות. אין בהלכה דבר וחצי דבר כנגד שימוש במדיה כלשהי (כולל אינטרנט).

metal_slug

New member
אל תלמדי אותי היסטוריה, טוף?

אני את הבגרות שלי עשיתי, בהצלחה לא מבוטלת דרך אגב. אז אנא אל תתנשאי מעל ידיעותי כביכול בתחומים מסויימים. בקשר ל-1) : בביום שיתחילו לחנוק כאן הומואים בגז, הנקודה שלך ושלה תהיה שווה את ההתייחסות שלי. עד אז, אנחנו לא שונים מאף מדינה אחרת בעולם. עם כל הכבוד לחברי הקהילה הורודה, שהם באמת אנשים נחמדים ואוהבי אנוש בדרך כלל, הם לא בדיוק במרכז האהדה בשום מקום בעולם, אז אל תקפצו בכל פעם שמישהו אומר משהו נגדם. זה לא מפתיע, וזה קיים בכל מקום. אפילו בהולנד האהובה כל כך על גיא, יש מקרים חוזרים של אלימות נגד הומואים. אין לי שום בעיה עם הומואים דרך אגב, אני חושב שאלה שהם יותר ותיקים כאן יודעים שאני רחוק מלהיות גזען, או אפילו ימני. מה שמשגע אותי, זה זילות המושג "נאצי" שמשתרשת בפורום הזה, במיוחד מאלה כאן שהם שמאלנים יתר על המידה. כל אחד שאיכשהו מעז לחשוב קצת מזרחה, הוא נאצי, גזעני, או, במקרה הטוב, פאשיסט. די עם זה, נמאס. עזבו את העובדה שזה נשמע איפנטילי, אלא שזה נורא פוגע בדי הרבה אנשים, כשאתם קוראים לבני עמכם שלכם נאצים. אם אתם לא מסוגלים להעביר את הדעה שלכם, בלי לגעת בעצב החשוף ביותר של הקהילה היהודית, תשמרו את הדעה שלכם לעצמכם. 2) לא נגד אינטרנט, במובן התמים שלו. אבל מכיוון שאין דרך אפקטיבית לחסום ממשתמשים אתרי פורנו, הטפה דתית, או הטפה שלטונית, האינטרנט היה נחסם. פקיסטן ואירן הן דוגמה מצויינת.

Gloria_Nathan

New member
ובי פוגע...

שיש כל-כך הרבה אנשים שקוראים להומוסקסואלים "חוטאים" או "חולים" או כל דבר אחר שאם הם היו אומרים את על אתיופים או רוסים, כולם היו קופצים עליו וקוראים לו גזען! זה שכל העולם לא סובלני כלפי הומואים לא אומר שזה צריך להיות גם אצלנו. אנחנו יכולים להראות לעולם שאנחנו יותר נאורים ולהתחיל להכיר בעובדה שכמו שמישהו נולד עם עיניים ירוקות, שני עם עיניים כחולות ושלישי עם חומות. ככה מישהו נולד סטרייט, מישהו נולד הומו ומישהו נולד בי. (למרות שאני מאמינה שכולם הם במדינה כזאת או אחרת בי, אני לא התחיל אם זה כרגע...) אני מצפה מהרבה אנשים שיגידו לי "תשמרו את הדעה שלכם לעצמכם" כשאני לוחמת למען זכות של מיעוט. אך פעם לא חשבתי שאני אשמע את זה ממישהו בפורום הזה. אני אגיד את זה שוב פעם- לא קראתי לאף אחד נאצי! פשוט אמרתי שהדעה הזאת היא דומה לדעה של הנאצים. להיות נאצי זה בתפיסה- תאי גזים (שד"א הומואים לא שמו בתאי גזים, עד כמה שאני יודעת או ירו ברובם אחרי התעללות, או שהם דיממו למוות מפי הטבעת, שוב פעם אחרי התעללות) זה כבר מה אתה עושה עם התפיסה הזאת. נראה לך שבבגרות מלמדים אותך באמת את כ-ל מה שקרה? מה פתאום! אני מכירה אנשים שהוציאו 85 בבגרות בהיסטוריה (ממוצע ארצי בסביבות 67) וכשאתה שואל אותם "כמה אנשים, לא רק יהודים, נרצחו ע"י הנאצים" הם יגדו לך "לא יותר מ6.500.000"

metal_slug

New member
בחייאק רבאק, מה הנקודה שלך?

אני דיברתי על משהו אחד, ואת מתחילה להטיף לי על פשעי שנאה, ועל חופש הביטוי. אני אמרתי דבר אחד: אם את לא יכולה להעביר את הנקודה שלך, בלי לדחוף את המילה נאצי בכל שורה שנייה, תשמרי אותה לעצמך. חופש הביטוי, לידיעתך, הוא זכות, ולא חובה. את, ורבים כמוך, מביאים לזילות המושג נאצי, ולזילות המושג שואה, באובר שימוש הזה של "נאצי". אחרי זה, אנחנו מתפלאים למה משווים בין ישראל לגרמניה הנאצית. אולי כי אנחנו התחלנו את זה? אחת ולתמיד: שנאת השונה היא לא נאציזם, וגם הומופוביה היא לא נאציזם, כל זה היה קיים מאות שנים לפני שהנאציזם אפילו נוצר. אז מה, העובדה שיש שנאה בין אנגלים לצרפתים, הופכת אותם לנאצים? אז גם התורכים והארמנים נאצים, אז גם האמריקאים והאינדיאנים נאצים, את יודעת מה, גם שמאלנים וימנים בארץ הם נאצ? אתם קוראים למתנחלים "מתנחבליםים, לא", הימנים קיצונים קוראים לכם בוגדים, אז סבבה, כולנו נאצים ובכיף. מבינה את הנקודה שלי *עכשיו*?

EverMan

New member
שני דברים

דבר ראשון כל מה שהיא אמרה זה שהרצון להשמיד או להפסיק את הפעילות והרצון להומואים בחברה זה כמו בחברה הנאצית. 2.אני מתנגד בכל תוקף לעובדה שהשמאל שונא את הימין , "גם שמאלנים וימנים בארץ הם נאצים" אני לא מסכים איתך , אני יודע שאני לא שונא אף אחד מהאף שלי להבדל ממה שמישהו פה התוודה לפני לפני כמה ימים ... ורק לציון כללי , יש ההבדל בין הרצון לחסל את מי שנחות ממך , לבין סתם לחשוב שמישהו נחות ממך , האחד גזען והשני נאצי , אבל שנאה היא לא נאציזם , המחשבה שמישהו יותר נחות ממך בגלל שהוא שונה , הוא בגלל שהוא עושה משהו שעליך לא מוסכם ...

למעלה