חוק וסדר - התמכרות מסוכנת

Nimst

New member
חוק וסדר - התמכרות מסוכנת

תרגום חופשי מכאן. כרגע, לא משנה איפה אתה, לא משנה אם יש לך כלבים או לוויין, משודר פרק של "חוק וסדר". ההכללה נכונה גם לגבי נגזרות "חוק וסדר" - "מדור מיוחד" ו"כוונה פלילית". אם אתה לא מוצא אותם, אתה לא באמת מנסה. לפי המצב, נראה שערוצים שלמים מגלים נאמנות לסדרות הללו. פעם המצב היה שלערוץ אחד היו כמה עונות מסוימות של סדרה אחת. ברור כעת מעל לכל ספק שהמצב משתנה. אותם הערוצים שבבעלותם עונה זו או אחרת כ"כ מתגאים ברכישה שלהם שהם משדרים אותן ללא הפסקה. לא שאני מתלונן. במשך זמן רב נמנעתי מכל הסדרות. פעם הייתי צופה בסדרה המקורית, אבל בסביבות הזמן שכריס נות' עזב, החלטתי שהגיע הזמן לעשות הפסקה. שנים חלפו, ומספר הפרקים של הסדרה האורגינלית רק המשיך לטפס. ואז, כשהם הודיעו שתיעשה סדרת "חוק וסדר" שלישית, הסתקרנתי. האם הם יכולים להמשיך ולהפוך את כל עניין ה"חצי-חקירת-פשע-וחצי-משפט-פלילי" לסדרה מצליחה אחר סדרה מצליחה? החלק של ה"חוק" ב"חוק וסדר" הולך וקטן מסדרה לסדרה. הסדרה המקורית מקדישה חצי שעה למשטרה וחצי שעה לתביעה בכל פרק. לעומת זאת ב"מדור מיוחד" לא ניתן הרבה זמן לעורכי הדין, וב"כוונה פלילית" הם מצטיירים כמחשבת-אגב. יום אחד זפזפתי ברחבי הטלויזיה, ונחתתי על פרק מעניין של חוק וסדר. לאחר מכן התחלתי לצפות בפרק שאחריו. מאחר ולא היה לי משהו טוב יותר לעשות, צפיתי גם בשניים הבאים. אני מבין עכשיו שזה היה היום בו ויתרתי. "חוק וסדר" נמצא בחוק מקום, ואני לא יכול להילחם בזה יותר. במשך זמן מה התרכזתי ב"מדור מיוחד", אבל זה פשוט לא היה מספיק. אז התחלתי לראות את כולם; העונות המוקדמות של הסדרה המקורית, הפרקים החדשים של "כוונה פלילית" והפרקים העדכניים של "מדור מיוחד". עכשיו אני מכור לכל הגירסאות. על אף שאני סבור שכולן עשויות היטב, יש לי תלונה אחת. אני חושש לעזוב את הדירה שלי. הסיפורים הללו "קרועים מהכותרות", אתם יודעים. זה אומר שמישהו אי שם ביצע את כל הדברים הנוראיים בכל הפרקים. הסכנה אורבת בכל מקום, אנשים! וזוהי הגאונות המרושעת שמאחורי היצירה וההפצה של סניפי "חוק וסדר". זה משודר כל הזמן. אם אתה מתחיל לצפות, אתה רוצה לצפות עוד. ואז אתה הופך פרנואידי. עכשיו כשראית את כל הפרקים, אתה מפחד מדי מכדי לעזוב את דירתך. אז אתה נשאר בבית ורואה טלויזיה. מאחר ושום דבר אחר לא משודר - אתה צופה ב"חוק וסדר", "מדור מיוחד" ו"כוונה פלילית". כל הכבוד, דיק וולף - האיש מאחורי כל סדרות "חוק וסדר" שנמצאות בכל מקום - הפכת אותי לאסיר של הטלויזיה.

elcool

New member
"לא משנה אם יש לך כלבים או לוויין"

חחח
ואם יש לי חתולים וליווין, אין לי חוק וסדר?
מאמר מצויין! רק חבל שבישראל זה לא ככה.. אצלנו רק מבטלים אותם מכל הערוצים במקום לשדר אותם. צריך להוסיף למאמרים!

תומר185

New member
עוד לא ביטלו אצלנו את "חוק וסדר".

רק דוחים (כמה אפשר לדחות כבר?) את שידור העונות החדשות (ערוץ 1, רק בספטמבר, אם הבנתי נכון, אחרי האולמפיאדה!?) דרך אגב - יש חדשוץ בקשרל ערוץ 10? היתה איזו תגובה בפקס...? ובנוגע למאמר, קצת מוגזם להיות "אסיר של הטלויזיה".... לא חושב שצריך להעבירו לרשימת המאמרים, שם למעלה... לא כזה מדהים, אך נחמד מאוד. ותודה על התרגום!

Nimst

New member
זה היה התת מודע שלי

אני מעדיפה כלבים על כבלים

קצת ניסחף הבחור

מה לעשות שחוק וסדר היא פשוט סידרה טובה נקודה. שלכם חנה גונן

למעלה