חוק השיבה

dikla00

New member
חוק השיבה

אתם חושבים שמדינת ישראל תצליח לעמוד בעומס? איפה כל האנשים האלה יגורו בדיוק? מה עם עבודה? גם ככה יש אבטלה! ואיך הם יאכלו? ומי ידאג להם? ברצינות מה אתם צוחקים? קל לדבר וחוץ מזה זאת מדינת ישראל חשבתם על זה? היא תהיה מוצפת בערבים ואם אנשים זקוקים ללחם הם יעשו הכל בשביל הילדים שלהם הם אפילו ייגנבו ויישנו ברחובות והם ברחו אז... מצטערת על האכזריות אבל... בעיה שלהם הם בחרו הם טעו הם נדפקו נקודה.

ביילי_007

New member
דקלה, את שואלת יותר...

דקלה, חביבתי - לא אני ואני חושב שאף אחד לא יכול לענות על השאלות אלו. חוץ מזה - אני מאמין שפליטי 48 לא יחזרו לישראל, ואם כן יחזרו על לשטחי המדינה שתקום.

dikla00

New member
מעניין אף אחד לא יכול לענות

אבל כפי שאני רואה כולם קופצים פה ואומרים ``כן`` ``לא`` ואף אחד לא יכול לענות לי על השאלה? חחחח זו בדיחה? כי אם כן אז היא הצחיקה אותי מאד ואם לא אז... אתם מעוררי רחמים

dikla00

New member
איך אתם יכולים לדבר אם אי אפשר

לענות על שאלות פשוטות??

בת-עמי

New member
זכות השיבה=טמטום

אני מקווה ונראה שכולם יהו חכמים כדי לא לתת לחוק כזה להתבצע

B.Shokor

New member
כרגיל - 1+1

טוב, שמענו אותך ועכשיו תני לנו לדבר ומספיק לצעוק לסתם.. את לא בעד שהפליטים יחזורו לישראל (את זה אנחנו יודעים), השאלה היא למה? את טוענת שלא יהיה מקום להם? לא יהיה אוכל? האבטלה תגדל.. רק רציתי לשאול אותך, איפה היית לפני מספר שנים כשביבי נתניהו וממשלת הליכוד הכניסו את העלייה הגדולה לישראל? (בגלל העליה הזאת הכנרת מתחילה לספור אחוה את הימים האחרונים שלה, והאבטלה גדלה יותר,,,,,),,,,,,, וחוץ מזה, את אומרת שהערבים הם שבחרו לברוח לארצות אחרות, רק שאלה בבקשה.. הם היית במקומם היית נשארת פה?

בת-עמי

New member
לא. לא בגלל המקום

בגלל הסיבה הפשוט שנראה לי טמטום להכניס לכאן עוד פליטים של עם שאנחנו נמצאים איתו במלחמה. ןחוץ מזה זה הבדל אם זה יהודים או ערבים

למעלה