חוק הצעירים

ifa1111

New member
חוק הצעירים

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/713/380.html?hp=3&cat=620&loc=7 הכתבה הזאת הביאה אותי להרהר ב"חוק הצעירים" המונהג במחוזותינו.
אכן הליגה מבוגרת והדרך עבור כדורסלן צעיר למקום בליגה הבכירה היא כמעט חסומה, אך האם החוק הזה עזר או עוזר במשהו? אין לי נתונים אלא רק רק שעות הצפיה שלי בליגה ווינר, כפי שאני רואה זאת הישראלים הצעירים רשומים בטופס אבל את הדקות שלהם הם צוברים בעיקר על הספסל.

חוק עם מטרות טובות שלא משיג את היעידים ויש להחליף אותו לדעתי לאלתר.
 

סלים וארזה

New member
מנהל
מכבי ת"א מנסה לשנות את החוק
כדי שלנדסברג עדיין ייחשב כשחקן מתחת לגיל 25.
 

ifa1111

New member
לקרוא אני יודע

הבנתי טוב מאוד למה מכבי רוצה לשנות את החוק. מה הקשר? הבאתי את הכתבה רק שיבינו מה הביא אותי לחשוב על העניין. החוק לא מקדם צעירים וזה לא משנה אם מחשבים מאפריל, אוקטובר או ינואר.
 

סלים וארזה

New member
מנהל
החוק הזה הוא מעט בעייתי
אני מבין מאיפה הוא הגיע: כדי לתת במה לצעירים ושלא יילחמו מול שחקנים בכירים וזרים על המקום שלהם על המגרש. בפועל קבוצות או צמצמו את הרוטציה או שלקחו שחקנים כמו לנדסברג. אני מנחש ששון דאוסן היה מקבל דקות גם עם החוק הזה וגם בלעדיו, כך שאם יש מי שמספיק מוכשר, הוא יקבל דקות.
&nbsp
מצד שני אם החוק היה קיים לפני מספר שנים, אז ייתכן שגל מקל היה מקבל יותר דקות משחק במדי מכבי ת"א ולא היה צריך לנדוד לחיפה.
&nbsp
הבנתי שארגון השחקנים כרגע עם יחס אמביוולנטי לחוק כי בסוף שחקנים בכירים ישראלים מקבלים פחות דקות משחק.
 
למעלה